Kayıt
25 Mayıs 2007
Mesajlar
6.931
Beğeniler
0
Şehir
UnderGround
- Resim Silinmiş.

Botter's Heaven Bota Giriş: sifrenizi ve Kullanici adinizi yazin. , "Save veri ve Otomatik girişi başlangıç" diyen kutuyu isaretleyin gör. "Login" tusuna havza. Eger basarili BİR sekilde giris yaptiysaniz "Status" bari "gorunmeli olarak" in Girildi.
Bilgileri kaydetmek : Login "arayüzünün sağ tarafındaki Ayarları Kaydet tuşuna basarak verileri kaydetmek emin olduktan sonra. "Ayarları Kaydet" düğmesine Above Silkroad olan koordinatlarını sizin giriş-karakter. Bu kutu oyun geçerli corrdinates gösterir. Normalde bu mini harita Oyunda gösterilir. Stop Parlatıcı başlayın: "Başlat cilalama" ve grubu "Eğer başlatabilir ve PBMC işi durdurmak" tuşlarını cilalama Dur.
Müşteri Kontrol: Sen Seç "klasörüne basın Silkroad yola PBMC yönlendirmek için" düğmesi gerekir. Zaman yolunu seçerek size Silkroad install yaptım doğru klasöre hedef için göz gerekir. Ile "Start Client" Eğer PBMC kendi entegre yükleyici ile Silkroad istemcisini çalıştırabilirsiniz. Ek bir alet gerekmez. "Hide Client" butonu işlevini arka planda müşteri gizlemek zorundadır. Ne zaman müşteri hided olduğunu düğmesi "Göster Client" butonuna dönüşecektir, geri görsel müşteri alabilirsiniz. "Hide / Show Müşteri" çok güzel bir özellik, birden çok müşteri koşma ya da bilgisayardaki diğer etkinlikler yapıyor bellek kullanımını azaltmak. PBMC çok Clientless modu destekler. "Clientless" düğmesi müşteriniz öldürecek git, ama bir söndürmek almazsınız. Bu çok güzel bir özellik sayesinde aynı anda birçok karakter devetüyü ve bir üst seviye bilgisayar olması gerekmez.Sonra bu bölümdeki "Çıkış" düğmesi var. adı gibi, dışarı oyunun karakter giriş yapabilirsiniz diyor. Ve Clientless çıkış özellikleri bir "Evet" veya "Hayır" düğmesi ile ek bir güvenlik sorgusu var.
Karakter: Bu bölümde sizinle ilgili bazı bilgileri görebilirsiniz giriş-karakter.


- Resim Silinmiş.

HP = ayarlama% tamsayı, e. g. "70" PBMC için otomatik olarak HP pot kullanmak için.
Vigor = ayarlama% tamsayı, e. g. "PBMC 50" için otomatik olarak Vigor pot kullanmak için.
MP = ayarlama% tamsayı, e. g. "PBMC 60" için otomatik olarak MP pot kullanmak için.
Universal Pill = otomatik bazı kötü çince durum etkileri kaldırır.
Arıtma Pill = otomatik bazı kötü avrupa durum etkileri kaldırır.
Pet HP = ayarlama% tamsayı, e. g. "PBMC 50" için otomatik olarak saldırı pet için bir evcil hayvan HP pot kullanmak için.
At HP = ayarlama% tamsayı, e. g. "70" PBMC için otomatik olarak sürüş Taşıma ve tüccar ulaşım için bir evcil hayvan HP pot kullanmak için.
HGP = ayarlama% tamsayı, e. g. "PBMC 50" için o ölmek etmiyor saldırı pet çok beslemek için. Her zaman en iyi% 30 daha az bir saldırı evcil hayvan zarar yukarıda azalacaktır o ayarlamaktır.
Kullanma becerisi zaman HP / PT HP% <: Set a% tamsayı, e. g. "50" ve açılan kutudan üzerinden kullanmak istediğiniz bir beceri seçin. Her beceri, e. seçebilirsiniz g. , 1 karakter veya bütün parti için bir şifa beceri için bir şifa beceri korusun.


- Resim Silinmiş.

