hamster544 demiş ki:
Herkesin anlayabileceği yorumlar yap istersen. Bu ne demek?
Neden anlamıyorum ama bana karşı bi tavır almışsın gibi geliyo doğaç :s farkında olmadan kırmadım da(en azından ben öyle inanıyorum) bilmiyorum ne yazsam ters bi cevap veriyorsun da

GreenPearL

Bilgiliyim
BestGirlEver demiş ki:
hamster544 demiş ki:
Neden anlamıyorum ama bana karşı bi tavır almışsın gibi geliyo doğaç :s farkında olmadan kırmadım da(en azından ben öyle inanıyorum) bilmiyorum ne yazsam ters bi cevap veriyorsun da
Funda son günlerde sende bişey fark ettim yarışmacılara yağcılık yapıyormuşsun gibi bi his var içimde ama hayırlısı bakalım :thumbsup:

Yok ya ondan yapmıyodur :wink1: Oya ihtiyacı yok k i zaten niye yapsın koruma altında. Kötü düşünmeye gerek yok (:

:D Komple temizlik, kökten çözülür. Gerçi yine hareket yok. O kadar sıkıcı ki yönetim bile sallamıyor (:

GreenPearL demiş ki:
BestGirlEver demiş ki:
hamster544 demiş ki:
Funda son günlerde sende bişey fark ettim yarışmacılara yağcılık yapıyormuşsun gibi bi his var içimde ama hayırlısı bakalım :thumbsup:
YOK ARTIK 8O :mrgreen:
EDIT:daha neler :mrgreen:

Yukarı Alt