Kayıt
7 Nisan 2007
Mesajlar
769
Beğeniler
3
kendı oyununu kendın yap
Game Editor, diğer programlara kıyasla daha basit bir oyun yapım ve hazırlama aracıdır. Game Editor daha çok mobil oyunlar yapılabilmesi için hazırlanmıştır. Bu özelliğinden de anlaşılacağı gibi Game Editor ile yapacağınız oyunlarda görsellikten çok fikir ön plana çıkıyor.Link:

http://www.tamindir.com/yukle.asp?id=14 ... ciklama=ok

arkadaşlar msn de titreşim sesi yerine istediğiniz şarkıyı kaydedebilirsiniz..

bılgısayararınızdan sırasıyla su adımları uygulayın
1_denetım masaı
2_ses efektı
3_SES EFEKTI
4_program olayları
5_msn messenger


yenı bır ıletı geldığınde sevdığınız müzık gelsın

programin adi Razzower Mp3 Cutter

bu programi saniyeler icinde kurabilirsiniz daha sonra

1.programi acin ve sol üste yer alan load file tiklayarak istediginiz sarkiyi
acin

2.sarki calmaya basladiktan sonra hangi bölümü almak istediginize kara verin (mesela sarkinin en hareketli yerini keserek titresim sesi yapabilirsiniz)

3.daha sonra yesil dügmelerden yukari el isaretine tiklayarak sarkiyi kesme islemine baslayin....istediginiz kisma kadar devam ettikten sonra asagi el isaretine tiklayarak islemi bitirin

4.sagda yukarda bulunan dosya ac kismina tiklayin ve kestiginiz yerlerin saniyelerini yazin daha sonra okeye basarak kaydedin.

5.kayit formatini wav yapmayi unutmayin

6.simdi denetim masasi/ses e giderek kaydettiginiz sesi secin ve msn e ekleyin

http://www.cooolsoft.com/download/MP3Cutter.EXE


MSN İçin Smileyleri Topladım Upladladım Yaklaşık 64 Tane Smiley Var ...

http://rapidshare.com/files/41913922/MSN_SMILEY.rar

http://www.savefile.com/files/887803

ya aslında gerek yok ama cogu kişi hala hamachi nedir diye soruyor.alın turkcesi hem.ogrene ogrene kullanın

Program Tanıtımı :
Bildiğiniz gibi hepimiz birbirinden güzel arkaplanları veya wallpaperleri sadece masaüstünde kullanmaya alışkınız. Oysa sizinle paylaştığım bu güzel program sayesinde artık bu kısıtlamaya son verebilirsiniz. Bu yazılım ile neler yapabileceğimize aşağıda bir göz atalım.

1- Kendi arzumuza göre herhangi bir klasörümüzün arkaplanını yine kendi çözünürlügümüze uygun olarak seçmiş olduğumuz harika resimlerle donatabiliriz.

2- Veya istersek klasörümüzün arkaplanına resim yerleştirmek yerine aşağıdaki resimde görüldüğü gibi sadece renk scalasından bir renk seçmekle klsörümüzü renklendirebilir ve özelleştirebiliriz.

3- Ayrıca Klasörümüz içinde bulunan tüm alt klasörelere ait etiket (label) renklerini istediğimiz gibi seçebilir ve hoş bir görüntü kazanabiliriz.

http://d.turboupload.com/de/1335688/ezrsusle4u.html

20 MB = 1,5 MB Nasılmı ?

Program müthiş oranda sıkıştırma yapıyor...
KGB Archiver kurulduktan sonra masa üstünüze KGB Archiver Compress , KGB Archiver Uncompress adında 2 kısayol oluşturuyor.
Dosyaları sıkıştırmak için KGB Archiver Compress, sıkıştırılmışları açmak için KGB Archiver Uncompress kısayolunu kullanıyorsunuz.

Winrar ve Winzip'in sıkıştıramadığı resim (jpg) ve müzik (mp3) dosyalarında da işe yarıyor. Sıkıştırma en çok resim ve müzikten ziyade metin dosyalarında da işe yarıyor.

Not: Yazılım AES-256 denilen üstün bir kodlama stiliyle çalışıtığı için yavaş bilgisayarlarda sorun yaratabiliyor. Hızlı bir bilgisayar ve en az 256 MB Ram ile başarılı sonuçlar alabiliyorsunuz...

