Arkadaşlar torrent ile oyun indiriyorum 13 Gb'lık bir oyun fakat 50-60kb ile indiriyor sizce normal bir rakam mı?
Duygusuzz demiş ki:internetin kaç mbs
8mbps internetim var ancak ölçümlerde 10,50mbps çıkıyor ve 1,2Mb/Sn ile çekiyorum.Lemonade demiş ki:ttnetin 8mbps'e kadar olan paketinde 1.5mb çeken gördüm
Keske benim de netim boyle olmasa. En azindan yabanci dizi izlerken donma olmasa ne guzel olacak..Clochard demiş ki:8mbps internetim var ancak ölçümlerde 10,50mbps çıkıyor ve 1,2Mb/Sn ile çekiyorum.Lemonade demiş ki:ttnetin 8mbps'e kadar olan paketinde 1.5mb çeken gördüm
O torrentin seeder'ı kalmamıştır.Sömüren kişi sayısının fazla olduğunu düşünmüyorum.Bak bu foto dün çekildi nrmalde 1.1mbs hızla down yaparken sömüren çok olduğundan indirme hızım sürünüyoduLeft Behind demiş ki:
arkadaşlar az önce kota sorgularken öğrendim 8mbit 50gb'a kadar limitsiz kotayı geçtiğimden ötürü 3mbit'e düşmüş hızım.
bana da her seferinde oyle diyorlar. palavra gram inanmiyorum.Left Behind demiş ki:
arkadaşlar az önce kota sorgularken öğrendim 8mbit 50gb'a kadar limitsiz kotayı geçtiğimden ötürü 3mbit'e düşmüş hızım.