banlama keyfinmi geldi QuestionRonin demiş ki:Murdemonu 6 saat banlasam ayıp olurmu olmazmı?
![]() |
banlama keyfinmi geldi QuestionRonin demiş ki:Murdemonu 6 saat banlasam ayıp olurmu olmazmı?
int kahvekeyfijR_ demiş ki:ya bolmek istemezdim ama ne bu izdiham yahu hiç kimse duzgun olarak bir ustteki mesaja cevap verememiş :S ne bu şiddet bu celal anlayamadımkaçmıyor konu bir yere kasarsınız postunuzu yavaştan yavaştan
acele işe şeytan karısır
![]()
eflatun
nese çok kafa diktim![]()
hybrid mi pure int mi
Kafan basmıyormu hocam 30 kere uyardık...murdemon demiş ki:int kahvekeyfijR_ demiş ki:ya bolmek istemezdim ama ne bu izdiham yahu hiç kimse duzgun olarak bir ustteki mesaja cevap verememiş :S ne bu şiddet bu celal anlayamadımkaçmıyor konu bir yere kasarsınız postunuzu yavaştan yavaştan
acele işe şeytan karısır
![]()
eflatun
hybrid mi pure int mi
Dikkat etmemişim sryRonin demiş ki:Kafan basmıyormu hocam 30 kere uyardık...murdemon demiş ki:int kahvekeyfijR_ demiş ki:ya bolmek istemezdim ama ne bu izdiham yahu hiç kimse duzgun olarak bir ustteki mesaja cevap verememiş :S ne bu şiddet bu celal anlayamadımkaçmıyor konu bir yere kasarsınız postunuzu yavaştan yavaştan
acele işe şeytan karısır
![]()
eflatun
hybrid mi pure int mi
Önce cvp sonra soru...