Link: http://rapidshare.com/files/41112425/KGB_ARCHIVER.rar

bazıları alıntı bazılarınıda kendım buldum
 
Kayıt
7 Nisan 2007
Mesajlar
769
Beğeniler
3
İndir
Tanıtım:
Televizyonda ve DVD kalitesinde izleyebileceğiniz slayt şovları yapmak ister misiniz? Bu program sayesinde tamamıyla DVD kalitesinde slayt şovlar yapabilirsiniz. Elinizde bulunan resimlerle istediğiniz şekilde albüm oluşturabilirsiniz. Bu albümlerinizi bir boş DVD’ye kopyalayarak uzun süre saklayabilirsiniz.

Programın Genel Özellikleri:

Yüksek kalitede görüntüler oluşturulabilir.

Kullanımı kolay arayüze sahiptir.

Albümlerinize müzik ve çeşitli efektler ekleyebilirsiniz.
 
Kayıt
7 Nisan 2007
Mesajlar
769
Beğeniler
3
AkınSoft
İndir
Tanıtım:
AKINSOFT FilterPlus, Web ortamının zararlı içeriklerinden sevdiklerinizi korur ve bu sayede ebeveynler, çocuklarının görebilecekleri web sitelerine tam anlamıyla hakim olur.

Çocuklar, bilgi toplamak amacıyla, birçok internet sitesine ihtiyaç duyabilir. Bunun yanı sıra birçok internet sitesi, zararlı içeriğe sahiptir.

Çirkin içeriği engeller
AKINSOFT FilterPlus, çocuğunuzun bilgisayarına hucüm eden zararlı içeriği, engeller.

Yasadışı dosya innDirmeyi engeller
AKINSOFT FilterPlus, internetten yayılan , değişik çeşitteki yazılımları engeller. Bu yolla, ebeveynler, kendi bilgileri dışında dosya paylaşımını ve innDirilmesini önlemiş olurlar.

Kötü sözleri filtreler
AKINSOFT FilterPlus, sizi kötü söz, yasadışı cümleler, sözcüklerden korur.
 
Kayıt
7 Nisan 2007
Mesajlar
769
Beğeniler
3
Anti-Porn
Tanıtım:
Bu program porno ve warez içerikli sitelere girmeyi engelleyen güzel bir uygulama. Tavsiye ederim. We-Blocker programından çok daha güzel. İnternet cafelere ve Ev kullanıcılarına programı öneririm.

Bu sürümde Windows XP üzerindeki bazı sitelerin kapatılamaması sorunu giderilmiştir. Programın tam sürümünü satın almak için 39.95$ ödemeniz gerekmektedir.

İndir
 
Kayıt
7 Nisan 2007
Mesajlar
769
Beğeniler
3
Muhafız
Tanıtım:
Üreticiden : Muhafız, Türkçe olarak hazırlanmış bir projedir. Bu proje ile bir kullanıcı internete bağlanan programlarını denetim altına alarak daha güvenli bir ortam sunmaktadır. Bunun dışında ağ yöneticileri ağda bulunan bilgisayarların kendilerinin belirledikleri bazı portları ya da ağ servislerini tarayarak denetim yapabilmektedir. Yine ağda bulunan bilgisayarların MAC adres kontrolü ile güvenlik taraması yapabilmektedirler. Program ana olarak iki kısımdan oluşmaktadır :


İnternet : Bu kısım internet ile ilgili uygulamaların olduğu kısımdır. Kendi içerisinde 5 ayrı bölüme ayrılır :
- Uygulamalar : Çalışan uygulamaların ayrıntılı bir listesi bulunur. Hangi program, hangi porttan nereye bağlanmış vs. Sağ tuş menüsü ile daha rahat bir kural tanımlama imkanı sunar.
- Netstat : Bu kısım hepimizin de bildiği Netstat penceresidir. Yine sağ tuş menüsü ile kolay kural tanımlama, bağlantıyı kesme gibi seçeneklere ulaşabilirsiniz.
- Kurallar : Bu kısım oldukça önemlidir. Burada yapacağınız bir değişiklikler bilgisayarınızın güvenliğini doğrudan etkileyecektir. İstediğiniz zaman bir kural ekleyebilir, değiştirebilir ya da silebilirsiniz.
- Raporlar : Giriş-Çıkış işlemleri ile ilgili programın tuttuğu kayıtları burada görebilirsiniz.
- İstatiksel Bilgiler : Bu kısım oldukça ayrıntılı bir şekilde giren çıkan paketler, durumları ve diğer çoğu bilgileri görebilirsiniz.


