Leo

rank8
Diğer üyeliğimlede yazdığım gibi bu üyeliğimin nickinin SuperStar olarak değişmesini BNINJA adlı üyeliğimin nickininde De PauLo olarak değişmesini talep ediyorum..Kemalist veya başka bir yetkilinin nicklerimi değiştirmesini rica ediyorum ve biraz fazla talepte bulunduğum için özür diliyorum.Şimdiden Teşekkürler..
________________________________________________________________________________________________________________

Özür diliyorum, SuperStar diye bir nick varmış.Nickim Super Star olarak değişirse sevinirim.

Saygılarımla,
SuperStar

Leo

rank8
Kemalist demiş ki:
De PauLo hariç değiştirildi.

@De PauLo amaç ne ?
@Kemalist

Herkes beni yanlış anlıyor..Amacım asla kötü değil..Şütfen baan kötü, terbiyesiz bir üyeymiş gibi davranmayın.Benim suçum ne?Hiç mi yok nickinin 2 kere değişmesini isteyen?Nolur beni yanlışi değerlendirmeyin..Eğer bir hata yaptıysam özr dilerim.Amacım kötü değil!Ben elimden geldiğince saygılı ve kibar davranmaya çalışıyorum, herkese yardım etmeye çalışıyorum, kendimi göstermeye çalışıyorum aam herkes beni yanlış anlıyor.Anlaşılan yapabileceğim birşey yok.Buraya kadarmış..Bütün hayallerim suya düştü..Oysa ben iyi bir üye hepinize iyi bir arkadaş olup, sizin aranıza katılmak istiyordum.Artık bu mümkün değil galiba..Herkes beni kötü tanımaya başladı.Artık sadece bu siteden bilgi alan bir üye olarak kalacağım.Şimdi nickimi değiştirip değiştirmeyeceğinize, benim hakkımdaki düşüncelerinizi değiştirip değiştirmeyeceğinie kendiniz karar verin lütfen. :(

Saygılarımla,
De PauLo ( Super Star )

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
pff

Neden diğer kullanıcının da nickini değiştiriyorsun ?

@Gariban delirtmek değil devirmek ^_^

Leo

rank8
Kemalist onunki değişmesede olur.Ben gösterişe biraz önem veren biriyimde.. :wink1: Onu değiştirmesende olur.Ama bununkini değiştir lütfen..

Yukarı Alt