M MFCx Kayıt 22 Temmuz 2007 Mesajlar 120 Beğeniler 0 9 Ekim 2007 #21 JimCarrey demiş ki: tebrikler lorda direk dolmışın bu lv de helal extraokk Daha fazla görüntüle... 75 den sonra sürekli dalıyordum işte bow /glaive avantajı :)
JimCarrey demiş ki: tebrikler lorda direk dolmışın bu lv de helal extraokk Daha fazla görüntüle... 75 den sonra sürekli dalıyordum işte bow /glaive avantajı :)
G Gesque Kayıt 30 Ağustos 2007 Mesajlar 89 Beğeniler 0 Şehir Zimbabve & Taklamakan 9 Ekim 2007 #22 Bergkamp demiş ki: Gesque demiş ki: Az kaldı az ha gayret yetişcen bana o serwerda Bu sırada Xp yı gordum sastım valla Tatilden dönmüş demek Tebrikler.. Daha fazla görüntüle... Bu serverda en fazla Yarkan kesen Xp,Xenopbia,By nuk3r bunlardan hangisisin sen ?? :) Daha fazla görüntüle... İsmimin hala anıldıgını görmek ne güzel bişi mucX
Bergkamp demiş ki: Gesque demiş ki: Az kaldı az ha gayret yetişcen bana o serwerda Bu sırada Xp yı gordum sastım valla Tatilden dönmüş demek Tebrikler.. Daha fazla görüntüle... Bu serverda en fazla Yarkan kesen Xp,Xenopbia,By nuk3r bunlardan hangisisin sen ?? :) Daha fazla görüntüle... İsmimin hala anıldıgını görmek ne güzel bişi mucX
L LoneLyWaLker Kayıt 13 Mayıs 2007 Mesajlar 905 Beğeniler 0 Şehir Dark is only dark 9 Ekim 2007 #23 Xenophobia neden nick deiştirdin
G Gesque Kayıt 30 Ağustos 2007 Mesajlar 89 Beğeniler 0 Şehir Zimbabve & Taklamakan 9 Ekim 2007 #24 yeni serwer a gectım orda devam edıyorum ordakı nıck ı kullanayım dedım ama eskı nıck ıme gerı donucem şöyle guzel bı ımza bulayımda
yeni serwer a gectım orda devam edıyorum ordakı nıck ı kullanayım dedım ama eskı nıck ıme gerı donucem şöyle guzel bı ımza bulayımda
L LoneLyWaLker Kayıt 13 Mayıs 2007 Mesajlar 905 Beğeniler 0 Şehir Dark is only dark 9 Ekim 2007 #25 durumuna gerçekten çok üzüldüm gizli sorunun olmaması kötü olmuş
M MFCx Kayıt 22 Temmuz 2007 Mesajlar 120 Beğeniler 0 11 Ekim 2007 #27 Gesque demiş ki: Bergkamp demiş ki: Gesque demiş ki: Az kaldı az ha gayret yetişcen bana o serwerda Bu sırada Xp yı gordum sastım valla Tatilden dönmüş demek Tebrikler.. Daha fazla görüntüle... Bu serverda en fazla Yarkan kesen Xp,Xenopbia,By nuk3r bunlardan hangisisin sen ?? :) Daha fazla görüntüle... İsmimin hala anıldıgını görmek ne güzel bişi mucX Daha fazla görüntüle... Başarılı kişi anılır elbet..Charın basına gelenlere üzldüm.Senin rekoru kırmaya çalısıyorum bende Ama sorması ayıp kaç kez kestin ?
Gesque demiş ki: Bergkamp demiş ki: Gesque demiş ki: Az kaldı az ha gayret yetişcen bana o serwerda Bu sırada Xp yı gordum sastım valla Tatilden dönmüş demek Tebrikler.. Daha fazla görüntüle... Bu serverda en fazla Yarkan kesen Xp,Xenopbia,By nuk3r bunlardan hangisisin sen ?? :) Daha fazla görüntüle... İsmimin hala anıldıgını görmek ne güzel bişi mucX Daha fazla görüntüle... Başarılı kişi anılır elbet..Charın basına gelenlere üzldüm.Senin rekoru kırmaya çalısıyorum bende Ama sorması ayıp kaç kez kestin ?
M MFCx Kayıt 22 Temmuz 2007 Mesajlar 120 Beğeniler 0 11 Ekim 2007 #28 _Fe_ demiş ki: tebrikler fati extrabeer Daha fazla görüntüle... tskler kardesimm Darısı basına :)):)