Kabul PT = Auto taraf diğer kullanıcılardan davet kabul eder.
Davet PT = Auto partiye etrafında oyuncular davet ediyor.
Liste Onaylı = Bu özellik otomatik davet ve parti listesinde sadece belirli kullanıcılara kabul seçin. PBMC yazdığınız kutusuna açılan bir "Kullanıcılar Name" ve "Plus işareti (+)". basın var Bu fonksiyonu kullanabilmek için kullanıcı adı listede tıklama bir kullanıcı çıkarmak ve "Eksi işareti (-)". basın
Açılan menüden aracılığıyla parti türünü seçme.
FFA / FFA = Exp Dağıtım / Öğe Dağılımı
Paylaş / FFA = Exp Share / Item Dağıtım
FFA / Share = Exp Dağıtım / Öğe Paylaş
Paylaş / Share = Exp Share / Item Paylaş
Buff = için Karakterleri Bu kutu buff özgü kullanıcılar seçer. Yazmanız kutu aşağı açılan "Kullanıcılar Name" ve "Plus işaretini (+) tuşuna basın" buff listesine eklemek için. kullanıcı adı listede tıklama bir kullanıcı çıkarmak ve "Eksi işareti (-)". basın
Char = Bu kutu meraklıları karakterler üzerinde parti döküm seçer için meraklıları. Eğer "My becerileri" kutusunda "Yenile Becerileri" düğmesine basmanız gerekir meraklıları kullanın. O zaman içinde her bir karakteri seçmeniz gerekir senin "Karakterleri tutkunu için" listesine ekleme ve becerilerini her karaktere invidually arzusu. Önemli: Burada sadece), tüm grup meraklıları "Hayır hedef" bölümünde seçilebilir tek hedef meraklıları (1 karakteri meraklıları eklemek gerekir. Bu durumda, e. birkaç istisnalar vardır g. bir ozan dan hız becerileri hareketli.


- Resim Silinmiş.

Sol kutu x ve sağ kutu koordine için y koordinatına içindir. "ne zaman noktada bulunmaktadır düğme pozisyon Get You kolayca tıklatın ama el Onları da girebilirsiniz. y aralığı kutusuna koordine altında kutu. Önemli: Tüm PBMC eylemleri yalnızca seçtiğiniz aralıkta, yapılabilir E. g. Eğer bir yem script yapmak isterseniz, şimdiye kadar ki bütün cazibesine alan aralığında sizin aralığı artırmak zorundayız.
Pozisyon = seçer trainplace olarak bulunduğunuz yeri alın.
Seçin lurescript = sen luring için kullanmak istediğiniz bir lurescript seçer. Öncelikle lurescripts oluşturmanız gerekiyor.
Anasayfa Kayıt = Records kendi lurescript.
Dur Kayıt = kayıt tamamlandı.
Save script = kullanım için kaydedilmiş lurescript kaydedin. İşte küçük bir Kılavuzu için luring ilgili.


- Resim Silinmiş.

Bu kutusuna / size karakteri döküm isteyen tüm grup meraklıları çıkarmak ekleyebilirsiniz. Bir avrupa karakteri e. varsa g. "Wizard / Cleric", sen "Kutsal kurtarma bölümü rahip becerileri ekleyebilir," Bless büyü "," Kutsal büyü "vb .. PBMC otomatik silahlar o büyüyü, o zaman geçecektir döküm geçecektir geri ana saldırı silahı için. Beceri seçin ve basın "Plus (+) işaretini" buff listesine eklemek için "Refresh becerileri" düğmesine basın. beceri adı listede tıklayın bir beceri kaldırmak ve "Eksi işareti (-)". basın


- Resim Silinmiş.

