Dampyre

Buralıyım
Kayıt
9 Nisan 2007
Mesajlar
3.218
Beğeniler
0
Şehir
Neptune..!
PES 6
SIDESTEP KALDIRILDI MI?
PES 5 te bire bir kalındığında en çok kullanılan Sidestep (yana kayma) hareketi PES 6 da da bulunuyor ama yapılışında farklılık var. PES 5 te sadece yön tuşlarıyla bu hareket yapılıyordu, şimdiyse R2 + yön tuşlarıyla yapılıyor. Her istediğinizde yapamıyor, her seferinde de başarılı olunmuyor. Öncelikle, futbolcu doğru açıda olmalı. Bu açıyı PESe yeni başlayanların fark etmesi zor olacaktır ama bunu bol pratikle aşabilirler. Sidestep i yaptıktan sonra da futbolcu bileklerini daha az kullanacağından, ikili pres karşısındaysanız bu hareketi pek önermiyorum.

PANTER KALECİLER?
Hatırlarsanız PES 5 kalecileri kapattıkları köşelerden bile çok pis gol yerlerdi. Çaprazdan gelen bir atakta R2 ile ayak içiyle neredeyse her vuruş gol olurdu. Winning Eleven 10da ise bu açık kapatılmıştı ama kaleciler biraz fazla top sektiriyor, tutamıyorlardı. PES 6 da ise bu iki açık tamamen kapatılmış durumda.

Yine de şu yöntemle kalecileri avlayabilirsiniz:
Kaleyi karşınıza almış ve ceza sahasına yakınsanız (girmişseniz), asla koşmayın. Basit bir dribbling yapın veya şut çekip X e basılı tutun veya şut çekin ve anında R1+R2 (Super Cancel) yapın. Kaleci muhtemelen bir köşeden açık verecektir. Şut + R2 ile topu yandan hafifçe, sektirerek gol atabilirsiniz. Şuta çok az basmalı ve top giderken yön vermeye devam etmelisiniz.

Eğer çaprazdan kaleyi görmüşseniz ve kaleci açınızı daraltmışsa, kırmızı oklarla belirttiğim gibi ister sıfıra daha çok yaklaşır ve kalecinin kolunun yetmeyeceği bir açıdan şut çekersiniz, ya da hemen arkanızdan gelen futbolcuya pas verip boş kaleye topu yuvarlayabilirsiniz. Ama şu pozisyonda şut çekmemelisiniz çünkü ya dengenizi bozacaklardır ya da kaleci yakalayacaktır.

-Resim Silinmiş.

Artık rakip degaj kullanırken siz sabit durmak zorunda değilsiniz. İsterseniz kalecinin dibine kadar bile gidebilirsiniz ama genelde ofsaytla biter bu pozisyonlar. Bu yeniliği avantaja dönüştürmek istiyorsanız, orta sahanızda iki uzun futbolcu bulundurun. Degaj kullanılmadan radardan defansın hangi tarafı boşsa forvetinizi koşarak oraya çekin (sarı ok). Degaj kullanılınca uzun orta saha futbolcularınızla zıplayıp bu boştaki futbolcuya kafa pası verin (Henry ye). Forvetiniz biraz yetenekliyse ve siz de ver-kaçları (L1+ X) iyi yapabiliyorsanız, tehlikeli bir pozisyon ürettiniz demektir.

-Resim Silinmiş.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Dampyre

Buralıyım
Kayıt
9 Nisan 2007
Mesajlar
3.218
Beğeniler
0
Şehir
Neptune..!
Hitman Blood Money

