Kayıt
15 Ocak 2021
Mesajlar
1
Beğeniler
0
Selamun Aleyküm arkadaşlar,
Öncelikle istediğim şeyin youtube veya başka hiçbir yerde videosu olmadığını belirtmek isterim.
Yapmak istediğimi sizlere biraz bahsedecek olursam;
Yapmak istediğim jangandan hotana kervan çekecek hotandaki kaçakçıdan 90 99 görevini alacak ve oyuncuların kastığı alana gidip çizdiğim 2. Scripti devreye sokacak ve specialty goods box toplayacak sonra jangana dönecek job kıyafetini çıkartıp takacak korumayı etkisiz hale getirecek ve kervanına devam edecek döngü bu şekilde olacak.

Bu anlattıklarımı komple yaptım aslında ufak tefek sıkıntılar çekiyorum.

Mesela internet gittiğinde oyun tekrar açıldığında scriptin kaldığı yerden devam etmesi gerekirken jangan hotan scriptinin en başındaki kordinattan başlaması ve çok uzakta olduğu için botun durdurulup çarın sabit kalması. ( oyuna girince return çekip devam etmesi düşünüldü fakat oyuna girdiğinde job hayvanı üstünde olduğu için return çekemiyor ve çok sıkıntı oluyor denendi )
2. Scripte koşulları kusursuz ayarladığım halde specialty goods box itemi 60 a eşit olmadan çarın istemsizce job bineğinden inmesi ve scripte devam etmesi.( Ölene Kadar Tabiki :) )
Sorunlarımı açıklayabildiğim kadar açıkladım fakat illa anlamayanlarınız olacaktır yaptırmak istediğimi phbot kullanıcılarının %90 ının yapmak isteyipte çok zorlanacağı bir ayar diyebilirim aslında ben bile 3 4 gündür bu işle uğraşıyorum bir şekildede yapacağımı düşünüyorum ama daha değişik daha aydınlatıcı fikirleri olan varsa dc adresimi bırakıyorum bana ulaşmanızı isterim :)
DC: ugur9757#9710
 
Son düzenleme:
Kayıt
7 Haziran 2008
Mesajlar
9.732
Beğeniler
98
Şehir
İstanbul
Server
Assos
Takımı
Besiktas
#rez

Bunu yapabilirsen nasıl yaptığını da yazarsan çok sevinirim. Yardımcı olacak varsa da takipteyim. :)
 
Kayıt
6 Mayıs 2007
Mesajlar
741
Beğeniler
1
Şehir
.....
Ben de benzer bir script yaptım. Normal kasma alanında special goods box 60 geldiği zaman ve eğer şehir downhang ise script başlıyor. Şehir alışverişini yapıyor ardından job kıyafetini giyiyor jangana gidiyor hedef ticareti başlatıyor ve hottanda teslim edip job kıyafetini çıkarıyor tekrar kasma alanına gidiyor.

benim problemim gündüz TRSRO da job kasan kervan bekleyen thief yada hunter çok olduğu için ufak bir plugin yazdım bilgisayar saati gece 3 ile sabah 7 arasında otomatik kervan çekiyor.

ama sizin dediğiniz gibi oyundan düşerse ve DC filan yerse script yalan oluyor. Eğer siz bu problemin çözümünü bulursanız bende öğrenmek isterim.
 
Yukarı Alt