belirsizzzzz

Aileden
İllaki vardır vardır lakin;
1-Bilen sölemez
2-Bu tür Site hack,msn hack paylaşmak bu sitede yasaktır

ama sro'ya ve joymax Sitesine istediğine yap ve bizede öğret xD

belirsizzzzz

Aileden
Yok canım ne kiliti yorumları alalım bakalım bir ben yorumumu ve görüşümü yapmıyacağım bu sitenin bütün üyelerine tanınmış bir hakkı benim kapatmak neyime benim görevim bu değil, ayrıca özüre gerek yok posta devam headbang2ft9

war %100 calısıyo once ınternetten msn dondurucuyu ındırıyoruz sonra msn sını hacklıcegımız adama senın msn nı hacklıcem eger msn ne gıremesen kendı msn ne (kendın sacma bı msn adresı al ) [email protected] sıfresıde xxxxxx de buna gır benle konus de bu cıktı mı sen bunun msn sını dondur adam gıremıcek tabı sonra senın verdıgın maılden gırcek gerı ver fln dıolar %85 ı sende ona tamam vereyım ama benım senın msn adresını hacklemeden oncekı sıfren neydı dıe soracaksın o safta hacklemek ıstedıgın msn nın sıfresını verecek yanı...happy bırth day to you :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
alıntı degıldır alıntı yapanın agzını burnunu jigsaw a derım kırar headbang2ft9

hound v5 programını kırdığı söyleniyor ki onun gibi benzer programları araştırabilirsin hound v5 kurdum yapamadım bende hata olabilir ama çok karışık fake mail cinsinden kırılabilir ki bunu kimse yimez sonra bide kodlar var varda vardır bilmiyorum tam olarak :lol:

arkadaşlar msn hack artık imkansız gibi

nedeni msn açıklarının iyi kapanması çok eskiden hackerlar bilir (aslında ben msn hackleyene lamer derimde neyse) deneme yanılma metodu ile msn şifreleri kırılabiliyordu ama artık block sistemi sayaseinde buda ortadan kalktı tek yol >>trojen<< işini bilene tabi hmm hmm extrabeer

RoyalFlush

Bilgiliyim
buda hacklemek olmuyor zaten

karşıdakinin dikkatsizliği sonucu şifrenin çalınması oluyor.

gereksiz birşey niye msn hackleyipte küfür yiyeyimki?

Yukarı Alt