A Vintage Year

- Sağınızda kalan korumayı takip edin ve uçuruma doğru ilerleyin. Uçurumun kenarına geldiğinizde korumayı bayıltın ve kıyafetini alın.
- Arkanızda kalan ilk kapıdan içeri girin. Kutularla dolu bir holde olmanız lazım. Kimse yokken kutuların üzerinden atlayın ve bahçeye geçin.
- İleride, sol tarafta çömelmiş, uyuyan bir koruma olacak. Biraz beklediğinizde konağın içinden bir asker çıkacak. Onu gizlice takip edin ve arkasından konağa girin. Konağın içindeyken soldaki kapıdan geçin ve gene soldaki ilk odaya girin. Yatakta bir asker uyuyor. Onu uyandırmadan hemen önünde duran asker elbiselerini giyin. Odadaki makineli tüfeği de alıp geldiğiniz kapıdan koridora çıkın.
- Koridorun ortasına geldiğinizde sol tarafta merdivenleri göreceksiniz. Merdivenlerden yukarı çıkın. En sol uçtaki kapının önünde bekleyin. Koridordaki koruma sizden epeyce uzaklaştığında kilidi açın ve içeri girin. Sağ taraftaki odada hedeflerimizden biri çello çalıyor. Arkasından sessizce yaklaşın, boğma teli ya da zehir ile sessizce öldürün ve cesedi uçurumdan aşağı atın.
- Dışarı çıkın ve şarap mahzenlerine ulaşın. Hemen karşınızda bir makaraya bağlı halat olacak. Koruma gittikten sonra halatın bağlı olduğu yere bombayı yerleştirin. Alt kata inip hedefimizin tam halatın bağlı olduğu kutunun altına gelmesini bekleyin. Geldiğinde bombayı patlatın ve mahzende doğu yönüne doğru ilerleyin. En son uçta odanın kenarlarında duran üç büyük şarap fıçısı göreceksiniz. Bunlardan ortadaki laboratuara açılan gizli bir kapı. Kapıdan girip laboratuara ulaşın. Asansöre binmek için doğuya doğru ilerleyin. Asansörden aşağı inin ve uçağa binip görevi tamamlayın.

Curtains Down

- Hemen soldaki vestiyerdeki polis ile konuşun ve ceketten tabancayı alın. Vestiyerin sağındaki tuvalete girin ve görevli gelince iğne ile bayıltıp kıyafetini alın. Görevliyi de konteynıra saklamayı unutmayın.
- Dışarı çıkıp hemen tuvaletin kapısının önündeki alet çantasını alın ve içine tabancayı saklayın.
- Soldan bir kat aşağı inip soldaki polis kontrolünden geçin. Merdivenlerden aşağı inin ve kapıyı açmadan alet kutusundan tabancayı alın. Artık alet kutusuyla işimiz kalmadığına göre bırakabiliriz. Kapıdan çıkar çıkmaz karşıdaki, üzerinde Exit yazan kapının bir solundaki kapıdan girin. Ardından tam karşınızdaki Sortie Exit yazan kapıdan içeri girin. Yol boyunca ilerleyin ve merdivenlerden yukarı çıkın. Karşınıza makyaj odası çıkacak. Makyaj odasından dışarı çıkın ve sağdaki üçüncü kapıdan içeri girin. Üzerinde yıldız sembolü olacak. Ancak girmeden evvel koridorda oturan korumanın tuvalete gitmesini bekleyin.
- Odaya girer girmez dolaba saklanın ve oyuncunun gelmesini bekleyin.
- Oyunculardan biri odaya gelecek ve kuru sıkı tabancayı bırakacak. O, odadan çıkana kadar dolabın içinde bekleyin. Tuvalete gittiğinde dolaptan çıkın ve tabancayı gerçeği ile değiştirin. Ardından hemen dolaba saklanın. Oyuncu tekrar odaya gelecek ve silahı alacak. Ortalıkta kimse kalmayınca dışarı çıkın.
- Tam sol çaprazda duran ikili kapılardan içeri girin. Soldaki merdivenlerden yukarı çıkın. En üst katta spotlar yer alıyor. Karşıya geçin ve uygun yere bomba koyun. Silah patlar patlamaz ilk kurbanımız ölecek. İkinci kurbanımız ise telaşla yanına gelecek. Onun da sahnenin altına gelmesini bekleyin ve bombayı patlatın.
- Tuvalete geri dönün ve takım elbiseyi tekrar giyip bölümü bitirin

