Kayıt
10 Nisan 2007
Mesajlar
7.172
Beğeniler
0
Şehir
Paralel evren
12 Nisan 2010

Merhabalar sanal günlüğüm. :P Becerebildiysek bugün senin açılışı yaptık bakalım. Umarım hayırlara vesile olursun. İlklerin sitesinde bir ilki yapıp, altından kalkabilecek miyiz zaman gösterecek. Umarım seni okuyan forum arkadaşlarım da bana destek olur.


Başlık açılmıştır.
 
Kayıt
15 Aralık 2008
Mesajlar
2.530
Beğeniler
2
Şehir
um Yok.
Hayırlı Olsun :kalp: :muck:

12 Nisan 2010 Pazartesi

Sevgili Günlüğüm , bugün çok canım sıkkın .. her yönden. bana kardeşim , kankam , dostum diyen bir kıza aşığım .. ama bunu ona soyliyemiyorum .. haberi olursa onu tamamen kaybederim diye korkuyorum . işin garip yönü benim kardeşim dediğim arkadaşımda o kızı seviyor yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. onada açıklıyamiyorum. ama herşeye rağmen onu çok seviyorum :kalp: :confused1:
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
12 Nisan 2010 Pazartesi

Bugün kuzenlerle öğlen vakitlerinde Forum İstanbul'a alışverişe gittik uzun süredir peşinde olduğum Adidas marka ayakkabımı aldım çok sevinçliyim.
 
Kayıt
7 Haziran 2008
Mesajlar
9.732
Beğeniler
98
Şehir
İstanbul
Server
Assos
Takımı
Besiktas
12 Nisan 2010

Bugun her zamanki gibi geçti, koca gün zaman öldürdük. Allah 'tan öğleden sonra sınavım var diye işten çıktım da cafeye gidip foruma falan girdim. Sonrasında eve gelip Combat Arms, yeni çıktım yatmak için. Yarın daha kapsamlı yazacağım sana bugun idare et, hazırlıksız yakalandık :lol:
 
Kayıt
20 Mayıs 2009
Mesajlar
5.223
Beğeniler
9
Şehir
ANALA
Vakiti biraz geciktirdim kusura bakmasın günlüğümüz,
Bugün çok yoğundum,yoğunluktan muhasebe sınavıma çalışamadım, buradan beni bu yoğun duruma sokanlara teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Allah bin belanızı vermesin :mrgreen:
 

Avasin

 
Kayıt
12 Ocak 2009
Mesajlar
6.431
Beğeniler
5
Şehir
Santa Clara/Küba
Bi an önce 85 kilo olmak için bayağı bi yemek yedim. az analitik çalıştım. canım sıkkındı dışarı çıktım cafeye gittim. exL e girdim. Yarın biyoloji yazılım var ona çalışcam.
 
Kayıt
15 Şubat 2009
Mesajlar
5.756
Beğeniler
0
Şehir
Sakarya
26 Nisan 2010​

Bugün müdür yardımcısının ;
-O saçla gelirsen almam birdaha okula !!
Bağırışlarıyla tuttum kuaförü n yolunu,kendimi başka biri gibi hissediyorum sanki ; 4 aydır uzattığım şekil almaya başlayan saçlarım gitti. daral:
 
Kayıt
10 Nisan 2007
Mesajlar
7.172
Beğeniler
0
Şehir
Paralel evren
Merhaba günlüğüm.
Güzel bir pazartesi günüydü. Edebiyattan 71 almışım. Hoca aşırı puan kırıyor yav. Bunları sana Türk Malı'nın reklam arasındaki süre zarfında yazıyorum. (böyle de dilimi gonuştururum) lol:

Bugün Mrs Y'ye kağıt buruşturup atıyordum, hocanın önüne gitti; tamer atma bi daha dedi. Sonra Güneş içinde ne yazıyo deyince hoca sıra altından rastgele buruşturup attığım kağıdı açıp okumaya kalktı :mrgreen: Hocanın haberi yok Y ile ilişkimizden, yanlış anladı başladı taaameeer güneşii seviyoo demeye. Güldük falan bu sefer başladı yok ayçayı seviyo yok gamzeyi seviyo falan. Hocam Y Y!! diyorum inadına söylemicem ulen diyo :mrgreen: Puan muan kırıyo, biraz da garip bi hoca ama kafa yavv :mrgreen:

