viewtopic.php?f=35&t=44270&p=547583#p547583 <<< 27 albümü var bi o yokmuratko193 demiş ki:Edip Akbayram Analara Kıymayın Efendiler
Yetkili Arkadaslar LimeWire Da vs. de aradım Ama bulamadım Yoksa Sizi Yormazdım
İyi Çalısmalar
merhaba.ben rebel moves-bandare şarkısını isteyecektim.bulabilirseniz sevinirim extraokkjesuswan demiş ki:Mp3 ve Album isteklerinizi buradan yapabilirsiniz...Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağız...
Lakin şunu unutmayın,isterken öncelikli şart SAYGI ve SABIR'dır...Bunlar dışında yapılan isteklere yardımda bulunulmayacaktır bilgilerinize...
Kolay Gelsin...
EFendi demiş ki:Sıla Gencoglu aLbüm lütfen kahvekeyfi
Albüm Adı Ne QuestionEFendi demiş ki:EFendi demiş ki:Sıla Gencoglu aLbüm lütfen kahvekeyfi
Up UpBy_Sheytan demiş ki:Arkadaşlar Bana Şöyle Telefonda Çalacak Basslı Hareketli Remic Mp3 LEr GErekiyor Bulabilirmisiniz Tşkler
rebel moves-bandareganigani demiş ki:merhaba.ben rebel moves-bandare şarkısını isteyecektim.bulabilirseniz sevinirim extraokkjesuswan demiş ki:Mp3 ve Album isteklerinizi buradan yapabilirsiniz...Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağız...
Lakin şunu unutmayın,isterken öncelikli şart SAYGI ve SABIR'dır...Bunlar dışında yapılan isteklere yardımda bulunulmayacaktır bilgilerinize...
Kolay Gelsin...
çok teşekkürlerjelibon demiş ki:rebel moves-bandareganigani demiş ki:merhaba.ben rebel moves-bandare şarkısını isteyecektim.bulabilirseniz sevinirim extraokkjesuswan demiş ki:Mp3 ve Album isteklerinizi buradan yapabilirsiniz...Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağız...
Kolay Gelsin...
http://rapidshare.com/files/96529419/re ... andare.mp3
istekleriniz olursa ö.m 'den ulaşın elimden geldiği kadar uğraşırım Wink
1. Kenar Süsü (4:12)EFendi demiş ki:Sıla Gencoglu aLbüm lütfen kahvekeyfi
viewtopic.php?f=35&t=46094By_Sheytan demiş ki:Arkadaşlar Bana Ceza Ve SAgopa Kajmerin Full Albümleri Gerekiyo Tüm Şarkıları Gerek Elinizde Olan Albümleri Bırakırsanız Sevinirim...
limewire de vardı.normalini bulamadımdaniel demiş ki:Duman Geçmiş olsun şarkısını bulup yolllarsanız sevinirim acil bekliyorum![]()
![]()
fazla müzik dinlemem ama bass denince aklıma ilk 50 cent geldi.alttaki link sana yetmezse limewire programını tavsiye ederim...Mr_BOB demiş ki:arkadaslar arabada dınlemek ıcın bass'ı patlatacak sarkı warmı ya :) kısı farketmez guzel club gıbı bass sesı yuksek parcaları paylasırsanız cok cok coooooooooooooooooook sevınırım![]()