Flatline

- Yolu takip edin ve etrafa bakınıp sigara içen sakallı kişiye ulaşın. Arkasında duran belgeleri çalın. Kliniğe gidin ve hemşirenin önüne belgeleri bırakın. Hasta kıyafetlerini giyin ve güvenlikten geçtikten sonra içeri girin.
- Karşıdaki merdivenlerden üst kata çıkın. Soldaki kapısı açık olan odalardan birinde terapist kıyafeti var. Onu bulup giyin. Tekrar aşağı inin. Katın tam ortasında, kuzey yönünde bulunan merdivenlerden aşağı inin.
- Bu katta iki hademe ve bir polis var. Arada sırada da bir terapist geliyor. Sağda bulunan kahve odasına gelen hademenin kıyafetlerine ihtiyacımız var. Kimse yokken işini bitirin, hem anahtarları hem de kıyafetini alın. Onu da bir güzel konteynıra saklayın.
- Koridorun sonundaki merdivenlerden yukarı çıkın ve ajanın olduğu bölüme ulaşın. Kapıdan geçin ve merdivenlerden hücrelerin olduğu yere gelin.
- Ajanı bulduktan sonra onunla konuşun ve kimse ortalıkta yokken sahte ölüm iğnesini enjekte edin.
- Kliniğe geri dönün ve dünya atlasının bulunduğu odaya girin. Kimse yokken atlası açın ve içindeki içkiye zehir enjekte edin. Ya da odanın bir üst katına çıkıp avizeye bomba bağlayın ve adamımız gelince patlatın.
- Ardından kondisyon odasına gelin. Diğer hedeften ister halter çalışırken boğarak, ister bahçedeki havuzun etrafında bulunan dört melek heykelinin önünde bulunan içki şişesine zehir koyarak kurtulun..
- Üst kata çıkın ve en sağ uca doğru ilerleyin. Üzerinde A-B-C-D harfleri bulunan odalardan A yazanına gelin ve balkona çıkıp yandaki odaya ulaşın. Gazı açın ve dışarı çıkın. Kurbanımız odasına gelip ocağı yaktığında havaya uçacaktır.
- Hedeflerden kurtulur kurtulmaz klinikten dışarı çıkın ve geldiğiniz yöne doğru yürüyün. Yolun sonunda sol tarafta bulunan morgu göreceksiniz. Morga girin ve ajanı iğne yaparak uyandırın. Ardından sağ salim bir bölümü bitirmenin keyfini çıkartın.

A New Life

- Üzerinde sosisli resmi bulunana minibüsteki çöreklere uyuşturucu enjekte edin. Tam karşıdaki beyaz kamyonetin arkasında gidin ve çörekleri teslim edin. Ajanlar bayılır bayılmaz içeri girin ve üzerinizi değiştirin. Kaseti de almayı unutmayın.
- Kamyonetten çıkın ve yan taraftaki evcil hayvan kliniğine girin (ev gibi duruyor ama orası klinik). İçeriden eter ve plastik kurşun alın. Kliniğin arkasındaki çöplükten sosisi alın. Şimdi bekçi köpeğini etkisiz hale getirmemiz gerekiyor. Bunun için ya sosise bayıltıcı enjekte edip köpeğe atacağız ya da yandaki çocuk evinden tüfekle hayvancağızı vuracağız. Seçim sizin.
- Asıl hedefimizin olduğu evin yanındaki bahçe kapısından içeri girin ve dümdüz yürümeye devam edin. Bahçeye girince karşınıza küçük bir kulübe çıkacak. Kulübenin kilitli kapısını fark ettirmeden açın ve içeriden çakmak gazını alın.
- Aldığınız gazı havuzun kenarındaki mangala boca edin ve bekleyin. Mikrofilmin sahibi abla feci şekilde can verecek. Siz de hemen arkasından havuza atlayın ve kömürleşmiş cesetten mikrofilmi alın.
- Şimdi sıra geldi asıl hedefimizin icabına bakmaya. Bunun için pek çok yöntem var. Ya üst katta bulunan bilgisayarlı odaya saklanır ve gelince kurbanımızı sessizce öldürürüz. Ya da alt kattaki televizyon odasında bulunan telefona bomba koyar, FBI minibüsünden telefon açar ve gelir gelmez patlatırız. Ya da gene telefon açar ama bu sefer eski mafya usulü sokaktan tarar öldürürüz. Seçim sizin. Ardından sokağın sonuna gidin ve bölümü bitirin.