LAN Kontrol : Bu kısım firewall`da yerel ağınız için özelleştirilmiş olan yerdir. Yine kendi içinde 3`e ayrılır :
- Lan Tarama : Burada ağınızdaki bilgisayarların bir listesi bulunmaktadır. Ağ servisleri ya da "Port Listemi Tara" seçeneği ile ağdaki bilgisayarları bir port taramasından geçirebilirsiniz. "Port Listem" bölümüne "Seçenekler" kısmından ulaşabilirsiniz. Böylece eğer bir ağ yöneticisi iseniz, ağdaki bilgisayarları sizin belirlediğiniz portlara göre tarayabilirsiniz. Örneğin; port listenize bir trojan portu eklerseniz ağınızdaki o trojana ait portu açık olan bilgisayarları bulabilir ve müdahale ederek ağ güvenliğini artırabilirsiniz.
- Mac-Ip-Host Tarama : Bu kısım büyük ağlar için hazırlanmıştır. Öncelikle herhangi bir tarama yapmadan da ağınızdaki "Master Browser", "SQL Servers", "Print Servers" ve diğer sunucuların bir listesini çıkarabilirsiniz. Bu DHCP kullanan ağlarda çok işe yaramakta özellikle bazı servisler için özelleşmiş bilgisayarlara ulaşmakta daha kolaylık sağlamaktadır. Tarama işlemi ile ulaşacağınız sonuç size kullanıcılar hakkında bilgi verecektir. Örneğin; A isimli kullanıcısının sahip olduğu bilgisayarın Mac adresi 00:C1:26:11:39:E5 olsun. Eğer taramanız da bunun dışında bir adres ile giriş yapılmışsa program sizi uyarmakta. Bunun sonucu olarak ya o kişi başka bir bilgisayarda hesabına girmiştir ya da başka biri kendi bilgisayarında o kişinin hesabını kullanmaktadır. "Active Directory" ile bir domain yapısı oluşmuş şirketlerde bu dikkate alınacak bir bilgidir.
- Hakkında : Program hakkında bilgi içerir.


İndir
 
Kayıt
7 Nisan 2007
Mesajlar
769
Beğeniler
3
Programı indir

Tanıtım:
Vindir for YouTube video indirme aracıdır.

Bu program YouTube adlı dünya çapında yaygın şekilde kullanılan video paylaşım sitesi için hazırlanmıştır.

Özellikleri:

Kolay kullanım ve tasarım

Hızlı dosya tarama

MPEG biçiminde istediğiniz yere video kayıtı yapabilme.

Kullanımını anlatan video paylaşımı.

Programda kullanıcıya yol gösteren uyarılar bulunmaktadır.

Hafızada fazla yer tutmaz ve işlemlerinizi engellemez.

Birden fazla indirme işlemi gerçekleştirebilir.

Program çalışması için ek bir yazılıma ihtiyaç duymaz.

Adware ve Malware (reklam ve casus yazılım) içermemektedir.

Ücretsizdir.

Yeni özellikler:

Türkçe dahil 5 dil desteği

İzlesene, PiknikTube, TRTube video servisleri

Video boyutunu belirleyebilme

MPEG, AVI, WMV, SWF biçimlerinde kayıt etme

Sezsiz kayıt

Tek listede çoklu indirim desteği

Videolarınız için ortak kayıt yeri

Otomatik videolara isim verme

Internet Explorer`dan videoyu direkt listeye ekleyebilme.
 
Kayıt
7 Nisan 2007
Mesajlar
769
Beğeniler
3
MiniBook
Tanıtım:
MiniBook, bir not defteri. Bu not defterinde kişileri isimleri, telefon numaraları, faks numaraları, e-mail adresleri, web siteleri, hatırlatma notları gibi bir çok seçenek ile kaydedebilirsiniz. Bu kayıtları kaybolmaması için yedekleyebilirsiniz. Bütün avuçiçi bilgisayarlara uygun.
Programı İndir
 
