Kayıt
26 Temmuz 2012
Mesajlar
5.245
Beğeniler
1.410
Şehir
Konak,İzmir


Narcos
Bölüm sayısı: 30
Diller: İngilizce, İspanyolca
Suç Draması ve aksiyon dizisi.




Türkçe’ye “Narkotikler” olarak geçen bu harika dizi, tarihten muhteşem bir karakteri merkezine alıyor. Narcos, dünyanın en büyük uyuşturucu kartellerinden bir tanesi olan Pablo Escobar’ın hikayesine odaklanıyor. Bir Netflix hikayesi olan Narcos, Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro gibi isimlerin kurgusuyla oluşturulurken, dizinin başrollerinde Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal gibi isimler bulunuyor. IMDB üzerinden 8,9 gibi hayli yüksek bir puan alan Narcos’un 2015’te başladığını ve devam edeceğini de bildirelim. Ortalama 49 dakika süren her bölümü ile oyunculuk performansları eleştirmenler tarafından “kusursuz” bulunan Narcos, Escobar’ın hikayesini izlemek isteyenler için kesinlikle iyi seçim.

Yalnızca Escobar da değil, aynı zamanda Escobar’ın seleflerini de görebileceğiniz bu hikayede, baştan sona Pablo Escobar’ın neden bir uyuşturucu karteli olduğu, nasıl bu işe bulaştığı ve devletten hangi yollarla kaçtığı anlatılacak. Tarihsel bağlamda pek çok etmene ışık tutacak olan Narcos, Türkiye’de de çok fazla hayranı bulunan bir dizi.



Narcos'un muhteşem olan ve benim de sürekli olarak dinlediğim dizi müziği.



 
Kayıt
26 Ocak 2016
Mesajlar
4.026
Beğeniler
1.398
Şehir
Edirne
Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Bir ara heveslenip başlamıştım 2 bölüm izledim kaldı sonra. Fena da değildi aslında ama şuan çok ara verdiğim için izleyesim gelmiyor, öncelikli dizilerimi bitirdiğim zaman buna döneceğim :nod:
 
Kayıt
17 Mart 2013
Mesajlar
2.573
Beğeniler
320
Şehir
İzmir
Server
Seçiniz...
Takımı
Besiktas
Bende Türkçe dublajını indirmiştim sonra pişman oldum yarısı Türkçe yarısı İspanyolca hiçbir şey anlamadım. Alt yazılı izlemek lazım :D :D
 
Yukarı Alt