GM seçenekleri = Bağlantısını kesme GM karakterinizin 30 metre olduğunda otomatik olarak kesmek Will GM yakın oyuncu spawn.
Kes = Bu işlev GM otomatik olarak orada eğer bir GM size bir mesaj gönderecektir sen kesilir PM alırsınız.
Ressurect = Özelliği diriltmek kişisiniz karakter diriltmek için kullanılabilecek harika bir özelliktir. bir 8 adamı eziyet parti ya da bu özelliği din adamı sınıfı için ideal tarım karakter deleveling İster oluşturur. bufflist içinde Sadece kutusunu vurmak "Auto ressurect karakterleri", senin YEK beceri seçin ve işe yarayacaktır.
Çeşitli Iz = Bir oyuncu takip edebilirsiniz. PBMC "oyuncu görüp sonra bile ölü bulundu ressed var, o bu oyuncu takip etmeye devam edecektir. diğer kutusundan "İz" ve tip "Kullanıcılar Adı" Hit.
Walkback merkezine = o kutuyu isabet ederse, karakterli arkadan o tüm meraklıları buffed sonra veya o bir YEK yaptım sonra set mi koordinatlarına çalışacaktır. Bu fonksiyon Trace ile uyumlu, yani vurmak Trace OR Walkback merkezine değildir.
Autolure = Burada luring etkinleştirebilirsiniz. Sen yapmak ve bunun için bir lurescript tercih var.
Auto relog = Otomatik relogin etkinleştirmek
Eğer DCed sonra birkaç dakika Otomatik girişi başlamak istiyorsanız: için kapa PBMC, açık config.ini "araması:
Kod:
waitrelogin = true
waitrelogintime = 2
ve de ihtiyacınız düzenleyin.benim örnek relogging önce 2 dakika bekleyecek.


- Resim Silinmiş.

Bu etiket tüm sohbet görüntülemenizi sağlar günlükleri zaman modunda görünür, gizli veya Clientless ve bir söndürmek için ne varsa önceki tüm sohbetleri görebilirsiniz.Çok alt kısmında yer alan fonksiyon sohbet herhangi iletilere cevap veriyor zaman gizli veya Clientless modda.
Önemli: kullanıcısına özel mesaj oluşturmak isterseniz, "kutusuna açılan PM" ve yazın: "username: mesaj" e. seçmek zorunda g. forvet: merhaba dude xD


- Resim Silinmiş.

Bu etiket giriş ve tecrübeli herhangi bir hata yönetmek bu ürünü kullanırken bir. Eğer log kopya günlüğündeki hata bir hata var ve bir personel için forumlarda sorun görebilmek için post ve teşebbüs sorunu düzeltmek için olur. Eğer bir giriş hata varsa "sunucu trafik nedeniyle" mesajı her 15-20 saniyede görünmüyor bağlanamıyor varsa, burada da (görmek, kesinlikle bir mantık hatası var.)​

Tnks By bittersweet & Espio


 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
of of harika olmuş hem bu hem de bu müthiş ; http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=822&t=195180


- Resim Silinmiş.

Botter's Heaven Bota Giriş: sifrenizi ve Kullanici adinizi yazin. , "Save veri ve Otomatik girişi başlangıç" diyen kutuyu isaretleyin gör. "Login" tusuna havza. Eger basarili BİR sekilde giris yaptiysaniz "Status" bari "gorunmeli olarak" in Girildi.
Bilgileri kaydetmek : Login "arayüzünün sağ tarafındaki Ayarları Kaydet tuşuna basarak verileri kaydetmek emin olduktan sonra. "Ayarları Kaydet" düğmesine Above Silkroad olan koordinatlarını sizin giriş-karakter. Bu kutu oyun geçerli corrdinates gösterir. Normalde bu mini harita Oyunda gösterilir. Stop Parlatıcı başlayın: "Başlat cilalama" ve grubu "Eğer başlatabilir ve PBMC işi durdurmak" tuşlarını cilalama Dur.
Müşteri Kontrol: Sen Seç "klasörüne basın Silkroad yola PBMC yönlendirmek için" düğmesi gerekir. Zaman yolunu seçerek size Silkroad install yaptım doğru klasöre hedef için göz gerekir. Ile "Start Client" Eğer PBMC kendi entegre yükleyici ile Silkroad istemcisini çalıştırabilirsiniz. Ek bir alet gerekmez. "Hide Client" butonu işlevini arka planda müşteri gizlemek zorundadır. Ne zaman müşteri hided olduğunu düğmesi "Göster Client" butonuna dönüşecektir, geri görsel müşteri alabilirsiniz. "Hide / Show Müşteri" çok güzel bir özellik, birden çok müşteri koşma ya da bilgisayardaki diğer etkinlikler yapıyor bellek kullanımını azaltmak. PBMC çok Clientless modu destekler. "Clientless" düğmesi müşteriniz öldürecek git, ama bir söndürmek almazsınız. Bu çok güzel bir özellik sayesinde aynı anda birçok karakter devetüyü ve bir üst seviye bilgisayar olması gerekmez.Sonra bu bölümdeki "Çıkış" düğmesi var. adı gibi, dışarı oyunun karakter giriş yapabilirsiniz diyor. Ve Clientless çıkış özellikleri bir "Evet" veya "Hayır" düğmesi ile ek bir güvenlik sorgusu var.
Karakter: Bu bölümde sizinle ilgili bazı bilgileri görebilirsiniz giriş-karakter.


