Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 27 Aralık 2011 #1 Atiye'yi pek sevmezdim fakat bu şarkı çok hoşuma gitti cidden yaa. http://www.facebook.com/photo.php?v=337143149630095
Atiye'yi pek sevmezdim fakat bu şarkı çok hoşuma gitti cidden yaa. http://www.facebook.com/photo.php?v=337143149630095
N NeoniK Kayıt 8 Ocak 2009 Mesajlar 125 Beğeniler 0 28 Aralık 2011 #2 aynen şarkı süper klip çok saçma
L Lordzek Kayıt 30 Ekim 2010 Mesajlar 3.849 Beğeniler 0 Şehir Yatak 28 Aralık 2011 #3 Bu kadını İstinye Park House Cafe'de gördüm yanında 5 tane ÖKÜZ gibi koruma vardı. Şöyle insanlarla, halkla arasına mesafe koyanlara çok kıl oluyorum.
Bu kadını İstinye Park House Cafe'de gördüm yanında 5 tane ÖKÜZ gibi koruma vardı. Şöyle insanlarla, halkla arasına mesafe koyanlara çok kıl oluyorum.
Lenneth Kayıt 11 Mayıs 2007 Mesajlar 20.771 Beğeniler 258 Şehir İstanbul Takımı Besiktas 28 Aralık 2011 #4 Lordzek demiş ki: Bu kadını İstinye Park House Cafe'de gördüm yanında 5 tane ÖKÜZ gibi koruma vardı. Şöyle insanlarla, halkla arasına mesafe koyanlara çok kıl oluyorum. Daha fazla görüntüle... Halkla arasına sınır koymazsa, orayı yıkarlar bro.
Lordzek demiş ki: Bu kadını İstinye Park House Cafe'de gördüm yanında 5 tane ÖKÜZ gibi koruma vardı. Şöyle insanlarla, halkla arasına mesafe koyanlara çok kıl oluyorum. Daha fazla görüntüle... Halkla arasına sınır koymazsa, orayı yıkarlar bro.
bluesman Kayıt 11 Mayıs 2009 Mesajlar 3.234 Beğeniler 16 Şehir Tarlabaşı/Istanbul Takımı Besiktas 28 Aralık 2011 #5 Lenneth demiş ki: Lordzek demiş ki: Bu kadını İstinye Park House Cafe'de gördüm yanında 5 tane ÖKÜZ gibi koruma vardı. Şöyle insanlarla, halkla arasına mesafe koyanlara çok kıl oluyorum. Daha fazla görüntüle... Halkla arasına sınır koymazsa, orayı yıkarlar bro. Daha fazla görüntüle... Oraya yıkarlar demiyorum.Orayı YIKARLAR. Cem Yılmaz
Lenneth demiş ki: Lordzek demiş ki: Bu kadını İstinye Park House Cafe'de gördüm yanında 5 tane ÖKÜZ gibi koruma vardı. Şöyle insanlarla, halkla arasına mesafe koyanlara çok kıl oluyorum. Daha fazla görüntüle... Halkla arasına sınır koymazsa, orayı yıkarlar bro. Daha fazla görüntüle... Oraya yıkarlar demiyorum.Orayı YIKARLAR. Cem Yılmaz