Bi charımı tbota kuruyorum hide game yapıyorum o kasmasına devam ediyor sonra multi client ile acıyorum C10 alıyorum bazen denemeye başladığı zamanda bottaki charım dc yiyor buna çözüm war mı ?

burakoz542 demiş ki:
Bi charımı tbota kuruyorum hide game yapıyorum o kasmasına devam ediyor sonra multi client ile acıyorum C10 alıyorum bazen denemeye başladığı zamanda bottaki charım dc yiyor buna çözüm war mı ?
loophack bagdastırıcısını kapat

Beyler bnde MultiClient yapamadım biri msn adresin den veya burdan bna adam gibi anlatabilirmi ? Serior Eror werio hepp veya Fatal Eror yardım pls

:lolmuch: hmm :lolmuch: Fatalerror iyi bişey deildir :mrgreen:

NE demek istenmiş bu topicte hiçbişey anlamadım.
Birincisi çalışan bi uygulamanın adını değiştiremessin. İkinciside verdiğin bi program deil isrobotun normal clienti hmm kahvekeyfi

FaTaL€RRoR demiş ki:
:lolmuch: hmm :lolmuch: Fatalerror iyi bişey deildir :mrgreen:

NE demek istenmiş bu topicte hiçbişey anlamadım.
Birincisi çalışan bi uygulamanın adını değiştiremessin. İkinciside verdiğin bi program deil isrobotun normal clienti hmm kahvekeyfi

Sen bi çalışan sro_client.exe dosyasının adını değiştirmeyi dene değişmezse gel konuş.

bi charım tbot ile kasıor dier charımı loader ile girmeye çalışıyorum.sürekli fatal error alıyorum.sro_loader not defterinin içinde clienti de gösterdim hata devam ediyor?
dün aynı şey olmuştu ama dier charım tbotla deil normal olarak oyundaydı.clienti gösterince düzelmişti.şimdi düselmiyo Question Question Question Question Crying or Very sad Sad

StiCkmaTa demiş ki:
bi charım tbot ile kasıor dier charımı loader ile girmeye çalışıyorum.sürekli fatal error alıyorum.sro_loader not defterinin içinde clienti de gösterdim hata devam ediyor?
dün aynı şey olmuştu ama dier charım tbotla deil normal olarak oyundaydı.clienti gösterince düzelmişti.şimdi düselmiyo Question Question Question Question Crying or Very sad Sad
++++

StiCkmaTa demiş ki:
viewtopic.php?f=53&t=28988

al bakem sende sunu :lol: h.g siteye ayrıca ^^ burdaki client ile dene

Yukarı Alt