__ScorPioN__ demiş ki:
öğretmenin vurdugu yerde gül biter bişey olmaz söverde severde :D sende adamı partiden atmasaymışın

Pt Baskanı BEn Oldugumu kim soyledi <.<

Kai

olduser
Eğer bu kişi öğretmen ise , önce kendisine bi ders wersin,sonra gelip öğretmenim desin .

Evet Kendisi Gercekten Ogretmen , Ama Cok Küfürbaz Birisi , Troy serverin 80 Lvl Gap'ındayken Elinden İsy alMıstım ana avrat kufur etmisti ve bir iki gün sonra yine isy pt'sinde elinden alacagımı anlayınca pt'den atıp ole kesmisti :) ben ole ogretmenin ............ ..

bu adam mercuryde eski adam ya. Mercuryde hayatımda char bile açmamama ragmen, rev6dan ve kestiği uniquelerden tanıyorum bu adamı. Belki yerine baska bi adam girip yazmıstır bu yazıları, onca unique kesen bi adam, bi shaitan kacırdı diye agzına geleni söylemez BENCE.

DaddyCool demiş ki:
bu adam mercuryde eski adam ya. Mercuryde hayatımda char bile açmamama ragmen, rev6dan ve kestiği uniquelerden tanıyorum bu adamı. Belki yerine baska bi adam girip yazmıstır bu yazıları, onca unique kesen bi adam, bi shaitan kacırdı diye agzına geleni söylemez BENCE.
bu soyler hacım oyle bir adam bunu mercuryde oynayanlar iyi bilir
adı cağlar canakkalede oğretmen
tam bir şerefsiz

majestic<3

Ne diyeyim, mesleği öğretmenlik ama en önemli şeyi öğrenememiş, insanlık...

Evet mercury'deyim cok şerefsiz bu çağlar iti. Herkestn adam olur ama bundan olmaz. Nası tutuyolar bunu serverda aklım almıyo:S

_Efsane_ demiş ki:
Tek Sucum Shaitanı kesen kişinin arkadası olmam Oo

- Resim Silinmiş.

Bu fazla sivri zeka arkadaş Mercurydeki Çanakkaleli _Gallipoli_ adlı abimizi sırf küçük düşürmek amacıyla nickteki L harflerinden I harfi yaparak yeni char açmıştır.Ve kendi kendine küfürlü mesaj gönderip bize de guya gallipoli küfür etti diye gösteriyor!!!
Bırakın bu oyunları :) çocuk mu kandırıyorsunuz!!

Ayrıca burda ettiğiiz onca lafı gelin Çannakaleye birde suratına karşı söyleyin :)
Terbiyesizlik etmeyin adam efendi biri bunlar boş suçlamalar.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Görünen Köy Kılavuz İstemez :) Herşey ortada. Fake char açıp yapmadık. Neyse çok Eski Konuyu Uplamıslar Kapanırsa Sevinirim.

Tengrİ demiş ki:
ahuahaha var böyle sivriler gavur türk ayrımı yapanlar.. aslında onlarda yabancı birini tanısa hemen arkadaş olur ama konuşacak tanışacak ingilizceleri olmadığı için diğer türkleri kıskanıp yabancı yalakası vb şeyler diyorlar:D

Gallipoliyi bildim bileli çok gıcık.Arkadaşım yeni bastığı +9 Staffını gösterir.Bu ardan fesat fesat laf söyler elindeki +7yi kendi bile basamıyor xD.Medusayı kesemez kesene saygısı yoktur bir saat laf dalaşına girer.Öğretmen mi bilmem ama çok kıskanç ve ukala birisi

Yukarı Alt