P Phantoso Kayıt 9 Temmuz 2008 Mesajlar 2.047 Beğeniler 0 Şehir Silik Yazar 31 Ağustos 2012 #1 Merhaba oyunu halen ingilizce yapamadım ingilizce oynayan var ise rica etsem NFSRun\Data\Win32\Loc dosyasını upload edebilirmi. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba oyunu halen ingilizce yapamadım ingilizce oynayan var ise rica etsem NFSRun\Data\Win32\Loc dosyasını upload edebilirmi. Şimdiden teşekkürler.
O Onitsuka Kayıt 6 Ocak 2009 Mesajlar 1.430 Beğeniler 1 31 Ağustos 2012 #2 Phantoso demiş ki: Merhaba oyunu halen ingilizce yapamadım ingilizce oynayan var ise rica etsem NFSRun\Data\Win32\Loc dosyasını upload edebilirmi. Şimdiden teşekkürler. Daha fazla görüntüle... Upload ediyim diye baktımda 2Gb :) hayatta edemem
Phantoso demiş ki: Merhaba oyunu halen ingilizce yapamadım ingilizce oynayan var ise rica etsem NFSRun\Data\Win32\Loc dosyasını upload edebilirmi. Şimdiden teşekkürler. Daha fazla görüntüle... Upload ediyim diye baktımda 2Gb :) hayatta edemem
P Phantoso Kayıt 9 Temmuz 2008 Mesajlar 2.047 Beğeniler 0 Şehir Silik Yazar 31 Ağustos 2012 #3 Onitsuka demiş ki: Phantoso demiş ki: Merhaba oyunu halen ingilizce yapamadım ingilizce oynayan var ise rica etsem NFSRun\Data\Win32\Loc dosyasını upload edebilirmi. Şimdiden teşekkürler. Daha fazla görüntüle... Upload ediyim diye baktımda 2Gb :) hayatta edemem Daha fazla görüntüle... ''Loc'' dosyası olduğundan eminmisin 300mb civarı olması lazım.
Onitsuka demiş ki: Phantoso demiş ki: Merhaba oyunu halen ingilizce yapamadım ingilizce oynayan var ise rica etsem NFSRun\Data\Win32\Loc dosyasını upload edebilirmi. Şimdiden teşekkürler. Daha fazla görüntüle... Upload ediyim diye baktımda 2Gb :) hayatta edemem Daha fazla görüntüle... ''Loc'' dosyası olduğundan eminmisin 300mb civarı olması lazım.
Rookie Kayıt 26 Ocak 2008 Mesajlar 1.973 Beğeniler 5 Şehir Alanya/Antalya 31 Ağustos 2012 #4 Akşam eve gidince bakarım küçükse upload edebilirim
O Onitsuka Kayıt 6 Ocak 2009 Mesajlar 1.430 Beğeniler 1 31 Ağustos 2012 #5 1.96 Gb valla tam dedin dosya :)
P Phantoso Kayıt 9 Temmuz 2008 Mesajlar 2.047 Beğeniler 0 Şehir Silik Yazar 31 Ağustos 2012 #6 Saatler sonra 200mb lık dosya buldum indirdim ingilizce oldu ama şimdide tuş ayarlarını yapamıyorum. Format atmadan önce ne güzel normal oynuyordum :(
Saatler sonra 200mb lık dosya buldum indirdim ingilizce oldu ama şimdide tuş ayarlarını yapamıyorum. Format atmadan önce ne güzel normal oynuyordum :(
P Phantoso Kayıt 9 Temmuz 2008 Mesajlar 2.047 Beğeniler 0 Şehir Silik Yazar 31 Ağustos 2012 #7 Hatırladım :) numlock