Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.643
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Messi: Fabregas birgün geri dönecek
Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, kariyerinin ilerleyen yıllarında Cesc Fabregas ile aynı formayı giyeceğine inandığını ifade etti. Arsenal Menajeri Wenger ise Fabregas'ı bırakmak gibi bir niyetleri olmadığını söyledi.



Cesc Fabregas, tıpkı Lionel Messi gibi Barcelona'nın altyapısından yetişti. Ancak Arsenal, Fabregas'ı 2003 yılında Katalan kulübünden kopardı. Genç futbolcu, o günden bu yana Premier Lig'de forma giyiyor. Bununla birlikte pekçok kişi, Fabregas'ın birgün Barcelona'ya geri döneceğine inanıyor. Onlardan biri de Lionel Messi.
İngiltere'de yayımlanan Daily Express Gazetesi’ne konuşan Messi, “Cesc'in yeri şu an için Arsenal. Ancak damarlarında Barcelona kanı bulunuyor” ifadesini kullandı.
Fabregas'ın, Barcelona'yı şu an olduğundan daha iyi yapabilecek ender oyunculardan biri olduğunu vurgulayan Arjantinli yıldız, “Ne zaman olur bilmiyorum, ama bir gün mutlaka Fabregas ile yanyana oynayacağız. O en büyük zaferleri kazanmak istiyor. Bunu yapabileceği takım ise Barcelona” diye konuştu.
Arsenal Menajeri Arsene Wenger ise kulüpte 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fabregas'ı bırakmak gibi bir niyetleri olmadığını söyledi.
Arsenal'in ile Barcelona arasında oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında ayağında çatlak meydana gelen Fabregas'ın, 2010 Dünya Kupası’na katılıp katılamayacağı belirsizliğini koruyor.​
 
Yukarı Alt