The Murder of Crows

- Kuş kıyafeti giymiş adam konuşmasını bitirince dışarı çıkıp onu izlemeye başlayın, ara sokağa girdiğinizde şırınga ile uyuşturun ve kıyafetini ve çantasını alın.
- Kıyafeti giymiş halde kitapçıdan içeri girin ve merdivenlerden yukarı çıkın. Kapıdan girdiğinizde ilk hedefinizi bulacaksınız. Sizden istendiğinde çantayı masaya bırakın ve bekçinin ayrılmasını bekleyin.
- İlk hedefiniz oturur durumda, onu boğarak veya zehirleyerek öldürün. Konumunu değiştirmediği için dikkat çekmeyecektir. Çantayı ve telsizi alarak kitapçıdan dışarı çıkın.
- Çantayı güvenli bir yere sakladıktan sonra telsizi kullanarak diğer hedeflerin yerlerini öğrenin.
- Kadın suikastçiyi siyah kuş kıyafeti içinde, sokakta turlarken bulacaksınız. Ara sokağa girmesini bekleyin ve telle boğarak öldürün. Cesedini çöp kutusuna atmayı unutmayın.
- Erkek olan suikastçi üçüncü kattaki dans salonlarından birinde bulunuyor. Ön kapıdan giremeyeceğiniz için arka tarafa dolaşın, garsonlardan veya konuklardan birini yalnız gördüğünüz anda uyuşturun ve kıyafetlerini alın. Artık içeri girebilirsiniz.
- Mutfaktan geçin ve merdivenlerden yukarı çıkın. Suikastçinin arkasına geçin ve sessizce öldürün. Üzerindeki keskin nişan tüfeğini isterseniz alabilirsiniz.
- Baştaki kıyafetinizi ve sakladığınız çantayı alıp bölümü tamamlayın.

You Better Watch Out

- Asansöre gidin ve birinci kata çıkın, asansörden indiğinizde balkona geçin.
- Sağ taraftaki kapıdan çıkarak mutfağa doğru gidin. Burada bulacağınız sosisi zehirledikten sonra yanınıza alın ve doğu tarafındaki kapıdan ilerleyin.
- Bara ulaştığınızda barmenle konuşarak afrodizyak alın, afrodizyağı hemen sağınızdaki içkide kullanın.
- Dışarı çıkın ve havuzun yanından geçin, ileride oturan birini göreceksiniz. Arkasından yaklaşın ve şırınga ile uyuşturun. Bedeninin şelalenin altına sakladıktan sonra giysilerini alın.
- İçeri girin ve korunan kapıdan geçerek asansör yardımıyla stüdyoya çıkın. Burana önemli olan hedefinize kesinlikle görünmemeniz, dolayısıyla en güneydeki odada olmasına özen gösterin.
- Asansörden indiğinizde çift kapıdan geçin ve sağ taraftaki kapıyı açarak bekçiyi bayıltın.
- Balkona çıkın, öncelikle sosisi kullanarak köpekten kurtulun. Ardından hedefinizin arkasına geçip onu aşağı itin.
- Güvenlik odasına girin ve bekçiler o tarafa bakmıyorken video kasedi alın.
- İlaçlı içkimiz etkisini göstermiş olmalı. Şelalenin oradan sola dönün, eve girin ve merdivenlerden aşağı inin. Kapıyı kırınca kız kaçacak, Chad ise balkona doğru koşacak. Aşağı iterek ondan kurtulun.

