M mavi_ Kayıt 21 Nisan 2007 Mesajlar 826 Beğeniler 0 Şehir ne bılIm a.g. kayboldum ! 1 Ekim 2007 #21 FR_ demiş ki: ee bana ne ? Daha fazla görüntüle... sananeyse topıcle ılgılı konusmayacaksın bılmıo olabılır sen bılıonda ne oluo ınsanlarla dalga gecıon kendını bısı sanmısın sen... perde headbang2ft9
FR_ demiş ki: ee bana ne ? Daha fazla görüntüle... sananeyse topıcle ılgılı konusmayacaksın bılmıo olabılır sen bılıonda ne oluo ınsanlarla dalga gecıon kendını bısı sanmısın sen... perde headbang2ft9
J Jigsaw Aileden Kayıt 13 Mayıs 2007 Mesajlar 8.653 Beğeniler 0 Şehir Istanbul 1 Ekim 2007 #22 mavi demiş ki: FR_ demiş ki: ee bana ne ? Daha fazla görüntüle... sananeyse topıcle ılgılı konusmayacaksın bılmıo olabılır sen bılıonda ne oluo ınsanlarla dalga gecıon kendını bısı sanmısın sen... perde headbang2ft9 Daha fazla görüntüle... Arkadaşın psikolojik sorunları var siteden uzaklaştırıldı zaten.
mavi demiş ki: FR_ demiş ki: ee bana ne ? Daha fazla görüntüle... sananeyse topıcle ılgılı konusmayacaksın bılmıo olabılır sen bılıonda ne oluo ınsanlarla dalga gecıon kendını bısı sanmısın sen... perde headbang2ft9 Daha fazla görüntüle... Arkadaşın psikolojik sorunları var siteden uzaklaştırıldı zaten.
B baris1992 Kayıt 25 Nisan 2007 Mesajlar 684 Beğeniler 0 1 Ekim 2007 #23 teknolojinin tarihe verdiği zararlar neler olabilir Question