banada bı ımza pls ımzamyoq adam gıbı uhuhuhuhuh
Öyle bi telefon şakası vardı sanki.BøBa demiş ki:Penny beni sew![]()
![]()
ahahaha ama o sevden çok bşka bişi üzerine kurulıuJigsaw demiş ki:Öyle bi telefon şakası vardı sanki.BøBa demiş ki:Penny beni sew![]()
![]()
![]()
Varmı bira gibisi Exclamationextraloob demiş ki:puahahhaa topic patlamış listeyi de düeznliyoruz bu kampnayaya katılımcıları yönetim kadrosu seçiyor yapılacak imza ve avatarı da penny öpüyoruz penny'i gözlerinden ehehe kıramadığı için sizleri mucX![]()
![]()
![]()
o değilde hacım bende şarap aldım gene mahoş mahoş takılıyorum yanında elma da var of offf elma ile şarap şiddetle tavsiye ederim bu karlı havalarda perdeleri açıp dışarıdaki beyaz ile kadehimdeki kırmızı süpppooo oluyor![]()
![]()
Goga golaa forever..mehmet125 demiş ki:Varmı bira gibisi Exclamationextraloob demiş ki:puahahhaa topic patlamış listeyi de düeznliyoruz bu kampnayaya katılımcıları yönetim kadrosu seçiyor yapılacak imza ve avatarı da penny öpüyoruz penny'i gözlerinden ehehe kıramadığı için sizleri mucX![]()
![]()
![]()
o değilde hacım bende şarap aldım gene mahoş mahoş takılıyorum yanında elma da var of offf elma ile şarap şiddetle tavsiye ederim bu karlı havalarda perdeleri açıp dışarıdaki beyaz ile kadehimdeki kırmızı süpppooo oluyor![]()
![]()
extrabeer =)Jigsaw demiş ki:Goga golaa forever..![]()
yeter yahu para kalmadı cebimde Exclamationextraloob demiş ki:puahahhaa topic patlamış listeyi de düeznliyoruz bu kampnayaya katılımcıları yönetim kadrosu seçiyor yapılacak imza ve avatarı da penny öpüyoruz penny'i gözlerinden ehehe kıramadığı için sizleri mucX![]()
![]()
![]()
![]()
heheheBaD_BoY demiş ki:Penny hacım sen kafana gore yapmaya basla geriye kaldı 59999 muahahha![]()
![]()
extraloob demiş ki:puahahhaa topic patlamış listeyi de düeznliyoruz bu kampnayaya katılımcıları yönetim kadrosu seçiyor yapılacak imza ve avatarı da penny öpüyoruz penny'i gözlerinden ehehe kıramadığı için sizleri mucX![]()
![]()
![]()
![]()