extraloob demiş ki:yavrum benim bee öttürüyorsunuzzz helal olsun canlarım benim mucX.
saygı sevgiyi elden bırakmadan her zaman güçlü olmanız dileğiyle ^^
Senin buildi privatede yaşatıyorum cold glavie FTWextraloob demiş ki:yavrum benim bee öttürüyorsunuzzz helal olsun canlarım benim mucX.
saygı sevgiyi elden bırakmadan her zaman güçlü olmanız dileğiyle ^^
Aynen cold glaive bir başka oluyormuş ben de denedim memnunum çift imbue ile. (:PhaetoN demiş ki:Senin buildi privatede yaşatıyorum cold glavie FTWextraloob demiş ki:yavrum benim bee öttürüyorsunuzzz helal olsun canlarım benim mucX.
saygı sevgiyi elden bırakmadan her zaman güçlü olmanız dileğiyle ^^ne güzel çıkmışım orda spi (ATP
)
savaşı rahat bir şekilde kazandık emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.![]()
![]()
bak sinirlendim şimdi sen 74 lvl ben 66 savaş ilk başladığı sırada bi tane crit mi ne gelmiştide bayılmıştın hani,onu yapan sahış kim acaba (ATP) olmasınIQRA demiş ki:Ama Hiç Benim ATP ile Spilara Tek Attiqimi Solemiyorsunuz Ne ayak ^^
Ben dediklerimin arkasındayım.IQRA demiş ki:Vedat Dostum Yeteri Kadar Açıklama Yapmiş Benim Bişi Dememe Gerek yok :)) Ayrica Belki Bilirsiniz Ecsro da ki Charlarimin Nicki : Paladin - EvrYBadY - Sn1P3R 3 'de bnm Charimdi Hanqi biri Kotuydu 3 charimda RahatlikLa Sheitani Kesti we 90 da qorusruz ha unutmadan Söyleyem ElimdekiLeri +7 Yapcam Belki ozmn Yıkarsiniz :))