GreenPearL
Bilgiliyim
Hadi hanımlar beyler oturmaya mı geldik hadi konuşalım

aLper#24 demiş ki:İğrenç derece kötüyüm sevgilimle pis kapıştık yolda ağlayarak geldim..![]()
Neden aldattığın için mi kızdıaLper#24 demiş ki:İğrenç derece kötüyüm sevgilimle pis kapıştık yolda ağlayarak geldim..![]()
Alper'in böyle bişey yapacağını sanmam konuşmalarından falan anlaşılıyor ne kadar çok Sevdiği.Kriptex demiş ki:Neden aldattığın için mi kızdıaLper#24 demiş ki:İğrenç derece kötüyüm sevgilimle pis kapıştık yolda ağlayarak geldim..![]()
![]()
+GreeKriptex demiş ki:ayrılmadınız ki daha ?
Ah Be Kardeşim Vodka İçeceklerinden Konuşuyolar diye Öf denir mi?.Bilmiyor musun Anne'ye Ve Sevgiline Öf Denmez.Yani Herkes Öyle Diyor.aLper#24 demiş ki:Bi kız için kolay ağlamam fakat bu konu gayet ciddi. Yanımda 'burak abisi' diye birisiyle absolut votka içeceklerinden konuşuyordu, bende buna kızdım, öf ya falan dedi. 2 yıl sonra bu yapılacak iş değil.![]()
Valla şimdi senin durumunu anlıyorum.Ne Desem Boş.aLper#24 demiş ki:Nasıl büyütülecek birşey yok yaptığı işmi ben içki içmesini yasaklıyorum o yanında sesi gayet kalın bir herifle absolut votka içeceğinden konuşuyor telefonla ve bunların hiç birinden haberim yok![]()
akşam 5 gibi içeriz diyor. Bu nasıl bir patavazsızlıktır?Kriptex demiş ki:tamam şimdi anlaşıldı konu senin yasaklamana rağmen bide yanında konuşuyor içki içtim diye ?