![]() |
Sorunu tam olarak yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.umut1981 demiş ki:yardım edecek birileri yok mu burdan inmiyor.
Bu senin antivirus ve kendi pc'nin güvenlik duvarının sorunu.Sbot yada mbotuda engellemiyormu sanki.bakeba demiş ki:abi bak, NinCasu abi![]()
giriyorum siteye, indir diyorum.
windows güvenliğiniz için bu dosyanın indirilmesini engelledi diyor. dosyayı karşıdan yükle diyorum,
geri o premium account free account seçme yerine gönderiyorhadi beya düzgün bi siteden, hotfile rapidshare
![]()
bilgisayarım sorunlu diye intihar mı ediyim?NiNCaSu demiş ki:Bu senin antivirus ve kendi pc'nin güvenlik duvarının sorunu.Sbot yada mbotuda engellemiyormu sanki.bakeba demiş ki:abi bak, NinCasu abi![]()
windows güvenliğiniz için bu dosyanın indirilmesini engelledi diyor. dosyayı karşıdan yükle diyorum,
geri o premium account free account seçme yerine gönderiyorhadi beya düzgün bi siteden, hotfile rapidshare
![]()
Free download'a tıkla.Süresini bekle sonra indir arkana yaslan keyfine bak.
![]()
Tamam hacım kendi başınıza çözün.Karışmıyorum ben.bakeba demiş ki:bilgisayarım sorunlu diye intihar mı ediyim?NiNCaSu demiş ki:Bu senin antivirus ve kendi pc'nin güvenlik duvarının sorunu.Sbot yada mbotuda engellemiyormu sanki.bakeba demiş ki:abi bak, NinCasu abi![]()
![]()
Free download'a tıkla.Süresini bekle sonra indir arkana yaslan keyfine bak.
![]()
Başka siteden de yapsam birşey farketmeyecek ki!Bilgisayarın gene engelleyecek.bakeba demiş ki:abi lütfen sen mod sun. Bi indirebiliyorsan indirip başka bi siteden koysan olmaz mı?
@Kilit.umut1981 demiş ki:eger düzeltme yapılmayacaksa konuyu delete pls. neden anlamıyorsunuz ki inmiyor işte inse kımse yazı yzmaz bos yere.