Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
843
Beğeniler
0
Şehir
Anywhere :)
Kartal, Sarı-Kırmızılı takımın kadroda düşünmediği Milan Baros'a kancayı taktı. Bu transfer için Samet Aybaba'nın onayı alındı. Yönetim Çek oyuncuya karşılık Quaresma'yı önermeye hazırlanıyor.





Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, stat konusunda ters düştüğü G.Saray’a dev bir takas önerisi hazırlığı içinde... Önceki gün tesislere giden başkan Fikret Orman, yöneticiler Tamer Kıran, Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay ve Yalçın Kaya Yılmaz ve teknik direktör Samet Aybaba ile bir zirve gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi ileri uca yapılacak takviye idi. Mali yönden çok fazla açılmak istemeyen başkan Orman, Aybaba’ya “Hocam, Baros, G.Saray’dan ayrılacak, bize verirlerse ister misin?” diye sordu. Aybaba ise, “Baros kaliteli bir isim. Benim sistemime uyar” yanıtını verdi.

SİVOK DEVREYE GİRECEK
Bu cevabın üzerine ise Fikret Orman bu kez de, “Bu işi para vermeden yaparsak çok iyi olur. Quaresma’ya karşılık Baros’u önerelim. Hem yıllık 3.5 milyon Euro’luk parasından kurtuluruz” diyerek şaşırtıcı bir öneri getirdi. Deneyimli teknik adam da bu teklife onay verdi. G.Saray ile yapılacak görüşmeleri Baros’un menajeri Ahmet Bulut ve Sarı-Kırmızılı ekibin futbol şube sorumlusu Abdurrahim Albayrak ile akraba olan yönetici Ahmet Kavalcı’nın yapması kararlaştırıldı.

Kulüplerin anlaşması halinde ise Baros’un Çek Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Sivok, yıllık 2.5 milyon Euro civarında kazanan deneyimli golcüyü daha az bir rakam için ikna etmeye çalışacak.




Eger bu haber dogruysa intihar etmeye hazırım.
 

Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Amrabat alinmadan once gundeme gelse inanirdim da Amrabat var Emre Colak kendini gelistirdi zannetmiyorum ki Quaresma da GS'ye gitsin.
O kadar berbat durumdayiz ki takim olarak; gecen sene defolsun gitsin dedigim adam su an kalsin diye dilek diliyorum. Yonetim acemi teknik heyet berbat. Oyun stiline uymuyormus da Quaresmayi oynatacakmis. Lan salak herif adamin yillik ucreti yuksek ve oynatmiyorsun. Adami izlememis bir kulup neden alsin ki? Vitrini yok A2 takimina atmis td yetenegini bilemez ki yeteneksiz diye dusunur Quaresma'yi. E yillik ucreti de yuksek. Neden alsin? Samet Aybaba'da gram zeka yok ya. Baskana tdye sahip cikmak lazim da arkadas ben cikamiyorum su Samet Aybaba'ya sahip falan. Kulup bizim paralarimiz ile geciniyor. Bizden aldigi parayi gidip futbolcuya yedirecekse hic oynatmadan kusra bakmasin sahip cikamam
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
843
Beğeniler
0
Şehir
Anywhere :)
Mantıken düşünce sana katılmamak imkansız.Fakat şuan öle bi durumdayızki Q7e aşırı olarak ihtiyacımız var diye düşünüyorum , topu ileriye taşıcak yada şöyle diyeyim daha çok onun ismine ihtiyacımız var.Forma Satışı olsun,Kombineler olsun bakınız hep diger büyüklere göre alt seviyede.Bu sene bence birazcık yıllık ücretinde indirime giden uysal Q7 e ihtiyacımız var diye düşünüyorum.
 
Yukarı Alt