Bu konuyu neden actigimi tam olarak bilmiyorum ama bugun okuldan eve donerken bir internet kafe nin onunden gectim ve bazi kisilerin silkroad oynadigini gordum iceri girdim biraz seyrettim ve eski silkroad gunlerimi hatirladim.Hic unutmam ilk charimi bundan yaklasik 3-4 sene once poseindon'da acmistim nickim WitWicky'ydi.Yeni yeni oyuna alisiyordum neyin nerde oldugunu tam olarak bilmiyordum o gun 5-6 saat oynadim ve 12 lv oldum.Silkroad hayatimda ki ilk arkadasim ise hic unutmam POWER nickli bir arkadasimdi,o benden daha bilgiliydi hep bana yardim ederdi,beraber party kurup kasilirdik.O zamanlarda sokakta herkesin agzinda "silkroad" vardi 2008 yili oyunun cok degerli oldugu bir yildi oyunun asil zevki goldu parayla alamayacak kadar pahali olmasiydi.Gold' alan oyunda cok guzel yerlere geliyordu alamayan ise tabir i caiz ise ezik oluyordu iste oyunun keyfi buradaydi.O zamanlar da oyun da bu kadar zerzevat ta yoktu.Sos,moon,sun vardi.İsrobot'u da hic unutmayacagim o zamanlar sbot yoktu bot kredi ile calisiyordu kredin biterse bot duruyordu. Ben silkroad'i birakali 1 yil oldu arada aklima geliyor o eski gunler ve cok duygulaniyorum eger o gun moralim bozuk ise gozumden yas bile geliyordu.Kisacasi o eski sro gunlerini hic unutamam ve oyunu herzaman zevk icin oynadim hicbir ark niyetim yoktu.Oyunda ki en degerli sey arkadaslikti.

Bazi arkadaslar bundan bizene diyebilirler ama icimdekileri dokmek icin yazdim.

[ Bu mesaj Android ile atildi ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

EliteTurk

Aileden
arkana bakarsın içini çekersin hayat böyledir.

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile

bende 10m'in 20TL olduğu zamanalarda başlamıştım silkroada.taxi falan yokken ne güzeldi silkroad.bot bile kullananlar bir elin parmaklarını geçmezdi.herkes el ile kasılır bu sırada bir çok gerçekten güzel dosluklar edinirdi.ilk başladığım zmanaları hatırladıkça ve arkadaşlarla acemiliklerimizi konuşurken kahkahalara boğuluyorum devamında ise hüzün geliyor.yeni çıkan oyunların hemen hemen hepsine bakıyorumda silkroadın yanından bile geçecek oyun henüz yok

Ne olursa olsun oyunu hep zevk icin oynadim gecen sene 110 lv char im vardi oyunu birakmadan bir gun once ustundeki nova setlerle beraber delete cektim charla beraber sonsuzluga gomuldu.

Satsam hicbir anlami olmazdi cunku harcadigim paranin altina gidecekti ve gozum gibi baktigim charima baskasinin laf getirmesini istemezdim.

[ Bu mesaj Android ile atildi ] mobile

bu oyunun en kaliteli oyuncu kitlesi kim nederse desin 2006 tayfasıydı

Takımı
Galatasaray
Onun bunun bot kullandığı söylentileri ile oynamak 3 4 arkadasın kafede toplanıpta isyutaru kesmeye çalışmamız gerçektende güzeldi.Bir çok oyun oynadım silkroaddan sonra fakat aynı tadı alamadım.