Kayıt
7 Nisan 2007
Mesajlar
769
Beğeniler
3
Üretici Açıklaması :
Bu yazılımla MP3 türündeki dosyaları çeşitli türlere çevirebilirsiniz. Ayrıca çeşitli dosya türlerini açabilir, çaldırabilir ve düzenleyebilirsiniz. Üstelik CDye de bu dosyaları kaydedebilirsiniz.Özellikleri:Aşağıdaki türler için destek:Sıkıştırılmamış WAV PCM;WMA (Windows Medya Ses);MP2 (MPEG 1/2 Layer-2);MP3 (MPEG 1/2 Layer-3);VOX (Dialogic ADPCM);RAW sesi (PCM, A-LAW, U-LAW);Sıkıştırılmış WAV (GSM, ADPCM, DSP... )MPC;AVI;G.726, G.723, G.721;Ogg Vorbis (sürüm 1.0);AIFF (Apple ses türü);AU (UNIX ses türü).Oynatma ses işlemlerinde görsel etki.Basit ve kolay kullanımlı oynatıcı listesiWinamp M3U, PLS oynatıcı listesi için destekWindows Media Playerın ASX, WAX, WVX oynatma listesi için destek.Ses dosyasında etiket düzenleme desteğiMP3, WMA, WAV, AVI, OGG, MP2, MPEG, MPC, MP+ ve G721 türleri üzerinden dosya alma.Dosyaları MP3, WMA, ADPCM, DSP, MP2, VOX, OGG, GSM, G721, G723, G721 ve A-LAW türünde kaydedebilme.Birden fazla dosyayı hızlı bir şekilde çevirmeyi sağlayan dizi sihirbazı.CDyi silme ve CDye ses dosyaları kaydedebilme.Pioneer, Sony, Ricoh, HP, Toshiba, Plextor, Lite-On, Mitsumi, HP, LG, Philips, TEAC, Toshiba, TDK, vb. markalardaki 2001 yılı sonrası IDE, USB, SCSI arabirimlerini kullanan CD yazıcılar için destek.Yanlış kaydetmelere karşı Tampon Koruma sistemiWAV, MP3, WMA, OGG, RAW, VOX vb. dosyalardan kolaylıkla ses CDsi oluşturabilme.Oturumda var olan dosyalar ile CDdeki dosyaları birleştirme.Track-At-Once (TAO), Session-At-Once (SAO) ve Disc-At-Once modu (DAO) desteğiCDDB için destek.MP3 web siteniz 100 bağlantı katma.Ürünün tam sürüm fiyatı 29.98$.
Programı İndir
 
Kayıt
7 Nisan 2007
Mesajlar
769
Beğeniler
3
Ses - Video » Ses/Görüntü Dönüştürücüler » Total Video Converter
Üretici Açıklaması :
Total Video Converter ile;Her çesit video dosyasini mobil video veya ses dosyalarina (MP4, 3GP, XVid, DivX, MPEG4, AVI, AMR ses formati) çevirebilir,3GP, MP4, PSP, iPod, SWF, FLV, DVD, VCD, AVI, XVid, DivX ve MPEG4 formatli video dosyalarini birbirine çevirebilir,MPEG formatli video dosyalarini DVD, SVCD, VCD formatli video dosyalarina dönüstürebilir, ve daha birçok dönüstürme islemi yapabilirsiniz.Yazilimin okuyabildigi formatlar :Video formatlari: - Rmvb (.rm,.rmvb) - MPEG4 (.mp4) - 3gp (.3gp, 3g2) - Game Psp (.psp) - MPEG1 (.mpg, mpeg) - MPEG2 PS (.mpg, mpeg, vob) - MPEG2 TS (DVB Transport Stream) - Ms ASF (.asf, .wmv) - Ms AVI (.avi) - Macromedia Flash Video FLV (.flv) - Real Video (rm) - Apple Quicktime (.mov) - FLIC format (.fli, .flc) - Gif Animation (.gif) - DV (.dv) - Açilabilen Dx9 Directshow video formatlariSes formatlari: - CD audio (.cda) - MPEG audio (.mp3, mp2) - Ms WAV (.wav) - Ms WMA (.wma) - Real Audio (.ra) - OGG (.ogg) - Amr audio (.amr) - AC3 (.ac3) - SUN AU format (.au) - Ses barindiran Macromedia Flash (.swf) - Açilabilen Dx9 Directshow ses formatlari Oyun video formatlari: - (.4xm) - Playstation STR - Id RoQ desteklenen oyunlar; Quake III, Jedi Knight 2 ve diger oyunlar - Çesitli Interplay oyunlari (Interplay MVE) - WC3 Movie - Sega Saturn konsol oyunlari (Sega FILM/CPK) - Westwood Studiosun destekledigi formatlar (Westwood Studios VQA/AUD) - Quake IIdeki format; Id Cinematic (.cin) - Sierra CD-ROM oyunlari; Sierra VMD - Sierra Online oyunlari (.sol dosyalari) - Electronic Arts Multimedia (Matroska) - Çesitli EA Games oyunlari; WVE ve UV2 eklenti dosyalari - Nullsoft Video (NSV) formati Yazilimin islem yapabildigi formatlar :Video formatlari: * MPEG4 (.mp4) * 3gp (.3gp, 3g2) * Game Psp (.psp) * MPEG1 (.mpg, mpeg) * NTSC, PAL DVD mpeg * NTSC, PAL SVCD mpeg * NTSC, PAL VCD mpeg * Ms Mpeg4 AVI (.avi) * Divx AVI (.avi) * Xvid AVI (.avi) * H264 AVI (.avi) * Mjpeg AVI (.avi) * HuffYUV AVI (.avi) * Swf Video (.swf) * Flv Video (.flv) * Gif Animation (.gif) * Mpeg4 Mov (.mov) * Apple Quicktime (.mov) * FLIC format (.fli, .flc) * Gif Animation (.gif) * DV (.dv) Ses formatlari: * MPEG audio (.mp3, mp2) * Ms WAV (.wav) * Ms WMA (.wma) * OGG (.ogg) * Amr audio (.amr) * AC3 (.ac3) * SUN AU format (.au) * m4a (mp4 audio)Yazilim yalnizca Windows 2000/XP/2003 isletim sistemlerini desteklemektedir.Ayrica yazilimin bu sürümünde 15 günlük kullanim kisitlamasi bulunmaktadir. Eger yazilimi $45.95 ödeyerek satin alirsaniz yazilimin sinirsiz sürümünü kullanabilirsiniz. Yazilimi buraya tiklayarak satin alabilirsiniz.
Programı İndir
 
