Takımı
Besiktas
10m nin tanesine 1lira veriyorduk zamaninda 10m 10liraydi.. o gunler unutulur mu 2 gun boyunca yerden cop toplayip satip 1m kopek parasi cikardigimi bilirim 20 lv iken. o kopegi korumak icin verdigim mucadeleri, uyuyamamistim ilk iki gun baba ogul gibiydik biz o mutayit ile.. simdi 10m ver legend+12 fb silah veriyorlar eline kim kime vurursa tek..

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Test döneminde baslamıstım. Tüm skiller acıktı kastıgım char 12 olmustu ama her sey karısıktı. Bir GM ile karsılastık ve bana bir seyler söyledi tabi o zamanlar ne bot vardı ne de otomatik gecen standart noticelar. El ile kasılıyorduk hani 20lvl iken cape takıp da milletle pvp yaptıgımız zamanlar. GM'in verdigi akıl sayesinde full str bir blade charım olmustu. 50 lv yapabilmistim onu sonra Tbot olması lazım cracki cıkmıstı. 0X33 müydü neydi o tarz da bir seyler hatırlıyorum o zamandan. EXL ile o crack sayesinde tanıstım hatta :) 80lv dönemini ise asla unutamam. O JobWarlar thief suit takıp tüm swyi kesmemiz falan gözümün önünden gitmiyor. Demissin ya hani duygulandım diye ben de eskiyi hatırlayınca derin bir ic cektim istemsiz...
Ne güzel hortlamıs konu bu arada :D

Yukarı Alt