G GriffinHeart Kayıt 14 Temmuz 2007 Mesajlar 697 Beğeniler 0 Şehir ExL 27 Temmuz 2007 #1 mod kardeşler ben burdaki ismimi değiştirmek istiyorum ulucay yerine Ottomix olmasını istiorum yardımcı olcak vamrı
mod kardeşler ben burdaki ismimi değiştirmek istiyorum ulucay yerine Ottomix olmasını istiorum yardımcı olcak vamrı
O OwN3D Kayıt 26 Mart 2007 Mesajlar 63 Beğeniler 0 27 Temmuz 2007 #2 Ulucay demiş ki: mod kardeşler ben burdaki ismimi değiştirmek istiyorum ulucay yerine Ottomix olmasını istiorum yardımcı olcak vamrı Daha fazla görüntüle... bu konuda biz hiç birşey yapamayız site adminlere baş vurucaksın önceden öyle bir konu vardı ama yine acılır biras beklemelisin!
Ulucay demiş ki: mod kardeşler ben burdaki ismimi değiştirmek istiyorum ulucay yerine Ottomix olmasını istiorum yardımcı olcak vamrı Daha fazla görüntüle... bu konuda biz hiç birşey yapamayız site adminlere baş vurucaksın önceden öyle bir konu vardı ama yine acılır biras beklemelisin!
T _TaZMaNiA_ Kayıt 15 Nisan 2007 Mesajlar 534 Beğeniler 0 Şehir İstanbul 27 Temmuz 2007 #3 kağan scream a ö.m.den mesaj at.. ama oda yok o yüzden extrayı bekleyecen...
D Dampyre Buralıyım Kayıt 9 Nisan 2007 Mesajlar 3.218 Beğeniler 0 Şehir Neptune..! 27 Temmuz 2007 #4 yani 1 hafta :?!!!
G GriffinHeart Kayıt 14 Temmuz 2007 Mesajlar 697 Beğeniler 0 Şehir ExL 27 Temmuz 2007 #5 _TaZMaNiA_ demiş ki: kağan scream a ö.m.den mesaj at.. ama oda yok o yüzden extrayı bekleyecen... Daha fazla görüntüle... oke kanki
_TaZMaNiA_ demiş ki: kağan scream a ö.m.den mesaj at.. ama oda yok o yüzden extrayı bekleyecen... Daha fazla görüntüle... oke kanki