Arkadaşın parası olsaydı paraya acımasaydı bu bilgisayarı almazdı ztn benim amacım arkadaşa az maliyette iyi performans verebilen bir işlemci söylemekti belirttim
gt 220 nin üstüne kaç model çıktı haberin var mı senin? 2gb yazması demek çok şey demek değil, kaç bit hızı nedir ???
2gb 64 bit ekran kartı olsun bir halt etmez.
sen kaldırması lazım diyorsun ben sana full ayarlarda kaldırmaz diyorum. onu geçtim , bende ati hd 5650 var o bile kaldırmıyor, arkadaşımda gt 550 var o bile kaldırmıyor. ki işlemcisi i7 sandy bridge teknolojili... (GTA4) için konuşuyorum.
kardeşim benmde intel core2duo 2.9 ghz işlemcim 2gb ramim var mhz side düşük 512 mb nvidia ge force 8600 gt ekran kartım var fps oyunlarında sabit 333 alıyorum hatta 400-500 fps leri gördüm bence senin belleğin şişmiz bilgisayarını önce bi combofix le tarat virüs ihtimaline karşı sonra ccleaner ile bilgisayarındaki gereksiz dosyaları temizle sonra sonucu yaz daha ayrıntılı bilgi vermeye çalışırım
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.