Ya oyunu uzun zamandır oynamıyorumda bu oyun ne olursa olsun full ceken serverlar.ozellıkle bu petrada nıe bombos?
SweeTChieF demiş ki:Dolu olsa suuç, boş olsa suç...
suc mu dedik koç 2 sene oluyo girmeyeli saftım kaydı zaten gördüklerimden bi olayı varmı onu sordukSweeTChieF demiş ki:Dolu olsa suuç, boş olsa suç...
yok koç bugün canları sıkılmış girmemişler oyunaTorquel demiş ki:suc mu dedik koç 2 sene oluyo girmeyeli saftım kaydı zaten gördüklerimden bi olayı varmı onu sordukSweeTChieF demiş ki:Dolu olsa suuç, boş olsa suç...
adam olan olmayan gelmis güzelim foruma ne hoşSweeTChieF demiş ki:yok koç bugün canları sıkılmış girmemişler oyunaTorquel demiş ki:suc mu dedik koç 2 sene oluyo girmeyeli saftım kaydı zaten gördüklerimden bi olayı varmı onu sordukSweeTChieF demiş ki:Dolu olsa suuç, boş olsa suç...
![]()
ohh saol moderatorumThe47 demiş ki:Ortamı germeyelim lütfen
konu hakkında;
gm in botları banlama olayıyla alakalı olabilir bazen bakıyosunuz full bazen bomboş :)
Hoşgeldin hacım.Yanlış hatırlamıyorsam vip-exl müşterisi tarzı bir rütben vardı :)Torquel demiş ki:ohh saol moderatorumThe47 demiş ki:Ortamı germeyelim lütfen
konu hakkında;
gm in botları banlama olayıyla alakalı olabilir bazen bakıyosunuz full bazen bomboş :)