Evet.Lord_Rings demiş ki:sen bu cumartesı taxime gelıyonmu QuestionJigsaw demiş ki:İyi halt ettin..Lord_Rings demiş ki:penyy benım ımzam nasıl ban yedımm![]()
Evet.Lord_Rings demiş ki:sen bu cumartesı taxime gelıyonmu QuestionJigsaw demiş ki:İyi halt ettin..Lord_Rings demiş ki:penyy benım ımzam nasıl ban yedımm![]()
güzel ama emir kipini pek sevmem Cool gerçi imzaya güzellik katması için yazdığını biliyorum o yüzden kızmadım yinede dikkat Wink sanada yapacamstalebug demiş ki:penny bnm ki nasılburhan ve gaffur
![]()
![]()
en bastaki görsel
![]()
bn yazdım emir kipi yazmayın diePennywise demiş ki:güzel ama emir kipini pek sevmem Cool gerçi imzaya güzellik katması için yazdığını biliyorum o yüzden kızmadım yinede dikkat Wink sanada yapacamstalebug demiş ki:penny bnm ki nasılburhan ve gaffur
![]()
![]()
en bastaki görsel
![]()
İmza Hak Ettim Mi Questionקєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:קєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:Penny Duy Sesimizi...
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Question
Evet.[/quote]Lord_Rings demiş ki:sen bu cumartesı taxime gelıyonmu QuestionJigsaw demiş ki:İyi halt ettin..Lord_Rings demiş ki:penyy benım ımzam nasıl ban yedımm![]()
- Resim Silinmiş.TiN3RCi demiş ki:hee omu bi yere tinerci sıkıstırsan bari :?!!!
zeusmu Question senın adından bı char var dedım o muusn blackcompony guıldınde az gebertmeıdm onu yoksa senmıısn QuestionJigsaw demiş ki:Seninle aynı serverda değil.
Pff bende yap !! dedim ama emir manasında deil Leonidas bağırıo onun ağzına uygun olsun die yaptım Razz Nası olmuş benim kiPennywise demiş ki:güzel ama emir kipini pek sevmem Cool gerçi imzaya güzellik katması için yazdığını biliyorum o yüzden kızmadım yinede dikkat Wink sanada yapacamstalebug demiş ki:penny bnm ki nasılburhan ve gaffur
![]()
![]()
en bastaki görsel
![]()
Seninle aynı serverda olmadığımızı belirttim yukarda ama anlamadın sanırsam. Taklitlerim var bir sürü. CoolLord_Rings demiş ki:zeusmu Question senın adından bı char var dedım o muusn blackcompony guıldınde az gebertmeıdm onu yoksa senmıısn QuestionJigsaw demiş ki:Seninle aynı serverda değil.![]()
dostum topic 20 sayfa oldu msjları takip edemiyorum imza istemiceksen uç kalabalık yapma WinkLord_Rings demiş ki:zeusmu Question senın adından bı char var dedım o muusn blackcompony guıldınde az gebertmeıdm onu yoksa senmıısn QuestionJigsaw demiş ki:Seninle aynı serverda değil.![]()
biliyorum WinkdR.NooB demiş ki:Pff bende yap !! dedim ama emir manasında deil Leonidas bağırıo onun ağzına uygun olsun die yaptım Razz Nası olmuş benim kiPennywise demiş ki:güzel ama emir kipini pek sevmem Cool gerçi imzaya güzellik katması için yazdığını biliyorum o yüzden kızmadım yinede dikkat Wink sanada yapacamstalebug demiş ki:penny bnm ki nasılburhan ve gaffur
![]()
![]()
en bastaki görsel
![]()
İmzamda şuan duruo
![]()
Jigsaw demiş ki:קєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:EvetLord_Rings demiş ki:sen bu cumartesı taxime gelıyonmu
O mümkün değil. Razzקєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:EvetLord_Rings demiş ki:sen bu cumartesı taxime gelıyonmu
Napıcan Dayak Mı Atıcan![]()
![]()
dayak atcamı kım soledı Question ben extra ailesini severim sayarım hiç meraktan sordum ismini goremedım orda cumartesı tanışırızJigsaw demiş ki:O mü**ün değil. Razzקєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:EvetLord_Rings demiş ki:sen bu cumartesı taxime gelıyonmu
![]()
Şakaydı Rolling EyesLord_Rings demiş ki:[
dayak atcamı kım soledı Question ben extra ailesini severim sayarım hiç meraktan sordum ismini goremedım orda cumartesı tanışırız![]()
![]()
penyy bu arada banada bı ımza yaparsan sevınırım extraokk
Dövcek adamda samuray cesareti olmalı xD Jigsaw tinerci olayından sonra sokaklarda crossbowla dolaşıyor herkesin bilgisine.. RazzJigsaw demiş ki:O mü**ün değil. Razzקєรรเ๓เรt яαρ demiş ki:EvetLord_Rings demiş ki:sen bu cumartesı taxime gelıyonmu
![]()