soylediğin adımları aynen yaptım her iki fan'da çalısıyor...extraloob demiş ki:pc ısınıyor ve kapanıyor bu bağlamda kasa kapağını aç makinayı çalıştır çalışmayan fan hangisi bul onu çalıştır sorun düzelecektir.
Bilgisayarın garantisi devam ediyorsa Teknik Servisine götür en doğru yol bualpbey07 demiş ki:soylediğin adımları aynen yaptım her iki fan'da çalısıyor...extraloob demiş ki:pc ısınıyor ve kapanıyor bu bağlamda kasa kapağını aç makinayı çalıştır çalışmayan fan hangisi bul onu çalıştır sorun düzelecektir.
bilgisayar bazen 30dk ya varan 1 sure calısmaya devam edıyor bu sure geçtıkten sonra aniden kapanıyor sorun ne anlamadım![]()
Bencede Pc ısınıyorsa sorun Fan'lardan kaynaklanıyor olabilir.alpbey07 demiş ki:malesef garanti denen şey yok...............................
|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM|
______________KURTAR__BENİ_____________KURTAR__BENİ__________________KURTAR___BENİ_________KURTAR__BENİ_
Söktum guzelce bı temızledım (Sorun Devam ediyor)NightMare54 demiş ki:İşlemci Fan'ında büyük ihtimal. Sök Güzelce Temizle Geri Tak. Sorun ortadan kalkacaktır..
Kasa Çalısmıyor + ara kablo yu denemem ıcın bıraz wakıt lazım...SONBAHAR demiş ki:kasadan prize giden ara kabloyu değiştir derim ha bide pc kapandıgında kasa caşısıyormu yani sadece ekranda gidebilir
Fanlar Calısıor|GM| Militanz demiş ki:Bencede Pc ısınıyorsa sorun Fan'lardan kaynaklanıyor olabilir.alpbey07 demiş ki:malesef garanti denen şey yok...............................
|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM| Militanz|GM|
______________KURTAR__BENİ_____________KURTAR__BENİ__________________KURTAR___BENİ_________KURTAR__BENİ_
Forumda iken pc kapanmıyor cıktıgım gıbı pc kapanıyor|GM| Militanz demiş ki:Sök temizle bi iyice sonra tekrar tak olmadı bi tamirciye götür![]()
Hmm sorunu tam çözemedim valla çözebilen varsa arkadasa yardımcı olsunalpbey07 demiş ki:Forumda iken pc kapanmıyor cıktıgım gıbı pc kapanıyor|GM| Militanz demiş ki:Sök temizle bi iyice sonra tekrar tak olmadı bi tamirciye götür![]()
![]()
![]()
|GM| Militanz demiş ki:Hmm sorunu tam çözemedim valla çözebilen varsa arkadasa yardımcı olsunalpbey07 demiş ki:Forumda iken pc kapanmıyor cıktıgım gıbı pc kapanıyor|GM| Militanz demiş ki:Sök temizle bi iyice sonra tekrar tak olmadı bi tamirciye götür![]()
![]()
![]()
![]()