stalebug demiş ki:
penny bnm ki nasıl :lol: burhan ve gaffur :lol: :mrgreen: :mrgreen: en bastaki görsel :lol:
güzel ama emir kipini pek sevmem Cool gerçi imzaya güzellik katması için yazdığını biliyorum o yüzden kızmadım yinede dikkat Wink sanada yapacam

Pennywise demiş ki:
stalebug demiş ki:
penny bnm ki nasıl :lol: burhan ve gaffur :lol: :mrgreen: :mrgreen: en bastaki görsel :lol:
güzel ama emir kipini pek sevmem Cool gerçi imzaya güzellik katması için yazdığını biliyorum o yüzden kızmadım yinede dikkat Wink sanada yapacam
bn yazdım emir kipi yazmayın die :lol:

ya penny oraya bi tinerci sıkıstır lutfen calıntı olur yoksa :lolmuch:

Pennywise demiş ki:
stalebug demiş ki:
Pff bende yap !! dedim ama emir manasında deil Leonidas bağırıo onun ağzına uygun olsun die yaptım Razz Nası olmuş benim ki :mrgreen: İmzamda şuan duruo :mrgreen:

Jigsaw

Aileden
Lord_Rings demiş ki:
Jigsaw demiş ki:
Seninle aynı serverda değil.
zeusmu Question senın adından bı char var dedım o muusn blackcompony guıldınde az gebertmeıdm onu yoksa senmıısn Question :mrgreen:
Seninle aynı serverda olmadığımızı belirttim yukarda ama anlamadın sanırsam. Taklitlerim var bir sürü. Cool

dR.NooB demiş ki:
Pennywise demiş ki:
stalebug demiş ki:
Pff bende yap !! dedim ama emir manasında deil Leonidas bağırıo onun ağzına uygun olsun die yaptım Razz Nası olmuş benim ki :mrgreen: İmzamda şuan duruo :mrgreen:
biliyorum Wink

Jigsaw demiş ki:
קєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:
Lord_Rings demiş ki:
sen bu cumartesı taxime gelıyonmu
Evet

Napıcan Dayak Mı Atıcan :mrgreen: :mrgreen:
O mü**ün değil. Razz
dayak atcamı kım soledı Question ben extra ailesini severim sayarım hiç meraktan sordum ismini goremedım orda cumartesı tanışırız :lolmuch: :mrgreen:

penyy bu arada banada bı ımza yaparsan sevınırım extraokk

Jigsaw demiş ki:
קєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:
Lord_Rings demiş ki:
sen bu cumartesı taxime gelıyonmu
Evet

Napıcan Dayak Mı Atıcan :mrgreen: :mrgreen:
O mü**ün değil. Razz
Dövcek adamda samuray cesareti olmalı xD Jigsaw tinerci olayından sonra sokaklarda crossbowla dolaşıyor herkesin bilgisine.. Razz

Penny Bize de bi Avatar ve İmza atsan ne war yaaa

İlk sayfadakı arkwardı BJK ondan at lutfen kardes

Yukarı Alt