Kayıt
17 Nisan 2007
Mesajlar
636
Beğeniler
0
Meksikalı Dolar Milyarderi, 1 Milyon'a yakın Laptop bağışlıyor. Laptopların çoğunu öğrencilere dağıtacak.

Telekom işinde olan Osmanlı asıllı Meksikalı Carlos Slim, dünyanın en zengin insanlarından biri. Hatta henüz geçtiğimiz ay açıklanan rakamlara göre serveti, şu an için Bill Gates'i geçmiş durumda. Bu denli zengin olan biri ne yapar ? Genelde para havuzunda yüzerdi. Fakat Carlos, bunu yapmadan önce 1 milyon adet laptop'u ihtiyacı olan insanlara dağıtma kararı alarak büyük alkış aldı. Üstelik yıl sonuna kadar toplamda 70 Milyonda Dolar'lık bir Laptop dağıtmayı hedefliyor. Laptop'u olmayanlar toplanın, Meksika'ya gidiyoruz !



Slim, ilk etapta 250.000 adet düşük bütçeli Notebook'u dağıtacak. 2008 yılına gelindiğinde ise toplamda 1 Milyon adet bağışlamış olacak. Bu süre zarfında Slim, Laptopların fiyatlarının düşmesini bekliyor (satın alacaklarının değil, bütün piyasadakilerin). Böylece hem 1 Milyon kişiye Laptop dağıtmış olacak hem de genel olarak Laptop fiyatlarını düşürecek.

Öncelikli olarak Notebook'lar okullara ve kütüphanelere dağıtılacak. Meksika'daki eğitimin gelişmesini istediğini ve bunun için her türlü katkıyı sağlayacağını belirten Slim, "Meksika'nın dijital eğitime geçmesi, geleceğimiz açısından çok önemli" dedi.
 
Kayıt
14 Temmuz 2007
Mesajlar
381
Beğeniler
0
Şehir
Maraton Üst
Bunlar ihtaycı olan kişilere karşı yapılmış bir şey sanırım Meksikada olmak vardı yazmışsın senin pc var işte ne gerek var dmi
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bi laptop da bize düşermiş AMD tabanlı çift çekirdek 3 gb ram 1 terabyte hdd sli ekran kartı hesabı aman sabahlar olmasın diyorum Razz
 
Yukarı Alt