yakında isro için mbot un çıkacağını söylüyor doad; inş. bir an önce çıkar_SweeTDreamS_ demiş ki:sabot demiş ki:ben bu botun sitesine gözatarken gördüm ki orada mbot var ama csro için fakat güzel bi bot acaba neden isro için bot yapmamışlar ya da o mbot isroda çalışmaz mı
mBotu csro için yapmış . ayrıca mBotun içinde party buffer'da var sanırım . Ancak iSro da yapmak daha zor olduğu için yapmamış sanırım ban riski olabilir . Ki ana sitede öneriler bölümünde çok var öneriler bununla ilgili . Ancak nedense doad kale almıyor ...
zaten öyle xD botun adı party buffer mcDeekshaMaggo demiş ki:Bot adeta PT için yaratılmış bnce..
okan abı anLmadım nasıLextraloob demiş ki:1 pc'de nasıl açıyorsan öyle açacaksın.
aynen sbot gibi her char için farklı klasor oluşturup ordan açıcaksın clienti charıosiom demiş ki:bIRısı desın soLe soLe yapıLıo ya hadı ama bekLıorum okan abı acıkLıyacı bı anLatım oLmadı ... Yardım hadı KardesLerım bırı cıksın ve soLesın![]()
aynen 3. resimde 5 kısmı skillerin konulduğu kısım deniliyor ama 5 yeri yokGNR demiş ki:süper açıklama olmuş ancak 2 ufak sorum var
1. 3. resimde 2 - 3 kısmını biraz daha net acıklamanız
2. 3. resimde 5 olara knumaralandırılmıs kısım nerde ?
Benim var örneğin aldım 2pcye kurduk arkim giriyor arkim kapadıktan sonra ben girersem olurmu sorunMelik demiş ki:Ayarları güncellerdim varsa sorunuz cevaplıyım.