Death on the Mississippi

- Geminin sağından kıç tarafına geçin ve denizcilerden birinin gelmesini bekleyin. Uyuşturduktan sonra bedenini saklamayı unutmayın.
- Motor odasının kapısını maymuncukla açın ve bekleyin. Adamlardan biri gelip parmaklıklara yaslanacak, itin ve kurtulun.
- Motor odasının arka kapısından çıkın ve merdivenden tırmanın. Koridorun sonundan bir sonraki güverteye çıkın, biraz ilerleyince durdurulacak ve aranacaksınız.
- Odanın ortasındaki kapıdan geçin ve sonraki kapıdan sonra sağa dönün. Bu odada 1st Class Purser Suit bulacaksınız. Sağdan gidin ve mutfağa girin. Pastayı alın, kapıdan çıkın ve pastayı zehirleyin.
- Geminin ucuna doğru yürüyün, gelen çete üyesini boğarak öldürün. Üst güverteye çıkınca kapının önünde tekrar aranacaksınız, arka odaya geçip pastayı verin.
- Bu güvertedeki üç kişiyi de öldürmeniz gerekiyor, üçünün de yalnız kaldığı anları bekleyin ve işlerini bitirin.
- Pasta şimdiye kadar işe yaramış olmalı, odaya girin ve kasanın içinden fotoğrafları alın.
- Kalan son çete üyesini bulmaya geldi sıra. Yerini tespit ettiğinizde biraz bekleyin ki balkona çıksın. Balkonda yalnız kaldığı anda arkasından yaklaşarak boğun ve cesetten kurtulun.

Till Death Do Us Part

- Bir süre yürüyünce yanmış bir kulübeye geleceksiniz. Burada bekleyin ve sarhoş adam gelince onu bayıltarak giysisini alın. Böylece partiye girebileceksiniz.
- Haritanın ortasındaki eve gidin ve ön kapıdan girin, sağdaki ikinci kapıdan mutfağa geçin.
- Şimdi rahibi bulmanız gerekiyor, yerini tespit ettiğinizde onu bayıltın, giysilerini alın ve bedenini saklayın. Tekrar mutfağa dönün.
- Mutfağın penceresinden çıkın ve aile mezarlığına gidin. Öldürmeniz gereken baba burada, mezarlığın önüne geldiğinde onu iterek görevinizi yerine getirmiş olun.
- Tekrar eve dönün ve mutfaktaki pastayı zehirleyin. Damat gelecek ve zehrin etkisiyle öteki tarafı boylayacak.
- Bu kadar kısa olduğuna şaşırdınız mı? Gerçekten de ne yapacağınızı biliyorsanız bu bölümü çok kısa sürede bitirmeniz mümkün.

A House of Cards

- Göreve dışarıda başlayacaksınız, kumarhaneye girin ve merdivenlerden yukarı çıkın. Soldaki asansöre girin ve üst kapağı açarak yukarı tırmanın. Bir süre beklediğinizde ilk kurbanınız asansöre binecek, yukarıdan boğarak öldürün ve üzerinden 803 numaralı odanın kartını ve çantasını alın.
- İkinci asansöre geçin ve tekrar yukarı tırmanın. Bir süre sonra ikinci kurbanınız asansöre binecek, onu da öldürüp üzerinden kartını ve giysisini alın.
- 707 numaralı odaya gidin ve içerideki DNA çantasını alın. 8. kata çıkın, yangın alarmını çalıştırarak nöbetçilerin dağılmasını sağlayın. 803 numaralı odaya girin, telefonu alın ve tekrar arama düğmesine basın. Son hedefiniz telefonun daha iyi çekmesi için dışarı çıkacak, bu noktada onu keskin nişan tüfeği kullanarak öldürebilirsiniz.
- Eğer ben ateşli silah kullanmayı sevmem diyorsanız asansöre dönüp kumarhane katına inin. Arka tarafta özel bir kısmı koruyan korumaları göreceksiniz, üzerinizi aramalarına izin verin ve kapıdan çıkın. Hedefinizi burada yalnız başına oturur halde bulacaksınız, artık öldürmeniz oldukça kolay.
- Tüm hedefleri öldürdüğünüze göre asansöre dönüp giysinizi ve çantayı alıp dışarı çıkabilirsiniz.

