Ben söylediklerinizin hepsini yaptım Fakat 16 cı adımda ayzdığım kod sanırım uymuyor oradan ileriye geçemedim :lol:

- Resim Silinmiş.

Bu aDımda 2. generateye tıklafığımda ANSWER Code çıkmıyor bu yüzdende Son aşamada codu yazamıyorum..Prgoramdamı hata var acaba Rolling Eyes

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Aktavisyon için seçeceğin program "Adobe Photoshop CS2" olmalı. Sen "Creative Suite" seçmişsin.

oHH be Bnmde Oldu Çok tşkler mucX İmza yaPImI viDEOları İndİRdim Bİşeler yApmaya ÇALışıorum.. Brush ları kendi seçtiğim Renge FLn boyayamıodum aMA yAVAŞ yaVAŞ öĞRENiOrUM bURDaki KOnulardan :mrgreen: :santa:

yah deliricem yaaa hiç bi resim bnde gözükmüo çıldırıcam neden yhaa off yardım :DDD

hacım 3 ay önce indirmiştim gayet güzel calısıyodu formattan gitti yine bugün tekrar indirdim kusursuz calısyo salosın hakettin bi birayı ?!!!!!!

belirsizzzzz

Aileden
LoRd_ demiş ki:
hacım 3 ay önce indirmiştim gayet güzel calısıyodu formattan gitti yine bugün tekrar indirdim kusursuz calısyo salosın hakettin bi birayı ?!!!!!!
Saol canım bugün daha içmiyorum fazla gelir sonra 2 tane içtim yeter bana yarına sakla onları 8) :?!!

Yukarı Alt