Kayıt
14 Ekim 2007
Mesajlar
197
Beğeniler
0
Mustafa Denizli Cimbom'a geliyor


Adnan Polat, devre arasında Kalli'nin yerine Mustafa Denizli'yi göreve getirecek.

-Resim Silinmiş.


Galatasaray Kulüp Başkan Yardımcısı Adnan Polat sonunda pes etti.Teknik direktör Erik Gerets’in gönderilip, Feldkamp’ın iş başına getirilmesinde baş rolü oynayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Alman hocayla “yolun sonunun görünmediğini” gördü. Fenerbahçe yenilgisinden sonra yakın bir arkadaşıyla gözlerden uzak bir yemek yiyen, Polat, önce Feldkamp’ın yaptığı hatalardan ve Fenerbahçe yenilgisinin verdiği üzüntüyü arkadaşıyla paylaştı. Ardından arkadaşına Fenerbahçe karşılaşmasından önce Feldkamp’la görüştüğünü belirten Adnan Polat, “Ona teknik direktörlükten daha üst bir makamı, futbol şubesi sorumluluğunu teklif ettim. Çünkü artık detaylarla yeteri kadar ilgilenmemesi gerektiğini, onun yerine başka birinin bu işi yapması gerektiğini söyledim. Hatta ona, senin futbolun patronu olmanı istiyorum, dedim ama kabul etmedi. Fenerbahçe yenilgisi bu kararımı daha da keskinleştirdi. Bu konuyu başkanımıza da götüreceğim. Devre arasında ya bu planımızı Feldkamp kabul edecek ya da yollarımızı ayıracağız” dedi.

KABUL EDERSE!..

Arkadaşlarıyla geleceği ilişkin planlarını da paylaşan Galatasaray Başkan Yardımcısı, Mustafa Denizli ile görüştüğünü de söyledi. Polat, “Mustafa hoca camiamızı çok iyi biliyor. Bana göre teknik adamlığının en verimli çağında. Devre arasında iş başına gelse bile uyum sıkıntısı çekmez. Ayrıca yarışmacı bir insan. Geçmişte yaptıkları da ortada. Kendisiyle konuştum. 4 yıllık bir anlaşma önerdim. O da kabul etti. Başkanımız da kabul ederse, devre arasında bu operasyonu gerçekleştireceğiz” diye devam etti.

Bu arada Mustafa Denizli Galatasaray Teknik Direktörlüğü görevine getirilirse, halen İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da antrenörlük görevi yapan Arif Erdem de yardımcısı olacak.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
4 Ekim 2007
Mesajlar
2.262
Beğeniler
3
Şehir
Lise
galatasaray haberlerini galatasaray bölümüne koyarsan karışıklık olmaz Exclamation Exclamation
 
Yukarı Alt