A Dance with the Devil

- İçeri girin ve masaya yaklaşın. Korumayı arka odaya kadar izleyin ve uyuşturduktan sonra üniformasını alın.
- Dışarı çıkın ve güvenlik merkezinin yerini tespit edin. Buradaki görevliler farklı yere bakarken güvenlik kasetini araklayın.
- Garaja girin ve asansörleri geçin. Bir aracın arkasında Heaven Costume giysisi bulacaksınız, bunu giyin ve asansöre gidin. Üzerinizi arattıktan sonra en üst kara çıkın, asansörün üst kapağını açıp tırmanın ve bekleyin. Bir süre sonra ilk hedefiniz asansöre binecek, boğarak öldürün. Üzerindeki çantayı ve giysisini aldıktan sonra partiye girebilirsiniz.
- Sağdaki kapıdan girin, ilerleyerek koridora çıkın. Burada genişçe bir ofise gireceksiniz, bilgisayarı inceleyince iki yeni hedefiniz daha olacak. Odanın köşesine saklanarak şarkıcının gelmesini bekleyin ve onu öldürün.
- Sıra partiye gitmekte, öncelikle yanınıza silah almayı unutmayın. Asansörle aşağı inmeye başlayın ve tekrar yukarı tırmanın. Asansör garaja indiğinde tepeden diğer asansörün üstüne geçebiliyorsunuz. Böylece güvenlik kontrolünü aşmış ve silahlarınızı da partiye götürebilmiş olacaksınız.
- Şeytan kılığındaki barmene yaklaştığınızda demo girecek ve sizi düelloya davet edecek, onu takip edin. Kapılar kilitlendiğinde dilediğiniz gibi silah kullanabilirsiniz, çünkü sizi kimse duyamaz. Hedefinizi ararken kurşunlara hedef olmamak için sütunların arkasına saklanın. Onu öldürdüğünüzde üzerindeki kartı alıp dışarı çıkın.
- Son hedefiniz sahnede bulunuyor. Arka tarafa dolaşın ve ateş efektlerini kontrol eden kutuyu bulun. Kutudaki kontrollerle oynadığınızda sahnede ufak çaplı bir yangın çıkaracaksınız.
- Asansör ile tekrar garaja çıkarak bölümü bitirebilirsiniz.

Amendment XXV

- Beyaz Saray a hoş geldiniz. Ana kapıdan girin ve çantanızı banta bırakın, böylece detektörden geçtiğinizde kimse silahınız olduğunu anlamayacak. İleriye doğru gidin ve sol taraftaki tuvalete girin. Müze çalışanlarından birinin gelmesini bekleyin, bayıltıp giysisini alın.
- İlerleyerek dışarı çıkın, nöbetçiyi uyuşturup giysisini alın ve bedenini çalıların arasına saklayın. Bu giysi sayesinde tuvaletin dışındaki iki nöbetçiyi geçebilecek ve güvenlik odasına girebileceksiniz.
- İyi bir zamanlama yaparak video kasedi, kartı ve yan taraftaki SLP .40 ı alarak saklayın.
- Koridorun sonuna kadar ilerleyin ve kartı kullanarak yola devam edin. Holün sonuna geldiğinizdeki sağ taraftaki kapıyı maymuncukla açmanız gerekecek. Burada zamanlamayı iyi yapmalısınız, başkan yardımcısını karısıyla buluşmadan önce temizlemek istiyoruz. Odaya girdiğinizde büyük ihtimalle onu yalnız başına dururken bulacaksınız, öldürün ve üzerinden West Wing kartını alın.
- Odadan çıkıp sola gidin.Yolun sonundaki kahverengi kapıdan girip merdivenleri kullanarak aşağı inin, böylece dışarı çıkacaksınız.
- Sarmaşıktan faydalanarak çatıya çıkın ve diğer tarafa yürüyün. Gizli servis ajanı arkasını döndüğünde onu yakalayın ve bayıltın. Giysisini aldıktan sonra West Wing kartını kullanarak içeri girin.
- Haritanızı kullanarak Oval Ofisi bulun ve içeri girin. Gerçekleşen olaydan sonra hedefinizi çatıya kadar takip edin, ama mesafenizi koruyun.
- Burada yapmanız gereken tek şey siper almak, keskin nişan tüfeğinizi çıkarmak ve ondan önce davranarak hedefinizi haklamak. Böylece geriye yalnızca dışarı çıkmak kalıyor.
 
