1. Reklam


    1. bestsro
      joysro
      anafor
      deep
      eos
      anafor
      trensro

Muticlienletss Çok Çok aciL Bakarmısınız?


  1. Tonkpo

    Tonkpo rank8

    Kayıt:
    27 Eylül 2008
    Mesajlar:
    34
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    uzman çavus
    Şehir:
    Monaco

    moderatör arkadaslar bu bölümdekı multicilientless baslıgına gırdım ordakı yazan butun programları ındırdım.ama orda mod arkadasımızın anlattıgı bı Alıntı var kurlum ile ilgili
    sormak ıstedıgım.bu multiclientlessi kurmak açmak ıcın agbot şartmı ve sro klasörune atın yazıyor kurulumda..ama multiclientless client olmadan açan program deilmı..Bende bi kaç tane acıp kasmak ıstıyorum lütfen yardımcı olun çok bişi istemedım sadece 10 dk ayıırın
     
  2. Ladys&Gentleman

    Ladys&Gentleman rank8

    Kayıt:
    17 Kasım 2008
    Mesajlar:
    79
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Decoder,C++
    Şehir:
    Sro,Cod4-5

    evet bendede aynı sorun var client i aç diyorum + eos server ı yok(client i açmıyor)
     
  3. XER0

    XER0  

    Kayıt:
    19 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    10.178
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Meslek:
    Öğrenci

    1) MultiClientless, Silkroad olmadan çalışır, SRO Klasörüne atmanıza gerek yoktur ve orda SRO Klasörüne atın diye birşey yazmamaktadır

    2)MultiClientless'ın amacı, clientless karakter açıp agBot ile kasmaktır.
    Botsuz Çalışanı ;

    viewtopic.php?f=53&t=55814
     
  4. Tonkpo

    Tonkpo rank8

    Kayıt:
    27 Eylül 2008
    Mesajlar:
    34
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    uzman çavus
    Şehir:
    Monaco

    ordakı anlatımda agbot felan tum söylemıs kafam karıstı bana sadee multiclientless lazım onu kurup charı acıp kasmam gerek.bı anlatın lutfen ya