Bu konuyu neden actigimi tam olarak bilmiyorum ama bugun okuldan eve donerken bir internet kafe nin onunden gectim ve bazi kisilerin silkroad oynadigini gordum iceri girdim biraz seyrettim ve eski silkroad gunlerimi hatirladim.Hic unutmam ilk charimi bundan yaklasik 3-4 sene once poseindon'da acmistim nickim WitWicky'ydi.Yeni yeni oyuna alisiyordum neyin nerde oldugunu tam olarak bilmiyordum o gun 5-6 saat oynadim ve 12 lv oldum.Silkroad hayatimda ki ilk arkadasim ise hic unutmam POWER nickli bir arkadasimdi,o benden daha bilgiliydi hep bana yardim ederdi,beraber party kurup kasilirdik.O zamanlarda sokakta herkesin agzinda "silkroad" vardi 2008 yili oyunun cok degerli oldugu bir yildi oyunun asil zevki goldu parayla alamayacak kadar pahali olmasiydi.Gold' alan oyunda cok guzel yerlere geliyordu alamayan ise tabir i caiz ise ezik oluyordu iste oyunun keyfi buradaydi.O zamanlar da oyun da bu kadar zerzevat ta yoktu.Sos,moon,sun vardi.İsrobot'u da hic unutmayacagim o zamanlar sbot yoktu bot kredi ile calisiyordu kredin biterse bot duruyordu. Ben silkroad'i birakali 1 yil oldu arada aklima geliyor o eski gunler ve cok duygulaniyorum eger o gun moralim bozuk ise gozumden yas bile geliyordu.Kisacasi o eski sro gunlerini hic unutamam ve oyunu herzaman zevk icin oynadim hicbir ark niyetim yoktu.Oyunda ki en degerli sey arkadaslikti.
Bazi arkadaslar bundan bizene diyebilirler ama icimdekileri dokmek icin yazdim.
[ Bu mesaj Android ile atildi ] mobile
Bazi arkadaslar bundan bizene diyebilirler ama icimdekileri dokmek icin yazdim.
[ Bu mesaj Android ile atildi ] mobile
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: