Kayıt
4 Ağustos 2008
Mesajlar
5.285
Beğeniler
1


Batuhan gelecek sezon Beşiktaş’la Avrupa’da mücadele vermesi durumunda Madrid’e gidebileceğini belirtti.



Batuhan gelecek sezon Beşiktaş’la Avrupa’da mücadele vermesi durumunda bir yıl sonra Real Madrid’e gidebileceğini belirtti. Golcü, ‘İmkansız gibi ama kafama koyduğumu yaparım” dedi

Beşiktaş’ın, Eskişehirspor’dan kiraladığı Batuhan Karadeniz kariyeri için kendisine öyle bir hedef belirledi ki, dinleyenlerin ağzı açık kaldı. Ancak o, buna rağmen hedefinde ısrarcı oldu.

Çok küçük yaşlardan beri Beşiktaş forması giyen ve bu formayla Avrupa’da oynamayı çok isteyen Batuhan Karadeniz’in yakın çevresine Real Madrid’te oynamayı istediğini söyledi.

Kiralık olmasına rağmen, yeni sezonda siyah-beyazlı forma altında başarılı işlere imza atmak istediğini anlatan genç oyuncu, takım içerisindeki arkadaşlarıyla yaptığı sohbette, “Eğer ben Beşiktaş formasıyla Avrupa’da oynayabilirsem, bir sene sonra büyük kulüplere giderim. Benim hayalim Real Madrid. Biliyorum imkansız gibi gözüküyor ama ben kafasına koyduğunu yapan birisiyim. Hem Beşiktaş’ı, hem de Türk futbolunu Avrupa’nın büyük takımlarında bir gün mutlaka temsil edeceğim” diye konuştuğu öğrenildi.

Aybaba’nın takibinde

Kendisinden büyük işler bekleyen Teknik Direktör Samet Aybaba’nın da Batuhan’ı sürekli motive ederek, maçlara hazırladığı ifade edildi. Başarılı futbolcu, fiziksel olarak ideal düzeye gelerek forma bulmak istiyor.



 
Kayıt
1 Ağustos 2009
Mesajlar
3.827
Beğeniler
5
Şehir
Bursa
Takımı
Besiktas
Fiziksel olarak derken bu adamın göbeğimi var koşumu yapamıyor :D

Ps: Hayal ne kadar büyük olursa yıkılmada bu kadar büyük olur
 
Yukarı Alt