Senin imzada ki hatun vazgeçilmez. TAnımamak mümkün değil.
Aslında emindim ama penny nin bana yaptığı imza aklıma geldi vazgeçtim...ConsTanTine demiş ki:Emin olmadan mesaj atmayalım lütfen.OreNeN demiş ki:Vazgeçtim değiştirmekten![]()
Seni tanısam bile diğerlerini tanıyamıyorum sitenin aktif tüm üyeleri nick değiştirmiş neredeyse..ConsTanTine demiş ki:Hacım beni imzalarımdan tanıman lazım LoRd_![]()
Demi hacım neyse konuyu kirletmeyelimTitus Pullo demiş ki:Senin imzada ki hatun vazgeçilmez. TAnımamak mümkün değil.
ironeye_TR demiş ki:ĩronΣyΣ
bu yapılabilirse nickimin bu olmasını istiyom
edit-bi kaç kez editlediğim için özür dilerim![]()
UniqueBladeR demiş ki:Benim nickim Maeglin olabilirmi acaba ?
jesuswan sen beni yanlış anladın.Ben tartışma çıkmasını istemezdim.Sadece nickimin değişmesini çok istediğim için biraz ısrarcı davranmış olabilirim.Arkadaşlar bilir, ben asla isteyerek tartışma çıkarmam.Yanlışlıkla çıkan tartışmalarda da mutlaka özür dilerim.Bu yüzden özür dilerim.Böyle birşey olmasını istemezdim...jesuswan demiş ki:Teşekkürler Titus bunu bilmiyordum.Sen yazmışsın ya teşekkür yok mu diye..Bende sen yazdın sandım.Ok bir site admin nickimi değiştirirse iyi olur.
De Paulo™ olarak ™ kullanılmıyorsa De Paulo olsun yeter.
Sen canimi siktin,sen kimsin ki oncelik taninacak sana? Ozel mesaj ile de halledilmiyor nick degistirme,bu topice tek bir mesaj daha atma ve tek bir PM daha atma,af gunu canimi sikma... Tarafimca degistirilmeyecek nickin,baska admin gelene kadar beklersin...
Arada bos mesaj atmayin,hatta tesekkure de gerek yok... Kimin ne nick istedigini iki saat secmeyelim aradan ki bize de kolaylik olsun..