Kayıt
25 Nisan 2007
Mesajlar
4.174
Beğeniler
0
Şehir
mistik mannnn
silkroadda kervan cekerken takip edilecek güvenli yoların çizilmiş oldugu bi strteji haritası güzel olurdu Wink

screamın uri arama taktigi gibi harita üzarindne janganda costantinapoleye :lol:
 
Kayıt
12 Temmuz 2007
Mesajlar
4.360
Beğeniler
0
Medal of Honor: Allied Assault

Hile modunun aktif olabilmesi için oyunun kısa yolunu değiştirmeniz gerekiyor. Oyunun kısa yolunu açın ve aşağıdaki değişikliği yapın:



"C:\OYUNUN BULUNDUĞU YER\mohaa.exe" +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1



Oyun başladığında konsol ekranının görünmesi için "~" tuşuna basın ve aşağıdaki kodlardan istediklerinizi yazın:


Kod Sonuç
wuss Bütün silahlar
dog Tanrı modu
fullheald Tam can
notarget Hedefleri kaldırır
listinventory Oyuncunun elindekileri listeler
tele x y z Istediğiniz koordinata teleport
coord Bulunduğunuz koordinatın ve açının çıktısı
health Canınızı ayarlar
kill Oyuncuları öldürür
giveweapon weapons/SİLAH İSMİ.tik İstediğiniz silahı verir
noclip Duvarların içinden geçme, uçma modu



Silah İsimleri

"İstediğiniz Silahı verir" hilesinin çalışması için, yukarıdaki koyu renkle yazılmış SİLAH İSMİ yerine aşağıdaki silah isimlerinden istedikleriniz yazın:



Frag Grenade - m2frag_grenade

Walther P38 - p38

Steilhandgranate - steilhandgranete

M1 Garand - m1_garand

Mauser KAR 98K - kar98

Shotgun - shotgun

Bazooka - bazooka

Panzerschreck - panzerschreck

Bar - bar

StG 44 - mp44

Thompson - thompsonsmg

MP40 - mp40

Springfield '03 Sniper - springfield

KAR 98 Sniper - kar98sniper
 
Kayıt
12 Temmuz 2007
Mesajlar
4.360
Beğeniler
0
Lemmings 2: Tribes




Lemmings directory'sini dos'ta açarak şu kodu girin; Echo Cheat = 1 >> L2.INI [Enter]. Daha sonra oyunda prefs'i seçin ve Cheats Mode'u klikleyin
 
Kayıt
12 Temmuz 2007
Mesajlar
4.360
Beğeniler
0
StarCraft
'Enter'a basıp aşağıdaki kodları girin:

black sheep wall Tüm harita
breathe deep Bedava vespene gas
food for thought supply limit'in ötesinde birim üretme
game over man Oyunu kaybedersiniz
medieval man Birimlere bedava upgrade'ler
modify the phase variance Ön şartsız istediğiniz binayı inşa etmek
noglues Düşman büyü yapamaz
operation cwal İnşaat ve upgrade süresini hızlandırır
ophelia ophelia yazdıktan sonra Enter'a basın,
sonra da gitmek istediğiniz bölümün
adını yazın
power overwhelming Ölümsüzlük
show me the money 10,000 mineral ve gas puanı verir
something for nothing Tüm upgrade'ler
staying alive Oynadığınız bölümü bitiremezsiniz
the gathering Sınırsız casting yeteneği
there is no cow level Bölümü bitirirsiniz
war aint what it used to be fog kalkar
whats mine is mine Bedava mineral
 

Jigsaw

Aileden
Kayıt
13 Mayıs 2007
Mesajlar
8.653
Beğeniler
0
Şehir
Istanbul
_TaZMaNiA_ demiş ki:
122333 bunu stratejiyle alakası yok.bu direk hile :lol: .. nese yinede saolasın...
+1

Starcraft gibi bir oyunu hileyle oynayana resmen acırım. GTA falan ok ama bazı oyunların hiç hilesi olmamalıymış Age of Empires gibi.
 