- Resim Silinmiş.

HP = ayarlama% tamsayı, e. g. "70" PBMC için otomatik olarak HP pot kullanmak için.
Vigor = ayarlama% tamsayı, e. g. "PBMC 50" için otomatik olarak Vigor pot kullanmak için.
MP = ayarlama% tamsayı, e. g. "PBMC 60" için otomatik olarak MP pot kullanmak için.
Universal Pill = otomatik bazı kötü çince durum etkileri kaldırır.
Arıtma Pill = otomatik bazı kötü avrupa durum etkileri kaldırır.
Pet HP = ayarlama% tamsayı, e. g. "PBMC 50" için otomatik olarak saldırı pet için bir evcil hayvan HP pot kullanmak için.
At HP = ayarlama% tamsayı, e. g. "70" PBMC için otomatik olarak sürüş Taşıma ve tüccar ulaşım için bir evcil hayvan HP pot kullanmak için.
HGP = ayarlama% tamsayı, e. g. "PBMC 50" için o ölmek etmiyor saldırı pet çok beslemek için. Her zaman en iyi% 30 daha az bir saldırı evcil hayvan zarar yukarıda azalacaktır o ayarlamaktır.
Kullanma becerisi zaman HP / PT HP% <: Set a% tamsayı, e. g. "50" ve açılan kutudan üzerinden kullanmak istediğiniz bir beceri seçin. Her beceri, e. seçebilirsiniz g. , 1 karakter veya bütün parti için bir şifa beceri için bir şifa beceri korusun.


- Resim Silinmiş.

Kabul PT = Auto taraf diğer kullanıcılardan davet kabul eder.
Davet PT = Auto partiye etrafında oyuncular davet ediyor.
Liste Onaylı = Bu özellik otomatik davet ve parti listesinde sadece belirli kullanıcılara kabul seçin. PBMC yazdığınız kutusuna açılan bir "Kullanıcılar Name" ve "Plus işareti (+)". basın var Bu fonksiyonu kullanabilmek için kullanıcı adı listede tıklama bir kullanıcı çıkarmak ve "Eksi işareti (-)". basın
Açılan menüden aracılığıyla parti türünü seçme.
FFA / FFA = Exp Dağıtım / Öğe Dağılımı
Paylaş / FFA = Exp Share / Item Dağıtım
FFA / Share = Exp Dağıtım / Öğe Paylaş
Paylaş / Share = Exp Share / Item Paylaş
Buff = için Karakterleri Bu kutu buff özgü kullanıcılar seçer. Yazmanız kutu aşağı açılan "Kullanıcılar Name" ve "Plus işaretini (+) tuşuna basın" buff listesine eklemek için. kullanıcı adı listede tıklama bir kullanıcı çıkarmak ve "Eksi işareti (-)". basın
Char = Bu kutu meraklıları karakterler üzerinde parti döküm seçer için meraklıları. Eğer "My becerileri" kutusunda "Yenile Becerileri" düğmesine basmanız gerekir meraklıları kullanın. O zaman içinde her bir karakteri seçmeniz gerekir senin "Karakterleri tutkunu için" listesine ekleme ve becerilerini her karaktere invidually arzusu. Önemli: Burada sadece), tüm grup meraklıları "Hayır hedef" bölümünde seçilebilir tek hedef meraklıları (1 karakteri meraklıları eklemek gerekir. Bu durumda, e. birkaç istisnalar vardır g. bir ozan dan hız becerileri hareketli.


