EmmaW

 
Kayıt
11 Aralık 2007
Mesajlar
6.551
Beğeniler
1
Şehir
Şeref Bey Stadı
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, ''Müthiş bir yaratık'' olarak nitelendirdiği Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin Türkiye'ye getirilmesinin hem imkansız hem de çok kolay olduğunu söyledi.

Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) tarafından düzenlenen ''Spor Turizmi ve Belek' konulu 4. Belek Turizm Paneli'nde konuşan Ali Şen, turizmde Türkiye'nin çok kaliteli tesislere ve inanılmaz rakamlara ulaştığını söyledi.

Sporda elde edilen başarıların ülkelerin tanıtımına büyük katkı sağladığını vurgulayan Şen, Galatasaray'ın UEFA Kupasını kazanmasının ve milli takımın dünya kupası üçüncülüğünün Türkiye'nin tanıtımda büyük rol oynadığını söyledi.

Türkiye'nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için aday olduğunu hatırlatan Şen, ''Eğer burada olursa turizmde en az yüzde 10 artış olacak'' dedi.

THY'nin Barcelona ve Manchester United takımlarına sponsorluğunun önemine dikkati çeken Şen, bu durumu ''Şaka gibi'' olarak değerlendirdi. Türkiye'nin ünlü futbolcu Messi'yi Türkiye'ye getirerek önemli bir tanıtım yapabileceğine işaret eden Şen, şunları kaydetti:

''Adamın soyadı bile güzel. Eğer buraya gelirse bütün dünya burada olduğunu duyacaktır. Müthiş bir çocuk, müthiş bir yaratık. Allah'ın verdiği bir kabiliyet. Getirilmesi hem imkansız hem çok kolay. İmkansız çünkü yılda 30 milyon Avro kazanıyor, getirilmesi kolay çünkü THY onun oynadığı futbol takımına sponsor.''
Fotomaç
 
Yukarı Alt