Çarşamba günü yapacağımız piknik iptal oldu. Geçen seneki sınıftan kızlar bizim sınıftan çok yabancı katılacak diye gelmiyormuş, bizim kızlar da gruplaşmalar çok olur diye düşünüp iptal etmişler. Sonra bunlar düşünüp kız kıza gitmeye karar vermişler. Y benden gelip izin istedi. Aslında bakarsak ben onun mutluluğunu isteyeceğim için her zaman, tereddüt etmeden git diyebilmeliydim. Öyle de oldu zaten ama asıl önemli olan gelip bana sormasıydı. Üff çok fena oldum, yani iyi anlamda; sevindim lan işte anlasana. :P Seviyorum yaaa, hem de çokk... Hergün dua ediyorum hayırlısıysa sonuna kadar gidelim diye. Ayrılırız diye çok korkuyorum yaa, bulmuşum tertemiz bi insanı. O kadar da mutluyum, acısı acım mutluluğu mutluluğum olmuşken ya birgün birşey olur da ayrılırsak diye çok korkuyorum. Neyse günlük senin de başını ağrıttım çok. GKFC açmak için vakit geçiriyordum sitede. 11'e 10 var şuan. 10 dakka sonra açıp biraz takılıp yatarım. Barmeniz ama sözde barmen yav. Okul yüzünden isteklere de yetişemiyordum, onlar da anlayışlılar sağolsunlar çıt çıkarmıyorlar nerde bu barmen falan. :P Seviyorum onları da yav. Lan şaka maka bayağı uzun yazdım bu sefer. İnşallah yazacak çok şeyim olur böyle hep, güzel şeyler paylaşırım seninle. :kalp:
 
Kayıt
25 Nisan 2007
Mesajlar
3.134
Beğeniler
2
Şehir
University
Off be günlük.Canım cok sıkkın bugün daral: :roll: Dönem ödevinin son günü bugündü.Bir hevesle oturdum yazmaya.Ortaya gelince bir harfi yanlıs yazdım düzeltmeye calısınca hosuma gitmedi.Olan sinirimle kagıdı burusturdum önüme koydum.Gece gece üsengecligim tuttu,cöpe atmaya bile gitmiyorum.Önümde birsürü seker var bana bakıyor,yemiyorum.Arkadan müzik calıyor "it wasnt me".Tekrar tekrar dinliyorum hosuma gitti gecenin bu saatinde :P Neyse yapdıgım baska birsey yok.Az sonrada yatagıma kıvrılır uyurum zaten :curtain: Now im going to bed :curtain: btw cya tomorrow :muck:
 
Kayıt
10 Nisan 2007
Mesajlar
7.172
Beğeniler
0
Şehir
Paralel evren
3 Mayıs 2010 Pazartesi

Bugün harika bir gündü. Şükürler olsun...

İlk 4 derse girmedik, yok da yazılmadık :P Kantinde mezuniyet yemeğindeki slayt için resim eledik. Güzel resimlerden 100 tanesini koyduk, haydi hayırlısı diyelim.
 
Kayıt
9 Haziran 2008
Mesajlar
1.772
Beğeniler
0
Şehir
En son bıraktığın yerde...
14 Haziran Pazartesi

Slm günlük. sana ilk defa yazıyorum. bugün berbat bi gündü arkadaş.hava sıcak,devamsızlığım 18 gün okula zar zor gittim.iş dosyasını teslim edicektim ama sonra baktım müdür yardımcısının kapısında yazı vardı ''çarşambadan itibaren alıyoruz'' diye. neyse işte öğlen oldu dayanamadım döndüm eve. bi geldim babam evde sabahtanberi böbreği ağrıyomuş işe gidememiş.bn onun evraklarını götürdüm iş yerine babamla annem hastaneye gitti. aşkımda ne çağrı attı nede skypa girdi.meraktan öldüm.haa bu arada ona kavuşmama 1 haftadan az kaldı.cumartesi günü bulgaristana gidiyorum aşkımla 2 buçuk ay geçiricem çok mutluyum günlükkk :kalp: :beer: neyse hadi yazı yazmayı severim fazla uzatmıyım :P iyi akşamlar.bak aşkım duymasın sana yazdığımı çok kıskançtır daral: ßß günlük
 
Yukarı Alt