- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Pehh. Ben burada dine karşı kötü bir tutum göremiyorum-ki zaten karikatür işte adı üstünde. Bazı şeyler alaycı bir üslupla ele alınıyor.talip123 demiş ki:Bu karikatürlere Allah ı Melekleri Şeytanları Ahiret gününü katmalarını doğru bulmuyorum.
Din ile alay geçmek doğru mu ?Wax Whine demiş ki:Pehh. Ben burada dine karşı kötü bir tutum göremiyorum-ki zaten karikatür işte adı üstünde. Bazı şeyler alaycı bir üslupla ele alınıyor.talip123 demiş ki:Bu karikatürlere Allah ı Melekleri Şeytanları Ahiret gününü katmalarını doğru bulmuyorum.
Bak şimdi benim söylediğimi farklı yönlere çekiyorsun ve konu sapıyor. Ben orada alay ediliyor demiyorum. Alaycı bir üslupla ele alınıyor diyorum. İkisi farklı şeyler. Alaycı bir üslupla ele almak mizah olur. Ama alay etmek dalga geçmeye girer.talip123 demiş ki:Din ile alay geçmek doğru mu ?Wax Whine demiş ki:Pehh. Ben burada dine karşı kötü bir tutum göremiyorum-ki zaten karikatür işte adı üstünde. Bazı şeyler alaycı bir üslupla ele alınıyor.talip123 demiş ki:Bu karikatürlere Allah ı Melekleri Şeytanları Ahiret gününü katmalarını doğru bulmuyorum.
Beklediğim cevap bu değildi amatalip123 demiş ki:Eğer atacağı adam Corc Puşt gibi biri ise sonuna kadar doğru atanın eline sağlık![]()
Wax Whine demiş ki:Beklediğim cevap bu değildi amatalip123 demiş ki:Eğer atacağı adam Corc Puşt gibi biri ise sonuna kadar doğru atanın eline sağlık![]()
Söylemek istediğimi söyleyemedim sanırım. Neyse boşver. Konu amacından sapmasın.
+1905Wax Whine demiş ki:Pehh. Ben burada dine karşı kötü bir tutum göremiyorum-ki zaten karikatür işte adı üstünde. Bazı şeyler alaycı bir üslupla ele alınıyor.talip123 demiş ki:Bu karikatürlere Allah ı Melekleri Şeytanları Ahiret gününü katmalarını doğru bulmuyorum.