Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Orta Böcek Kalıntısı - Demon Bug / Lighting Khepri ?

bu görevi validen aldım lakin bu yaratıkları bulamıyorum haritada neredeler birisi gösterebilir mi ? Dungeon'a girdim orada takılıyor ama bir görev için beni oraya sokturmazlar eminim dışarıda bir yerde bu yaratık.

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme:
ilk uniqi geçer geçmez sağa yada sola dönecen(heronlara varmadan) balkona çıkıcaksın arada yol var ordalar^^ ama elite göreviyse orda. görevin ingilizcesi nedir?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
10urhan demiş ki:
ilk uniqi geçer geçmez sağa yada sola dönecen(heronlara varmadan) balkona çıkıcaksın arada yol var ordalar^^ ama elite göreviyse orda. görevin ingilizcesi nedir?

işte bende bunu diyorum bu görev alex görevi mi anlamadım ki neden illa dungeon'lara giriyorum ki dışarıda yok mu bu vali verdi görevi ve muhtemelen dışarıda olması lazım.

abi Orta Böcek Kalıntısı diyor zaten gorevde yani 2 . katta yapıcan bi gorev bu gorevi herkeze veriyo bana vermisti bunu sonra yapıcaksın ilk apisi kestikten sonra abi 1 . katta 5 tane uniq var onlar tek tek kesip 1 . kesip gidip gorev verip 2. gorevi alıp 2. uniqyi kesiceksin 5 tane sonra 2. kattaki. yer acilicak sonra orda 7 çesit elite var abi her 1 inden 100 tane kesip gorevlerini alicaksin bu dedin senin görev 2 . kattaki ilk elite görevi.

duzceli01 demiş ki:
abi Orta Böcek Kalıntısı diyor zaten gorevde yani 2 . katta yapıcan bi gorev bu gorevi herkeze veriyo bana vermisti bunu sonra yapıcaksın ilk apisi kestikten sonra abi 1 . katta 5 tane uniq var onlar tek tek kesip 1 . kesip gidip gorev verip 2. gorevi alıp 2. uniqyi kesiceksin 5 tane sonra 2. kattaki. yer acilicak sonra orda 7 çesit elite var abi her 1 inden 100 tane kesip gorevlerini alicaksin bu dedin senin görev 2 . kattaki ilk elite görevi.

görevin ingilizcesi "intermediate insect Ostraction" ise Baron görevinin ilki yani dungeonda yapıcaksın. O moblar da dediğim gibi Demon buglar balkondaki ara yoldan gidince orda Lightinigler de 1. uniq in yanında. 100 tane kesmen gerekiyor o görevi bitirmen için. bu 2 mobdan hangisini kessen farketmez. Bu görevi bitirince vali sana diger Elite görevini verecek. toplamda 600 elite keseceksin yani 6 görev. bunları bitirince de 50 uniq heart toplama görevi var. görevler bitince Baronsun :)

EliteTurk

Aileden
Hacım umarım görevi yaparken görevin püf noktalarını ipuçlarını not alıyosundur yeni bir konu başlığı altında extraloob dilinden bir görev tanımlaması isteriz. :kalp: :muck:

abi sen daha apisi kesmemissin o görevi almadan once ondan onceki görevleri yapman lazım mesela ilk olarak seni denizin orada 1 görev veriyo 1 tane toplama biraz zor cikiyo ondan sonra gerisi geliyo abi sen ve var ne yok butun görevleri yap hepsi bitince oratya çıkıyor zaten o görevlerin hepsini yapmak ölüm ™

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
EliteTurk demiş ki:
Hacım umarım görevi yaparken görevin püf noktalarını ipuçlarını not alıyosundur yeni bir konu başlığı altında extraloob dilinden bir görev tanımlaması isteriz. :kalp: :muck:

şu sözlerin bile beni çok etkiledi harbiden notlarımı da alıyorum ama geliştireceğim merak etme mavii yapmış ama zor bak ben bile takıldım ve biraz evvel olayımı çözdüm açıklamıyorum rehberimle beraber açıklayacağım 8)

duzceli01 demiş ki:
abi sen daha apisi kesmemissin o görevi almadan once ondan onceki görevleri yapman lazım mesela ilk olarak seni denizin orada 1 görev veriyo 1 tane toplama biraz zor cikiyo ondan sonra gerisi geliyo abi sen ve var ne yok butun görevleri yap hepsi bitince oratya çıkıyor zaten o görevlerin hepsini yapmak ölüm ™
+1907 :thumbsup:

Forumda var Devil Of Centry görevlerini yapacaksın Apis görevi de dahil ondan sonra 1. katta 5 uniq kalbi toplayacaksın sonra bu göreve geliyorsun ^^

Oyun içinde Help (H) harfine basınca en sağda Göreve tıklıyoruz sayfayı en aşağıya çekiyoruz burada'' Bilinemeyen Kötülük Tanrısı'' na tıklıyoruz.
Aşağıda görevler beliriyor bu görevleri hangi NPC'den alacağımız yazıyor sırayla yaptıkça yenileri açılıyor ta ki apis kesme görevi gelene kadar yapıyoruz sonra apisi de kesiyoruz ve 1. kat görevlerine geliyoruz her görev bir unikden düşen torba her seferinde şehre gidip görevi yeniliyoruz reverse şart tabi bunun için onları yaptıktan sonra 2. kata girebiliyoruz

Yukarı Alt