Kayıt
7 Nisan 2007
Mesajlar
769
Beğeniler
3
Adobe Photoshop SpeedUp
Adobe Photoshop SpeedUp; Photoshop programı açılırken meydana gelen yavaşlıktan şikayetçi olan kullanıcılar için kullanışlı bir araç. Program, Photoshopda ihtiyacınız olmayan eklentilerin açılmasını engelleyerek Photoshopun daha hızlı açılmasını sağlıyor. Ayrıca Adobe fontlarının açılıp açılmayacağını belirleyebildiğiniz gibi programın kullandığı bellek kaynaklarını da ayarlayabiliyorsunuz. Yanlış bir değişiklik yaptığınızda Photoshopun varsayılan ayarlarına geri dönebiliyorsunuz. Program Photoshopun 3-8 arası tüm versiyonlarını desteklemektedir.PhoroShop SpeedUpun Türkçe yaması editörlerinden greench tarafından hazırlanmıştır.Not:eceğiniz dosya bir yama değil programın kendisidir. Bu yüzden PhotoShop SpeedUp programını menize gerek yoktur.
Programı İndir
 
Kayıt
7 Nisan 2007
Mesajlar
769
Beğeniler
3
Beşiktaş Ekran Koruyucusu
Üretici Açıklaması :
Beşiktaş marşı eşliğinde Beşiktaş spor kulübü ve futbolcularının tanıtıldığı bir ekran koruyucu. Boyutunun küçük olması ve futbolcuların resimlerinin tümünü barındırması ilgi çeken yönlerinden biri. Beşiktaş tutkunlarının hayran kalacağı bir ekran koruyucu. Bunların tümüne ek olarak programın için de bulunan tüm resimleri duvar kağıdı yapabilirsiniz.
İndir
 
Kayıt
7 Nisan 2007
Mesajlar
769
Beğeniler
3
1st Canlı Radyo
Tanıtım:
Hızlı internet bağlantılarının yaygın olarak kullanılmasından sonra yabancı radyo yayınlarının yanı sıra Türkiye’de yayın yapan yerli kanallarda internet üzerinden kolayca dinlenebiliyor.

Siz de işyerinizde veya başka bir yerde radyo yayınlarını takip etmek istiyor olabilirsiniz.
Fakat radyonuz veya radyo yayınını izlemek için radyo kartınız olmayabilir.

Sadece hızlı bir internet bağlantısı olan bir bilgisayarınız var. Favori diziniz veya izlemeniz gereken bir program başlamak üzere...

Bunu kaçırmamak için bir çözüm arıyorsanız ; İnternet tabanlı çalışan 1st Canlı Radyo programını kullanabilirsiniz.

Yüzlerce radyo yayınını sağlıklı olarak, yayında fazla takılma olmadan dinleyebilmek için yapmanız gereken tek şey kanal tablosundan bir kanal seçmek yada dinlemek istediğiniz herhangi bir kanalı aratmak.

Asgari Sistem Gereksinimi :
16 Mb Ekran Kartı
54 Kbps İnternet Bağlantısı
32 Mb Ram (Bellek)

Önerilen Sistem Gereksinimleri :
64 Mb Ekran Kartı
256 Kbps İnternet Bağlantısı
128 Mb Ram (Bellek)

İndir
 
Yukarı Alt