Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
Colin demiş ki:
ElazigLee demiş ki:
Colin demiş ki:
hehehe bende 3000$ maksat sitemiz kalkınsın :P:P

bişey sorcam bu para ne için ? fakirlere yardım ? sitedeki reklamlardan alınan para yetmedimi? yetmediyse koy reklam dha burdan para cıkmaz ? bu sorulara cevap verrmisiniz? ay bunu forum oyunlarında soruya soruyla cevap vermeyemi yazsaydım? daha iyi bir domain için haydi memberlar elele campanyasu yapak ? herkesden 1yetale çıksa yeter? jigsaw zenginsin at elini cebine? penny sende boş durma,? paypalım yok benim x)
6 k acc nasıl online tutuluyor sanıyorsun ? Bu paranın fakirlerle ne gibi bir alakası var ? Reklamların para için orda olduklarını da kim söyledi ? daha iyi bir domain nasıl oluyor :| domainimiz belli :P herkez para verse jiggy vermes :mrgreen:

arkadaşlar paypalım yok yaşım tutmuyo cüzdan evde kalmış felan demenize gerek yok.Biz sizi zorunlu tutmuyoruz yada para para yatırmayana bulaşık felanda yıkatmıyoruz :santa:
ezdiniz hepiniz be :mrgreen: :mrgreen:
söylerken düşünecektin :lol:

Jigsaw

Aileden
Her web site sayfasında en fazla üç reklam birimi gösterilebilir.
Bir sayfada en fazla iki Google AdSense arama kutusu gösterilebilir.
Yukarıda belirtilen reklam birimleri ve arama kutularına ek olarak her sayfada en fazla bir tane bağlantı birimi gösterilebilir. Bağlantı birimleri bu program kuralları için "Google Reklamları" olarak kabul edilmektedirler.
Yukarıda açıklanan reklam birimleri, arama kutucukları ve bağlantı birimlerine ek olarak, her ürün için bir sayfada sadece bir adet tavsiye unitesi bulundurulabilir.
İçerik tabanlı olmayan hiçbir sayfaya Google reklamı yerleştirilemez.
Hiçbir park edilmiş alan adında, pop-up’ta, pop-under’da veya e-postada Google reklamları veya Google arama kutusu gösterilemez.
Sayfa içeriğiyle ilgili olsun ya da olmasın, sadece reklam gösterimi için hazırlanmış hiçbir sayfaya Google reklamı yerleştirilemez.
Sayfa bileşenleri reklamların herhangi bir kısmını kapatmamalı ve metin, URL gibi reklam bileşenlerinin renkleri görünür olmalıdır.
Google reklamlarına tıklandığında görünen sayfa yeni bir pencerede açılamaz.
Size bir Firefox tricki öğreteyim, herhangi bir linke veya bağlantılı resme mouseun tekerleği ile tıklarsanız yeni sayfada açılır...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
dapzar demiş ki:
Wala tanıdığım bildiğim extraloob çizgisinden uzak bir link bence....
en tatlı yorum senden gelmiş ben bile bu donateyi hayata geçirirken kendimle savaştım lakin bunu yapmak sanal alemin bir şartı birçok yabancı site (yerli siteleri hiç bilmem) bunu yapıyor bizde büyük ve kaliteli bir siteyiz artık sunucu maliyeti sizin hayal edemeyeceğiniz boyutta olduğundan her türlü reklam vb. kampanyalarda biz de varız diyoruz.

Ps : çok teşekkürler extraloob.com çizgisini bilmen beni memnun etti.

Jigsaw demiş ki:
Her web site sayfasında en fazla üç reklam birimi gösterilebilir.
Bir sayfada en fazla iki Google AdSense arama kutusu gösterilebilir.
Yukarıda belirtilen reklam birimleri ve arama kutularına ek olarak her sayfada en fazla bir tane bağlantı birimi gösterilebilir. Bağlantı birimleri bu program kuralları için "Google Reklamları" olarak kabul edilmektedirler.
Yukarıda açıklanan reklam birimleri, arama kutucukları ve bağlantı birimlerine ek olarak, her ürün için bir sayfada sadece bir adet tavsiye unitesi bulundurulabilir.
İçerik tabanlı olmayan hiçbir sayfaya Google reklamı yerleştirilemez.
Hiçbir park edilmiş alan adında, pop-up’ta, pop-under’da veya e-postada Google reklamları veya Google arama kutusu gösterilemez.
Sayfa içeriğiyle ilgili olsun ya da olmasın, sadece reklam gösterimi için hazırlanmış hiçbir sayfaya Google reklamı yerleştirilemez.
Sayfa bileşenleri reklamların herhangi bir kısmını kapatmamalı ve metin, URL gibi reklam bileşenlerinin renkleri görünür olmalıdır.
Google reklamlarına tıklandığında görünen sayfa yeni bir pencerede açılamaz.
Size bir Firefox tricki öğreteyim, herhangi bir linke veya bağlantılı resme mouseun tekerleği ile tıklarsanız yeni sayfada açılır...
yok öyle bişey mouse tekerleğiyle tıklıyorum hiçbişey olmuyor :D

Jigsaw

Aileden
TiTaN_ demiş ki:
Jigsaw demiş ki:
Pennywise demiş ki:
Yukarı-aşağı falan yapma, tekere bas sadece bi linkin üzerinde.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=Firefox+Tip+Click+mouse+wheel+new+tab&btnG=Ara&meta=
Bende de yeni bir sekmede açıyor neyse bu da yeter. :muck:
Yeni pencere demedim, yeni sayfa dedim, yeni sekme de demedim. :D Ama çok işlevsel.

Jigsaw

Aileden
Pennywise demiş ki:
Jigsaw demiş ki:
Pennywise demiş ki:
Yukarı-aşağı falan yapma, tekere bas sadece bi linkin üzerinde.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=Firefox+Tip+Click+mouse+wheel+new+tab&btnG=Ara&meta=
oldu,vay be güzelmiş,ara sıra işe yarıon ha cem :mrgreen:
Public olmasaydi 3 harfli bişey diyecektim ilk harfi S, son harfi E, ortadaki harfi ise İ olan ama demiyorum... :mrgreen:

Jigsaw

Aileden
- Resim Silinmiş.

İlk bağışımız. ^^ Ben bağışta bulunmuş olsam da bağış, bağıştır... :P

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
wayyy be çok teşekkürler jiggy ilk sitemize bağış senden geldi ne kadar büyük ve asil bir hareketti hacım tekrardan teşekkürler öpüyorum gözlerinden.

Yukarı Alt