2 senedir oynamıyorum ama ilk çarımı 2006 da açmıştım yerden hangi silah düşerse onu skilini açardım bütün skiller de açık oluyodu heygidi be şimdi oyunun iyi ce suyu çıktı eskiden oyunu okadar bilmesen de yinede çok zevk veriyordu şimdi isterse sw nin en iyi çarı elimde olsun yine de okadar zevk alamam silkroaddan.

haa tamam tamam videonun ismi yazıo:)
Ah ah o zamanlar cok eglencelidi cidden pasificde oynamıstm.
Simdi menada oynuyorum 5 tane 113 lwl charım var o zevki almıyorum cok ıvır zıvırı cıktı oyunun

Silkroadı bırakalı 2-3 ay oldu kafam rahat. Yanılmıyorsam 2007 bitişi 2008 başları gibi başlamıştım o zaman çok güzeldi arkadaşlıklar,dostluklar,muhabbet.
Oyunu pek bilmediğimiz için bütün gün araştırmak ile geçiyordu Jangandan 1 ay çıkmadığımız oluyordu.Str iken nuke atıp az vurduğumuz için
üzüldüğümüz olurdu ne varsa o zamanlar vardı şimdi Priv konularına bile bakmıyorum herkez menfaat peşine düşmüş.

Bazı arkadaşlar private serverlara falan değinmiş. Bu aralar çok var 60-70-80cap serverlar ama asla eski silkroad tadını vermezler o yüzden boşa uğraşmayın eski sro güzel bi anı olarak kalacak ve üzülerek söylüyorum asla tekrar yaşayamayacağız.
2005 sonlarında başladım 2011 Ekim ayı gibi bıraktım. Yaklaşık 6 yıllık bir maceraydı ve okuldan kaçıp başıma bela alsamda, derslerimin kötü gitsede oksde başarısız olup kötü bir liseye gitsemde bu 6 yıllık maceranın HER ANI bunların hepsine deydi diyebilirim. Yaklaşık 1 yıldır oyunu bıraktım anca hayatımı toparladım ama hala bende eski günleri hatırlamadan edemiyorum.
Sro-Loader maymun iconlu programla 2-3 char açmaya çalışırdık. Yatacığını bilsekde 4-5* kervan kaldırmaya çalışırdık. 65Lv wizard char kasıp ongda sp farm yapardık. Ne unique çıksa abazan gibi peşinden giderdik.
Şöyle söyleyebilirim oyunun en güzel ama en güzel zamanı 80Cap eu gelmeden önceki zamanlarıydı. 30-40 adet nukerin Lorda dalışı gözümün önünden gitmez. Sonra eu geldi bazıları için oyunun sonu oldu ama mücadeleyi asla bırakmadık. En güzel zamanlarımı Uranus,Gaia,Petra serverlarında geçirdim ve arkadaşlıklarım hala devam ediyor. Hala skype'a girer hal hatır sorarız birbirimize. Oyunu bırakmış olsamda birazda bu siteye girmemin nedeni sroda en güzel vakit geçirdiğim dönemler hep burada yaptığımız muhabbetlerdir.
Ağlayanlar parmak kaldırsın? :D
Bu forumda synax adlı arkadaşımızın videosu sronun bu hale nasıl geldiğini çok iyi anlatıyor...
http://www.youtube.com/watch?v=AZ3omDhYK9M

Bana göre isro değilde ecsro, sjsro, swsro, elitesro zamanları güzeldi.Isro yu adam gibi oynamadım hiç kasmak çok zor olduğu için.Hep private server adamıydım ama şimdi gerizekalı herifin teki server dosyalarını yayınladı sürüyle 120 cap free silk mal mal serverlar çıktı millet hep dağıldı mahvoldu oyun.Kendi server'ımı yakında açacak bile olsam genede bu düşüncedem vazgeçmeyecem.Umarım birisi bütün serverları kapatmanın bi yolunu bulur, bu yolu kimseye söylemeyip bütün serverları kapatıp sonra kendi serverini açar ve bütün oyuncular orada takılır.Dağınıklıktan bıktım artık...

EmmaW

@iron
gerçektende ecsro ve swsrodan aldığım zevki hiç bir serverdan veya oyundan almadım özellikle ecsro vip ve swsro1-2 deki arkadaş ortamı vs. cidden insan bazen tekrar istiyor aynı kişilerle aynı ortamda oynamayı ama imkansız gibi birşey heralde bu saatten sonra

Yukarı Alt