- Resim Silinmiş.

Sol kutu x ve sağ kutu koordine için y koordinatına içindir. "ne zaman noktada bulunmaktadır düğme pozisyon Get You kolayca tıklatın ama el Onları da girebilirsiniz. y aralığı kutusuna koordine altında kutu. Önemli: Tüm PBMC eylemleri yalnızca seçtiğiniz aralıkta, yapılabilir E. g. Eğer bir yem script yapmak isterseniz, şimdiye kadar ki bütün cazibesine alan aralığında sizin aralığı artırmak zorundayız.
Pozisyon = seçer trainplace olarak bulunduğunuz yeri alın.
Seçin lurescript = sen luring için kullanmak istediğiniz bir lurescript seçer. Öncelikle lurescripts oluşturmanız gerekiyor.
Anasayfa Kayıt = Records kendi lurescript.
Dur Kayıt = kayıt tamamlandı.
Save script = kullanım için kaydedilmiş lurescript kaydedin. İşte küçük bir Kılavuzu için luring ilgili.


- Resim Silinmiş.

Bu kutusuna / size karakteri döküm isteyen tüm grup meraklıları çıkarmak ekleyebilirsiniz. Bir avrupa karakteri e. varsa g. "Wizard / Cleric", sen "Kutsal kurtarma bölümü rahip becerileri ekleyebilir," Bless büyü "," Kutsal büyü "vb .. PBMC otomatik silahlar o büyüyü, o zaman geçecektir döküm geçecektir geri ana saldırı silahı için. Beceri seçin ve basın "Plus (+) işaretini" buff listesine eklemek için "Refresh becerileri" düğmesine basın. beceri adı listede tıklayın bir beceri kaldırmak ve "Eksi işareti (-)". basın


- Resim Silinmiş.

GM seçenekleri = Bağlantısını kesme GM karakterinizin 30 metre olduğunda otomatik olarak kesmek Will GM yakın oyuncu spawn.
Kes = Bu işlev GM otomatik olarak orada eğer bir GM size bir mesaj gönderecektir sen kesilir PM alırsınız.
Ressurect = Özelliği diriltmek kişisiniz karakter diriltmek için kullanılabilecek harika bir özelliktir. bir 8 adamı eziyet parti ya da bu özelliği din adamı sınıfı için ideal tarım karakter deleveling İster oluşturur. bufflist içinde Sadece kutusunu vurmak "Auto ressurect karakterleri", senin YEK beceri seçin ve işe yarayacaktır.
Çeşitli Iz = Bir oyuncu takip edebilirsiniz. PBMC "oyuncu görüp sonra bile ölü bulundu ressed var, o bu oyuncu takip etmeye devam edecektir. diğer kutusundan "İz" ve tip "Kullanıcılar Adı" Hit.
Walkback merkezine = o kutuyu isabet ederse, karakterli arkadan o tüm meraklıları buffed sonra veya o bir YEK yaptım sonra set mi koordinatlarına çalışacaktır. Bu fonksiyon Trace ile uyumlu, yani vurmak Trace OR Walkback merkezine değildir.
Autolure = Burada luring etkinleştirebilirsiniz. Sen yapmak ve bunun için bir lurescript tercih var.
Auto relog = Otomatik relogin etkinleştirmek
Eğer DCed sonra birkaç dakika Otomatik girişi başlamak istiyorsanız: için kapa PBMC, açık config.ini "araması:
Kod:
waitrelogin = true
waitrelogintime = 2
ve de ihtiyacınız düzenleyin.benim örnek relogging önce 2 dakika bekleyecek.


- Resim Silinmiş.

