Kayıt
17 Mart 2013
Mesajlar
2.573
Beğeniler
320
Şehir
İzmir
Server
Seçiniz...
Takımı
Besiktas
Nokia 9 henüz resmi olarak tanıtım için hazır değil ama sızıntıları gelmeye devam ediyor. Nokia 9 sızıntı zincirinin en sonuncusu geçen hafta @OnLeaks tarafından sağlanan sızıntılara dayanan bir konsept video oldu.

Video, fotoğrafı hareketsiz fotoğraflara kıyasla daha iyi gösteriyor ve harika bir telefon gösteriyor. Bu tasarımın söylentilere dayandığını ve gerçek telefonun farklı olabileceğini unutmayın.

HMD, Nokia 8'i 2017 serisinin en iyisi olarak tanıtmayacak gibi görünüyor ve bu nedenle Nokia 9 büyük olasılıkla 2018 yılının başında resmen ilan edilecek.

 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Atı alan üsküdarı geçti. Nokia'ya pazarda yer kalmadı. Diğer üreticilerin yarı fiyatına sunması gerekiyor ki insanlar tekrardan denesin. Bununda olacağını zannetmiyorum nokia yine burnundan kıl aldırmayacak , samsung ile aynı fiyata çıkartacak telefonlarını ve yine hüsran olacak sonu.
 
Kayıt
22 Aralık 2010
Mesajlar
7.631
Beğeniler
343
Bir tanıdığım nokia telefonunu servise gönderdi servis anakartı değiştirdi, haliyle IMEI değişti, telefonunun kapanacaktır mesajları almaya başladı, adam 3 ay boyunca her hafta arayıp yeni IMEI'yi BTK' ya bildirmeleri için uğraştı en sonunda telefon bloke oldu sonuç olarak nokianın Foxconn'a satıldığı ve Foxconn'un Türkiyedeki nokia telefonlarla ilgilendiği herhangi bi şubesinin olmadığı ortaya çıktı. Telefon çöpe gitti.
 
Yukarı Alt