Wax Whine
.NET
- Server
- Aspendos
- Takımı
- Besiktas
Sondaki wizard ne öyle ya? Bir wizz. charın pvp yaptığını ilk kez görüyorum 

![]() |
ilk sahibi erkekti.Ben Greece i bıraktığım sıralarda bi bayan satın aldı. 90 patch daha yeni gelmişti. çok farklı yapılandırmalara imza attı o bayan. ilginç şekilde unique kesiyordu.Demon bi ara hep ondan sorulurduCryolite demiş ki:doğrudurkoppss demiş ki:![]()
int bow hiç olmadı, int force hiç hiç olmadıilk sahibi erkekti.Ben Greece i bıraktığım sıralarda bi bayan satın aldı. 90 patch daha yeni gelmişti. çok farklı yapılandırmalara imza attı o bayan. ilginç şekilde unique kesiyordu.Demon bi ara hep ondan sorulurdu![]()
int bow, sonra int force... ve çok da başarılı savunma yapıyordu. Demek halen Greece'te devam ediyor :)
ben her saniye lanet ediyorum oyunaThoobia demiş ki:Çok güzel olmuş hacım
ps:Cry bro insan senin charı görünce insanın içinde birşeyler oluyor.Ulaan tekrar başlasammı oyuna diyorum![]()
Evet oynayanla oynamayanın düşüncesi farklı tabiiCryolite demiş ki:ben her saniye lanet ediyorum oyunaThoobia demiş ki:Çok güzel olmuş hacım
ps:Cry bro insan senin charı görünce insanın içinde birşeyler oluyor.Ulaan tekrar başlasammı oyuna diyorum![]()
![]()
o zaman bize yalan attı ablamızCryolite demiş ki:int bow hiç olmadı, int force hiç hiç olmadıilk sahibi erkekti.Ben Greece i bıraktığım sıralarda bi bayan satın aldı. 90 patch daha yeni gelmişti. çok farklı yapılandırmalara imza attı o bayan. ilginç şekilde unique kesiyordu.Demon bi ara hep ondan sorulurdu![]()
int bow, sonra int force... ve çok da başarılı savunma yapıyordu. Demek halen Greece'te devam ediyor :)![]()
charın sahibi lvl 10'den beri kendisi btw![]()
geçenlerde samarkandda ARES scammer diye geziyordu 1-2 türkXanthos demiş ki:o zaman bize yalan attı ablamızCryolite demiş ki:int bow hiç olmadı, int force hiç hiç olmadıilk sahibi erkekti.Ben Greece i bıraktığım sıralarda bi bayan satın aldı. 90 patch daha yeni gelmişti. çok farklı yapılandırmalara imza attı o bayan. ilginç şekilde unique kesiyordu.Demon bi ara hep ondan sorulurdu![]()
int bow, sonra int force... ve çok da başarılı savunma yapıyordu. Demek halen Greece'te devam ediyor :)![]()
charın sahibi lvl 10'den beri kendisi btw![]()
![]()
satıldı diye global bile atmıştı. Hatta bi ara çok fena takışırdık bununla 2,5-3 sene önceydi tabi bu dediklerim![]()
bizim gladius ta ordauzun süredir haber alamıyorum eski tayfalardan, koptuk iyice. Volki ya da ömer mi oynuyor gene yoksa gladius u sattılar da jacksparrow la mı devam ediyolar
![]()
Offffffff Greece'i özledimmmmm ... insanın ilk gözağrısı bi başka oluyor. Nerde benim _A_R_E_S_ im![]()