Bu etiket tüm sohbet görüntülemenizi sağlar günlükleri zaman modunda görünür, gizli veya Clientless ve bir söndürmek için ne varsa önceki tüm sohbetleri görebilirsiniz.Çok alt kısmında yer alan fonksiyon sohbet herhangi iletilere cevap veriyor zaman gizli veya Clientless modda.
Önemli: kullanıcısına özel mesaj oluşturmak isterseniz, "kutusuna açılan PM" ve yazın: "username: mesaj" e. seçmek zorunda g. forvet: merhaba dude xD


- Resim Silinmiş.

Bu etiket giriş ve tecrübeli herhangi bir hata yönetmek bu ürünü kullanırken bir. Eğer log kopya günlüğündeki hata bir hata var ve bir personel için forumlarda sorun görebilmek için post ve teşebbüs sorunu düzeltmek için olur. Eğer bir giriş hata varsa "sunucu trafik nedeniyle" mesajı her 15-20 saniyede görünmüyor bağlanamıyor varsa, burada da (görmek, kesinlikle bir mantık hatası var.)​

Tnks By bittersweet & Espio


 
Son düzenleme:
Kayıt
6 Mayıs 2008
Mesajlar
789
Beğeniler
0
arkadaşım bende bi problem var inş. bi çözümü vardır şu an 2 client açık biri sbotla açık diğeri pbmc ile açık pbmc ile açılan client 1 gb ram ve %70 cpu kasıyo hide yapmama rağmen bu kadar çok kasıyo bunun bir çözümü varmı dır ?
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sabot demiş ki:
arkadaşım bende bi problem var inş. bi çözümü vardır şu an 2 client açık biri sbotla açık diğeri pbmc ile açık pbmc ile açılan client 1 gb ram ve %70 cpu kasıyo hide yapmama rağmen bu kadar çok kasıyo bunun bir çözümü varmı dır ?

birkaç ayar var ama pbmc bot çok cpu kullanıyor doğrudur.
 
Kayıt
6 Mayıs 2008
Mesajlar
789
Beğeniler
0
extraloob demiş ki:
sabot demiş ki:
arkadaşım bende bi problem var inş. bi çözümü vardır şu an 2 client açık biri sbotla açık diğeri pbmc ile açık pbmc ile açılan client 1 gb ram ve %70 cpu kasıyo hide yapmama rağmen bu kadar çok kasıyo bunun bir çözümü varmı dır ?

birkaç ayar var ama pbmc bot çok cpu kullanıyor doğrudur.
pbmc bot kasmıyor ama onun açtığı client kasıyo olay şu aslında ama çözümünü bilmiyom mesela sbotla açtığımız client ekranda iken kasıyo cpu ama hide yapınca kasmıyo ama pbmc hide yapsada yapmasada kasıyo yani hide yapmasının bi anlamı yok
 
Kayıt
25 Mayıs 2007
Mesajlar
6.931
Beğeniler
0
Şehir
UnderGround
Emin olmamakla birlikte bu bot clientless destekliyormuş yani clentless girip bu botu kullana bilirsiniz belkide denemek lazım.
 
Kayıt
6 Mayıs 2008
Mesajlar
789
Beğeniler
0
yokmu hide yapan ayrı programlar eskiden resize vardı ama şimdi bulamıyorum onun gibi programlar
 
Kayıt
6 Mayıs 2008
Mesajlar
789
Beğeniler
0
evet çözümünü buldum sonunda pbmc ile açtığımız client ekranda iken başka bi program açıyoruz ve o client geri planda kalıyor o sırada hide yapınca cpu kasmıyo
 
Kayıt
29 Mayıs 2008
Mesajlar
194
Beğeniler
0
Sro Hider Kullan Dostum. O Çözebilir Sorununu. Ve Mümkünse Oyundaki Effectleri Kapat Backgroun(Görüş Genişliği Ayarı) 1 De Olsun. O Zaman Gözle Görülür Rahatlama Olacaktır Oyunda ve Pcde.
 

GNR

rank8
Kayıt
27 Aralık 2008
Mesajlar
769
Beğeniler
0
Şehir
St. Petersburg / Russia
emeğe sağlık ama herhangi bir translater prg yerine direk ceviri yapılsa daha ii olurdu okurken saçma span cümleler yuzunden nerdeyse anladığımızı karıştırıyoruz
 
Yukarı Alt