GreenPearL

Bilgiliyim
aLper#24 demiş ki:
İğrenç derece kötüyüm sevgilimle pis kapıştık yolda ağlayarak geldim.. :cry:
:cry: :cry: :oops: Çoq geçmiş olsun bizde bugün ayrıldık :headbang: Açıkçası Hiç kimse için üzülmeye değmez 8)

GreenPearL

Bilgiliyim
Kriptex demiş ki:
aLper#24 demiş ki:
İğrenç derece kötüyüm sevgilimle pis kapıştık yolda ağlayarak geldim.. :cry:
Neden aldattığın için mi kızdı :santa:
Alper'in böyle bişey yapacağını sanmam konuşmalarından falan anlaşılıyor ne kadar çok Sevdiği.

Ps:Alper Sana Abi Tavsiyesi Bak hiç bi kız için üzüLme.Sevgililer Arasında olur böyle şeyler ama eninde sonunda barışırsınız bunu unutma tmm mı kardeşim :muck: :thumbsup:

Bi kız için kolay ağlamam fakat bu konu gayet ciddi. Yanımda 'burak abisi' diye birisiyle absolut votka içeceklerinden konuşuyordu, bende buna kızdım, öf ya falan dedi. 2 yıl sonra bu yapılacak iş değil. :cry:

GreenPearL

Bilgiliyim
aLper#24 demiş ki:
Bi kız için kolay ağlamam fakat bu konu gayet ciddi. Yanımda 'burak abisi' diye birisiyle absolut votka içeceklerinden konuşuyordu, bende buna kızdım, öf ya falan dedi. 2 yıl sonra bu yapılacak iş değil. :cry:
Ah Be Kardeşim Vodka İçeceklerinden Konuşuyolar diye Öf denir mi?.Bilmiyor musun Anne'ye Ve Sevgiline Öf Denmez.Yani Herkes Öyle Diyor. :dance:

Nasıl büyütülecek birşey yok yaptığı işmi ben içki içmesini yasaklıyorum o yanında sesi gayet kalın bir herifle absolut votka içeceğinden konuşuyor telefonla ve bunların hiç birinden haberim yok :!:

GreenPearL

Bilgiliyim
aLper#24 demiş ki:
Nasıl büyütülecek birşey yok yaptığı işmi ben içki içmesini yasaklıyorum o yanında sesi gayet kalın bir herifle absolut votka içeceğinden konuşuyor telefonla ve bunların hiç birinden haberim yok :!:
Valla şimdi senin durumunu anlıyorum.Ne Desem Boş. :cry:

tamam şimdi anlaşıldı konu senin yasaklamana rağmen bide yanında konuşuyor içki içtim diye ?

Yukarı Alt