Kayıt
6 Haziran 2008
Mesajlar
4.529
Beğeniler
0
Şehir
TeXas
Bursaspor,Rangers'tan transfer ettiği İskoç milli takımının golcüsü Miller için Bursa Atatürk Stadı'nda görkemli bir imza töreni düzenledi.




Miller, çok önemli bir takıma transfer olduğunu ifade ederek, "Şampiyonlar Ligi maçı için burada bulunmuştum. Tekrar burada bulunmaktan son derece mutluyum. Takımımın şampiyonluğuna katkı yapmaya geldim" dedi.

Bursaspor ile iki buçuk yıllık sözleşme imzalayan Miller, topla bir süre gösteri yapıp taraftarları selamladıktan sonra üzerindeki formayı saha kenarında bulunan engelli bir taraftara verdi.


Sağlam: "Miller hazır"

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Miller'ın antrenman eksiği olmadığını ancak İskoç golcüyü ligdeki Konyaspor maçında oynatıp oynatmamaya henüz karar vermediğini söyledi.

Sağlam, "Miller hazır durumda. İki gün öncesine kadar takımıyla antrenman yapıyordu. Sıkıntısı yok. Adaptasyon sıkıntısı olabilir. Ama kendisi kişilik ve karakter yapısı olarak bu süreci kısa sürede atlatacak gibi görünüyor" dedi.

Taraftarlardan yoğun ilgi

Saatler öncesinden Atatürk Stadı'na gelen Bursasporlu taraftarlar, kendilerine ayrılan kapalı tribünü tamamen doldurdu. Bursaspor Kulübü yetkilileri, kapalı tribünün dolmasının ardından kapalı kale arkası tribününün de kapılarını taraftarlara açtı.

Miller'in golleriyle Bursa'ya geliş görüntüleri tören öncesi stat skorboardından taraftarlara gösterildi. Yeşil-beyazlı taraftarlar skorboarda yansıyan görüntüler sırasında büyük coşku yaşadı.

Yıldız golcü, stat hoparlörlerinden kariyerinin okunmasının ardından yoğun tezahüratlar eşliğinde yeni takımında giyeceği 18 numaralı formasıyla sahaya çıktı.

Bursaspor kulübü ikinci başkanı Haluk Özkıyıcı kaliteli transferlerin süreceğini belirterek, "bu sene olduğu gibi bundan böyle her sene taraftarımıza zirveye oynayan bir Bursaspor izletmek istiyoruz. Bunun için el birliğiyle çalışmalarımızı durmadan sürdürüyoruz" dedi.
 
Kayıt
6 Haziran 2008
Mesajlar
4.529
Beğeniler
0
Şehir
TeXas
uNKnoWeN demiş ki:
TrabzonSpor'dan fırsat bulursa BursaSpor Şampiyon olur, Miller'da katkı yapar :)
2. yarı ilk maç
Ts 1 -1 Ankaragücü.
Haftayada Fener yenicek sonra gör kim şampiyon. 8)
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Miller hoşgelmiş :muck:


Ps : Beşiktaş açık ara şampiyon olur 8)
 
Kayıt
20 Mart 2009
Mesajlar
4.533
Beğeniler
0
extraloob demiş ki:
Miller hoşgelmiş :muck:


Ps : Beşiktaş açık ara şampiyon olur 8)

Beşiktaşın bu sene şampiyon olacağını hiçmi hiç zannetmiyorum bu saatten sonra bjk için uefa hedeflenebilir ancak. Bjk seneye bu kadroyla birinci olmazsa yazık.

Ps: Şampiyonluk bursa ile trabzon arasında geçicek.
 
Yukarı Alt