Bu kadar abartmaya gerek yok. Kalenin sahibi olan guild cok dandikti.hotanı almaları sadece bi hayal. Genede tebrikler.
UNITED 4EVER :)
O zaman sen evrim geçirmiş bir yaratıksın ne diyelim :)DukeNukem demiş ki:ben küçükken emeklemeden yürümüye başlamışım.Xanthos demiş ki:sen emeklemeden koşmaya mı başladın ?DukeNukem demiş ki:Hotanı alcaktınız niye Janganı aldınız ?
ParduS_ demiş ki:işte bunun üzerine derbi zaferi gibi çıklır sokaklara şarjörler boşaltılır![]()
![]()
İfadeler süperextraloob demiş ki:ParduS_ demiş ki:işte bunun üzerine derbi zaferi gibi çıklır sokaklara şarjörler boşaltılır![]()
![]()
sıkalım bro mevzumu.
![]()
![]()
![]()
PS : forumda da ancak böyle sıkılır zuahahhaaa![]()
şu forumda en kral cevapları veren 1 kaç kişiden birisinXanthos demiş ki:sen emeklemeden koşmaya mı başladın ?DukeNukem demiş ki:Hotanı alcaktınız niye Janganı aldınız ?
ByBest demiş ki:Bu kadar abartmaya gerek yok. Kalenin sahibi olan guild cok dandikti.hotanı almaları sadece bi hayal. Genede tebrikler.
Bi kez de çıkmasın böyleleri dişimi kırıcam...DukeNukem demiş ki:ben küçükken emeklemeden yürümüye başlamışım.Xanthos demiş ki:sen emeklemeden koşmaya mı başladın ?DukeNukem demiş ki:Hotanı alcaktınız niye Janganı aldınız ?
koptum hacım NWO FTWW gerçekten lakin eskileri özledik...extraloob demiş ki:ParduS_ demiş ki:işte bunun üzerine derbi zaferi gibi çıklır sokaklara şarjörler boşaltılır![]()
![]()
sıkalım bro mevzumu.
![]()
![]()
![]()
PS : forumda da ancak böyle sıkılır zuahahhaaa![]()
Anodyse demiş ki:Bi kez de çıkmasın böyleleri dişimi kırıcam...Rica ediyorum gidin bi servera bi guild kurun sıfırdan kasın ve ilk bastığınız plus bitmeden janganı alın gelin sonra açın konuyu her gün tebrik edicem
![]()