Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.643
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Öyle bir geçer zaman ki: 2-0
Bir zamanlar Galatasaray sevinir, rakipleri izlerdi; Şimdi roller değişti. Son Şampiyon Bursaspor dün gece Sarı-Kırmızılılar'ı sahadan sildi.



36’da Miller’la öne geçen Timsahlar, 45+2’de Vederson’un orta sahadan attığı golle farkı ikiledi ve kritik maçı kazanıp zirve yarışı verdiği Trabzonspor ile Fenerbahçe’ye mesaj gönderdi. Aslan, Bursa kalecisi İvankov’la bir kez bile karşı karşıya gelemezken; Yeşil-Beyazlılar’ın 7 isabetli şutunda 1 top direkten döndü, 2 golde de hatası bulunan Ufuk ise 4 net kurtarış yaptı. Ve en hazin tablo şu: Galatasaray, bir maç eksiği bulunan Lider’in tam 17 puan gerisinde...

Bursa rahat kazandı

Geçen hafta Konya’da puan kaybeden Yeşil-Beyazlılar, Galatasaray engelini rahat aştı. Ertuğrul hocanın mücadele ve fizik gücü yüksek takımı, Sarı-Kırmızılılar’a pozisyon vermeyerek bu sene de şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olduğunu gösterdi. Sağlam, Galatasaray’a karşı oynadığı son 4 lig maçında 3 galibiyet 1 beraberlik aldı ve kalesinde gol görmeyerek rakibini çözdüğünü gösterdi.
Bursaspor’un yeni transferi Kenny Miller etkili futboluyla göz doldurdu. Kaleci İvankov rahat bir maç oynadı... Galatasaray’da göze batan tek isim Ufuk’tu. Yediği hatalı gollerle Hayrettin’in tahtını zorlayan genç kaleci, muhtemelen son maçını Bursaspor’a karşı oynadı. Servet defansta, Culio orta sahada elinden geleni yaptı. Yeni transferler Yekta, Kazım ve 45 dakika oynayan Stancu vasatın altında kaldı.
Galatasaray son iki senedir hakem hatalarından çok çekti. Ali Sami Yen’deki Hamburg maçında Başbakan ıslıklandığından beri sıkıntı büyük. Sarı-Kırmızılı takım resmen doğranıyor. Hele son Arena açılışındaki ıslıklamadan sonra Galatasaray dün akşam yine ‘bertaraf’ edildi. Takım kümede kalırsa Galatasaraylılar dua etsin.
Karşılaşmanın ilk yarım saati orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İki takımın birbirini yokladığı 30 dakikadan sonra Bursaspor art arda iki gol bularak 3 puanı kaptı.
36. dakikada Batalla’nın ortasında Kenny Miller kafasını soktu, kendi elinden seken top önüne düştü, tekrar vurdu ve takımını öne geçirdi: 1-0. 45’te Vederson orta sahadan vurdu, Ufuk yumurtladı: 2-0. 77’de Volkan Şen’in sağdan ortasına Miller vurdu, Ufuk çizgiden çıkardı. 82’de ise Hakan Balta’nın soldan kale sahasına ortaladığı topa Kazım’dan önce Ivankov uzandı ve aldı...​

Fanatik ^^
 
Kayıt
21 Ocak 2008
Mesajlar
1.564
Beğeniler
0
Şehir
Ümraniye
bir galatasaraylı olarak üzülerek söylüyorumki galatasaray da ali sami yen stadı ile birlikte anılarımızda kaldı bundan sonra bu takımdan pekde bir şey ummuyorum...
 
Yukarı Alt