Bilgisayar bazen kendi kendine 98 stiline dönüyor yada bazı yerlede karama oluyor, karamanın üstüne işaretçi ile geldiğimde düzeliyor.İ şaretçiyi çekince tekrar kararıyor. Virüs vardır diye tarama yaptım 1 tane çıktı onuda halletim.
Bilgisayar bazen kendi kendine 98 stiline dönüyor yada bazı yerlede karama oluyor, karamanın üstüne işaretçi ile geldiğimde düzeliyor.İ şaretçiyi çekince tekrar kararıyor. Virüs vardır diye tarama yaptım 1 tane çıktı onuda halletim.
büyük ihtimal reklam scriptleri bulaşmıştır onu programlarla halledebilirsin ama biraz bilgi isteyen bişey. Bunun yerine Leo Kenzo'nun da demiş olduğu gibi Format atmak seni kesin çözüme ulaştırccaktır.
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.