Kayıt
13 Şubat 2007
Mesajlar
1.617
Beğeniler
0
Voyage Century'de kapalı olan Süveyş Kanalını açabilirmiyiz? Yada visual bug yaratıp gemimizi o kara parçasını arka tarafına atabilirmiyiz? Gemi ile 45 dakika civarı sürüyor Çin'e gitmek bunun daha kısa bir yolu varmıdır Iskenderiye'den koşarak asya tarafına geçebilirmiyiz? :mrgreen:
 

Jigsaw

Aileden
Kayıt
13 Mayıs 2007
Mesajlar
8.653
Beğeniler
0
Şehir
Istanbul
screamadle demiş ki:
Voyage Century'de kapalı olan Süveyş Kanalını açabilirmiyiz? Yada visual bug yaratıp gemimizi o kara parçasını arka tarafına atabilirmiyiz? Gemi ile 45 dakika civarı sürüyor Çin'e gitmek bunun daha kısa bir yolu varmıdır Iskenderiye'den koşarak asya tarafına geçebilirmiyiz? :mrgreen:
Zuhahaha. Hacım sen oraya Serkan'ı getir parçalar tüm kanalı. :lolmuch:
 
Kayıt
13 Şubat 2007
Mesajlar
1.617
Beğeniler
0
Puahahaha oduncu madenci çiçekçi korsanlık harici herşey yapıyor adam, cidden kanal bile açar oraya :mrgreen:
 
Kayıt
4 Ekim 2007
Mesajlar
2.262
Beğeniler
3
Şehir
Lise
Gta San Andreas
Tüm Şifreler;
silâhlar, Can ve Zırh
• LXGIWYL - Silâh paketi 1 (Thug's Tools)
• KJKSZPJ - Silâh paketi 2 (Professional Tools)
• UZUMYMW - Silâh paketi 3 (Nutter Tools)
• ROCKETMAN - Jetpack verir.
• AIYPWZQP - Paraşüt verir.
• WANRLTW - Sınırsız cephane.
• NCSGDAG - Tüm silâh seviyenizi hitman yapar.
• OUIQDMW - Araç kullanırken aynı zamanda nişan alırsınız.
• HESOYAM - Can, Zırh, $250.000
• BAGUVIX - Ölümsüzlük.

Polis, Seviyeler ve Çeteler
• OSRBLHH - Aranma seviyenize 2 yıldız ekler.
• ASNAEB - Polislerden kurtulursunuz.
• LJSPQK - Polisler tarafından 6. seviyeden aranırsınız
• AEZAKMI - Asla aranmazsınız.
• MUNASEF - Adrenalin modu.
• KANGAROO - Mega zıplama.
• IAVENJQ - Mega yumruk.
• AEDUWNV - Asla acıkmazsınız.
• CVWKXAM - Sınırsız oksijen.
• BTCDBCB - Şişmanlarsınız.
• KVGYZQK - Zayıflar, sıska kalırsınız.
• JYSDSOD - Maximum güç.
• OGXSDAG - Maximum güven.
• EHIBXQS - Maximum çekicilik.
• MROEMZH - Her bölgede çeteniz olur.
• BIFBUZZ - Sokakları çeteler kontrol eder.

Araç yaratma
• AIWPRTON - Rhino verir.
• CQZIJMB - Bloodring Banger verir.
• JQNTDMH - Rancher verir.
• PDNEJOH - Yarış arabası verir.
• VPJTQWV - Yarış arabası verir.
• AQTBCODX - Romero verir.
• KRIJEBR - Stretch verir.
• UBHYZHQ - Çöp kamyonu verir.
• RZHSUEW - Caddy verir.
• JUMPJET - Hydra verir.
• KGGGDKP - Hovercraft verir.
• OHDUDE - Helikopter verir.
• AKJJYGLC - ATV verir.
• AMOMHRER - Tanker verir.
• EEGCYXT - Dozer verir.
• URKQSRK - Planör verir.
• AGBDLCID - Monster verir.

Araç seviyeleri
• CPKTNWT - Tüm araçları üst seviyede kullanırsınız.
• XICWMD - Görünmez araçlar.
• PGGOMOY - Mükemmel araç kontrolü.
• ZEIIVG - Bütün lambalar yeşil olur.
• YLTEICZ - Agresif sürücüler.
• LLQPFBN - Pembe trafik.
• IOWDLAC - Siyah trafik.
• AFSNMSMW - Uçan botlar.
• BGKGTJH - Trafikte ucuz arabalar.
• GUSNHDE - Trafikte hızlı arabalar.
• RIPAZHA - Uçan arabalar.
• JCNRUAD - Ekrandaki tüm araçlar patlar.
 
Yukarı Alt