Evet arkadaşlar pc kasa toplamak istiyorum max 600 tl civarı sağlam oyunları rahat oynaya bileceğim hızlı bir makina istiyorum fazla anlamam konun açmamın sebebide fikir almak bilgili arkaşlar varsa tavsiyelri topic altına belirtirse sevinirm.
bin liraya çıkarabilirsen o fiyatı sağlam oyunları en iyi şekilde oynayabileceğin bir makine toplarlar arkadaşlar 600 tlyede aynısını toplarsın fakat indirim günlerini beklersen :)CrawL demiş ki:Evet arkadaşlar pc kasa toplamak istiyorum max 600 tl civarı sağlam oyunları rahat oynaya bileceğim hızlı bir makina istiyorum fazla anlamam konun açmamın sebebide fikir almak bilgili arkaşlar varsa tavsiyelri topic altına belirtirse sevinirm.
Bizim bi tanıdık 1.900e pc topladı oyun makinesi diyor o pcye çok sağlamDark Man X demiş ki:Yurtdışından parça getirebilme imkanın varsa öyle yap aileden tanıdık olan felan neden diyorsun fiyatlar yarı yarıya fark edebiliyor bazen.Ekstra olarak 1.000TL'ye güzel pc yaparsın ama sürekli piyasaya yeni oyunlar geldiği için 1-2sene içerisinde onuda değiştirmen gerekir.Uzun ömürlü almak istiyorsan paranı bir köşede biriktir en az 1.5-2.000 TL kral pc yaparsın
16gb ye hiç gerek yok kardeş..Zippy demiş ki:Hazır konu varken burdan sorıyım.Aşağıdaki laptop sistemi nasıl 1500$.Dolar kuru bu kadar yüksek olmasa alıcaktım ama yüksek işte :S
3 rd Generation Intel® Core™ i7-3610QM (6MB Cache, up to 3.3GHz w/ Turbo Boost 2.0)
16GB Dual Channel DDR3 1600MHz
750GB 7,200 RPM SATA 3Gb/s
WIRELESS CARDS Intel® Centrino® Wireless-N 2230 With Bluetooth 4.0
2 GB DDR5 NVIDIA® GeForce® GT 650M with Optimus™
14.0" High Def+ (900p/1600x900) with WLED backlight
+Alienware :)
Fiyatını hakediyo gibi